23 начина да се спестят пари за закупуване на кухня: дизайнер съвети

Общи препоръки

1. Повечето производители рассчитают цена за квадратен метър на всеки слушалка, и че нейните клиенти да се ръководят при избора. Забележка – в тази цена влиза най-евтиният „пълнеж“ на шкафове и аксесоари. Ако искате да поставите на затваряне на врати и съдържанието включите сушилнята за чинии и бутилки, цената веднага скочили. Сравнение на цените на крайната конфигурация, които Ви интересуват.

2. С помощта на онлайн-планер да рисувате с перфектен дизайн на кухни по поръчка. Не гледам на бюджета, то нека това да бъде наистина слушалки мечти. Ако цената на идеално се съчетава с реални възможности мислете, че можете да дарят, проект adesivi? За да гледате на себе си по време на готвене: какви са елементи, които най-често използвате? Колко памет се нуждаете за вашата артилерия чинии и прибори за хранене? Че за вас е по-важно: ефектни фасади или ергономия на работното място?


3. Ако имате максимално ограничение на стойността на слушалки, изберете цени кухня 80-85% от нея. Останалата сума ще отиде за доставка и монтаж (което средно за пазара на 7-10% от крайната стойност), както и непредвидени разходи.

„Не се заблуждавайте“ на големи отстъпки

4. Много „експерти“ препоръчват да закупите слушалки дребно проби на продажбите. Наистина, може да получи отстъпка в кухнята с изложение и -50% и 60%. Но ще ви предупредя от такива покупки. Ако става дума за слушалките от средна ценова категория (по „икономика“), тогава това е така в 99% от случаите ще бъде изработен от ПДЧ. В това няма нищо критичного – материал отдавна се е утвърдила като един практичен и евтин едновременно. Основният недостатък на ламинирана плоскост нестабилност с чести асамблеи. И притискане обзавеждане, чипове могат да се рушат, и, следователно, начален дизайн губи надеждност.

5. Продавачите често предлагат отстъпки и промоции на кухня. Бъдете внимателни: „ниска“ цена може да бъде маркетингов ход. Във всеки случай, оценка на крайната цена за вашия проект.

Поръчайте модулен набор от

6. Добър начин да спестите от покупката – да се съберат в своя комплект от готови модули. В този случай ще мина и без покана замерщика, дизайн на собствените си дизайн, изготавливание, etc. За „нестандартни“ е обикновено 20-25% от цената. Същото може да се каже за останалата част от обзавеждането: бар-часова, столове, стелажи, кухненски бокс.

загрузка...

Опростяване

7. Колкото по-лесно структурата и съдържанието, толкова по-евтино кухня. Най-достъпен вариант – директни слушалки. Ъглов ще струва по-скъпо, но това все още ще бъде функционална и просторна.

8. Най-великия слушалки с монтирани на фасадата на много по-евтино, отколкото хоризонтални врати с панти механизми. Това не е повод за долния слой, ако се сравни крило на фронта и кутии. Въпреки че, трябва да се отбележи, голям и удобен, когато става въпрос за съхранение на съдове.

9. Да си поиграем с ширина и местоположение шкафове. Модул с една люлка врата по-евтин от два. Ширина на модула 60 см по-евтино, отколкото две 30 см може чрез сливане или замяна на няколко елемента, можете да получите оптимална ергономичност и разходите.

10. Ние трябва също така да говори за окачени шкафове. Много от производителите предлагат да ги „таван“. Да, това е чудесно решение – по същество, вие получавате мецанин, където може да напусне всичко, че Вие не искате да държите в ръцете си. Това е особено важно за малогабаритки, където в кухнята на всеки сантиметър от пространството в сметката. Шкафове за стандартна височина ще ви струва 15-20% по-евтини.

11. Окачени дизайн с глухи врати днес често заместват стелажни рафтове. Добра възможност да спестят пари и отличен декоративен прием.

12. Ако става въпрос за г-образна кухня, сменете ъгъла на пятиугольный елемент от обичайните две, Съединени под ъгъл 90 градуса.

13. Често се използва в комплект елемент – краен модул с отворени рафтове или с скосом под 45 градуса напред. В системата Радиус ще струва значително по-скъпо преки.

Запишете на фасади и столешницах

14. Най-икономичен вариант – глухи фасади, гладка и без фрезеровки.

15. По-евтино на всички врати ще бъдат от ЛДСП. Да разгледаме няколко варианта, тъй като можете да комбинирате по-ниски такси за нивото на Il частици в пластмаса, отгоре МДФ с емайл и т.н.

16. Достойна алтернатива на скъпите покритие (акрил или емайл) може да се PVC фолио. Да, тя не дава „“ огледален ефект, но той ще изглежда уважаван.

17. Почти неразличими на фасадите на външен вид е изработена от дърво и МДФ с фурнир. Разликата ще е известен само на вас (и на вашия бюджет).

18. Нека да поговорим за очила. Обикновено, евтините слушалки, те не са, така че да се говори за средна цена. Днес производителите предлагат класически версии на прозрачни, както и Затъмнени стъкла (боядисани от едната страна). Прозрачен ще бъде по-евтино, но съдържанието на модул ще е винаги в ума. Матова повърхност, за да „маската“ на заболяването.

19. Кухня от евтини комплекти не са твърди върхове – всеки елемент има свои собствени. Съществува мнение, че това е неудобно, и в интервала между модулите влиза във водата. Но е достатъчно да се постави в специален „съединители“ и проблемът ще бъде решен.

20. Икономичен вариант за твърди плотове – ЛДСП 26 мм, покрити с влага филм. Малко по-скъпо, но много по-практично и презентабельнее.

Мъдро да изберете аксесоари

21. Още на етапа на проектиране на изолиране на 2-3 прозорец, който се отваря и е най-близо. Аксесоари трябва да са най-надеждни. По рядко се използват кутии могат малко да ви спести.

22. Металлооксидные (скъпи водачи на чекмеджета) се поставя в дълбок залив, където ще се съхранява тежки тенджери, тигани и т.н. За ниски кутии са подходящи и обикновени ролкови водачи.

23. Ние също трябва да споменем, рейлинги на покрива и химикалки. Ако немски или италиански оборудване, не се вписва в бюджета, за да я замени руския аналог. Задължително наличието на защитно покритие се прилага гальваники! Китайски дръжка, цветни бои, накърняват или драскотини и кора с течение на времето.