55+ идеи таванско помещение на дома

Мецанин устройство на живота в съвременния апартамент

Мецанин – широка горна полк, който се използва като складово помещение в апартамента. Въпреки това, терминът се отнася до горната мецанин в Размер на основния етаж. В творбите на френските писатели на XVIII век често се споменава фактът, че мецанин е предназначена за настаняване на слугите.

Съдържание

    Определяне на препоръки за съхранение на модели за класификация, за да направите блок на самоорганизация мецанин

Днес тавани има две значения:

Горната част на помещението, която е разделена на две по-малки етаж. Рафтове, разположени под тавана на помещението.

Мецанин за съхранение на книги в интериора стил ин ВИТРО

Пространството над камината

загрузка...

Стилният интериор на кухни с антресолью

Предназначение – за съхранение на

Мецанин може да се използва като складово помещение. Въпреки това, преди да започнете да го инсталирате, за да поставите различни неща, трябва да се изчисли точната дизайн. За да направите мецанин със собствените си ръце, ние трябва да се изчисли какво натоварване може да издържи на основата.

Това ще гарантира сигурността на шкаф с антресолью. Трябва да се обърне внимание на нещо като рафтове ще бъдат затворени. Врати за мецанин, се продават различни форми, така че можете да изберете този вариант, който придумает повече от останалата част от стила.

В мецанина, над входната врата

Мецанин често се определят в коридора и коридорите

Хол обединен с кухня

За да направите мецанин с ръцете си, е важно да се грижи за това, като тя ще бъде проветрено, или по-лека. Има неща вентилация по естествен път в стените, за да отвори малък размер. Това ще ви позволи да получите достъп до кислород и да го транспортират в оборот.

Уютна кухня с малък мецанин

Препоръки за

Шкаф с антресольным етаж трябва да бъдат правилно затворени. Задава прости лампи или лампи в една стая, това не е достатъчно, за да бъде в състояние да се движите. Обикновено, монтирани мецанин в коридора или priorem стая, която е малко осветен. Специалистите препоръчват:

    Задайте лампа защитава източник на светлина. Това ще попречи на механични повреди полилей в поставянето на нещата; самата лампа или лампа-добре да се разположат по-близо до рафта.

Шкаф с антресолью над вратата

Легло-трансформатор с антресолью

Внимание! Мецанин над вратата люлка шкафче. Неговата основна функция е да напълните свободно пространство от тавана до отвора на вратата.

Мецанин или продължаване на гардероб

Мецанин порта могат да бъдат изпълнени под формата на завесата. Този метод се използва много рядко, защото този дизайн ще изглежда приятна в естетически план. В друг случай, ако вратата на гардероба и завеси в стаята направени от същия материал.

Модели на класификация

Що се отнася до поставянето на мецанин, те могат да бъдат два вида (те са изработени по поръчка):

Правоъгълен. Ъглов.

Мецанин над хладилник в красива кухнята на частен дом

Стенен шкаф над леглото

В зависимост от броя врати има два вида (снимка подходящи модели тук можете да видите и да изберете за себе си, всеки от тях):

Едностранен характер. Двустранен.

Мецанин с да използвате единични и двойни крила,

Според експерти двустранен модел (можете да ги видите на снимката) са най-удобни за употреба. Когато устройството мецанин трябва да изглежда добре и да се допълват дизайна на стаята. По-специално, това се отнася и за помещения с ниски тавани. В тях, мецанин ще бъдат разположени ниско, така че ще привлече вниманието на околните. Ако сте направили поръчка, трябва да определите височината на таваните в помещенията.

Мецанин малка спалня

Внимание! Мецанин трябва да бъдат разположени на определена височина варира от 1.9-2 м от повърхността на пода, за да не пречат на пътеката.

Врати, тапети, помощ мецанин ще се впишат в интериора

За да направите това сами

Как да мецанин, ако Вие не искате да направите поръчка? За да направите мецанин, можете да се възползвате от следните инструкции:

    Придават на стената релса, дебелината на който е 3×5 см, подовата настилка може да се прилагат различни табла са монтирани плътно около.

Инсталиране на мецанин със собствените си ръце

    За боядисване на подове препоръчваме тъмни цветове.

Скица мецанин

Вторият начин на производство мецанин много по-лесно. Това изисква фанерной плочи, за да запълни цялата площ на отвора. По-долу мецанин не сдвинулась от мястото си, с долната част се препоръчва да се засилят саморезами. За даване на дизайна са по-привлекателен външния си вид, са задълбочаване.

И последният начин да мецанин, включва използването на дървени рамки. Като база ще плочи, поставени в рамка. От долната страна той обшивается на печката, предварително выстилается shpanoj. Специалисти съветват да се покрие по-светло на цвят и на дъното на чинията в по-тъмен нюанс.

Съвет! За да се гарантира функционалността на конструкцията, се препоръчва да се обособят вътрешно пространство на по-малки секции. Ако правите повече поръчка, имайте предвид това.

Мецанин е разделена на по-малки секции

Шкаф с антресолью може да бъде инсталиран в коридора на стая, трапезарията или всекидневната. Това могат да бъдат различни неща, като се започне от зимни дрехи, за банки с соленьями. Снимка на Кабинета, някой може да се види веднага, а след това да направите поръчка.

Шкаф с антресолью

Мецанин в коридора на апартамент

Организация мецанин

Ако в една къща или апартамент, тавани с височина над 3.5 метра, можем да се опитаме да организира мецанин като допълнителен мецанин (например, за да постави там легло), а на дизайнери снимка. Това пространство може да се използва по различни начини, като например в кафене на мецанина или в спалнята. Добри възможности, според експерти, е да подготвим библиотека или стая, предназначена за почивка. Мецанин често се използва като гардеробна, в която можете да поставите дрехи и обувки.

Мецанин за спалня в хола в стил loft

Красив интериор в модерен стил

Можете да инсталирате легло на мецанин (снимка на това решение безплатен). По своите размери тя може да бъде одностворчатыми, полуторными или двойни. Тази вградена легло ще изглежда удобно, като малка мецанин можете да украсите по свой вкус. Между другото, лежеше не е нужно да инсталирате отделен етаж, може да зададете рафт, но размерът му трябва да бъде повече от шкаф с антресолью.

Вместо врати може да се използва за завеси, които ме е извади, преди лягане и сутрин. Жар в това, че никой няма да разбере, че на втория етаж се намира легло.

Мецанин в детската стая

Легло намира се на мецанина

По този начин, мецанин може да се използва като рафт или най-горния малък етаж. Можете да поръчате монтаж на поръчка или да направите сами. Вградени мецанин – прекрасен избор за всеки апартамент, или къща! Нейните картини са по-ниски от сега.