10 идеи за декорация на сватбени цветя

С помощта на цветове можете да създадете една наистина приказна атмосфера на сватбата. Осъзнатата и хармонично оформление на зали или на улицата празник, ще остане завинаги в паметта на младоженците и гостите. В тази статия ще намерите Оригинални и популярни дизайнерски идеи, които ще направят вашата сватба на луксозен и незабравим.

Декоративна „геометричен дизайн

Основният принцип на бижута – използване на подходящи форми, например, на кръга. Украса на сватбената маса цветя, обемни композиции подходящи за украса на масите на гостите и младоженците. Използването не само на живите растения, но акценти на плодове. В същия стил, можете да украсите с кола.

10 ideas for design of wedding flowers

„Природен“ дизайн

Този вариант изглежда много изключителни, но не е подходящ за всички. Факт е, че залата е декорирана в стила на сезона, в хода на която са играли на сватбата. За зимен отдих, като основен акцент използва клонки смърч и туй, есенни кленови листа. Изберете сезонни пресни цветя.

10 ideas for design of wedding flowers

Луксозни

Високи вази с пищни букети от един вид цветя могат да бъдат настанени в далечни краища на масата. Те изглеждат тържествено и елегантно. В зоната wellcome е на едно от първите места, на които се виждат гости, се препоръчва „да се срещне“ с приятели и роднини, със сложни композиции, които ще се задават празнично настроение.

10 ideas for design of wedding flowers

Полилеи с цветя

Ако сватбен салон е полилей дограма, защо да не украсите? Той ще се превърне в център за украса, така че е препоръчително да го украсят с еднакво комбинация, или, напротив, да се използват контрастиращи цветове.

10 ideas for design of wedding flowers

Украса колаж или дъска за запитвания

Необичайно, но много ефективно решение. Самостоятелно или с помощта на специалисти, можете да украсите цялата площ на живи растения. За да прикачите снимки или листа с желания може направо върху листа.

10 ideas for design of wedding flowers

Фигури от цветя

Кулминацията на сватбен декор ще се превърне в правене на обемна фигура от цветове. Цветарите могат да създадат почти всяка песен. Най-популярните произведения на формата:

    годежни пръстени; сърце; и лебеди.

10 ideas for design of wedding flowers

Арка с естествени цветя

Особено необичайно изглежда арката със свежи цветя. Дизайнът му използва нежните цветове: бяло, розово, кремаво. Така че победата е колкото се може по-хармонично обзаведени, е желателно да изберете растения в тон букета на булката. Но да изберете и да закупите булчински букет в Москва може да бъде всеки – всичко зависи от вкуса и желанията на младоженците.

10 ideas for design of wedding flowers

Украса парапет

За голям няколко етажа зали, можете да използвате конструкцията на оградата. За да направите това, изберете венец от цветя и нежни песни. Допълнени с такъв декор може да флорални елементи, панделки, лъкове.

10 ideas for design of wedding flowers

Столове

За тези, които обича, за всяка дреболия е идеална. Можете да украсите столове за гости или младоженци, малки цветя. Декор се монтира на задната повърхност на стола или на страната. Можете да използвате тъканни покривала по тях, за да се определи цветя.

10 ideas for design of wedding flowers

Подови настилки за украса

Най-прост, но ефективен метод-разлее листенца на пешеходна пътека, където ще се проведе на пара. Тази конструкция създава романтично и леко настроение.
Използвайте една от тези идеи или да ги персонализирате по ваш вкус и стил празници. Нека вашата сватба ще бъде безупречна.

10 ideas for design of wedding flowers