60 идеи Греди: съвременно решение за интериора

Тавани освен своята экстравагантностью създава необходимата акустика в помещението, създавайки благоприятна атмосфера за общуване

Все по-често за снимка на интериора на извънградски къщи греди на тавана. Ако те се опитаха да се скрият, да мислят, че това изглежда като неравен таван, но сега това е модерен акцент. В апартаментите използват този дизайн на тавана, но на такава популярност, както в селото, той все още не е получена. Тавани с дървени греди се използват както в класически стил, така и в стил хай-тек, но в последния случай дърво отстъпва на метал.

Тапицерия на тавана с различни материали буквално трансформира интериора

Дървени греди могат да бъдат боядисани в контрастни или в тон на тавана, като всяка графична форма, преминавайки в стаята особен уют, настроение и стил

Таван с греди от естествено дърво положително влияние върху микроклимата в помещението и са по-здрави

загрузка...

Лъчи са еднакво подходящи за всяка стая, така казват дизайнерите. Най – важното- да се осмели на такова дизайн на тавана

Стилове в интериора, което е показателно за наличието на греди

Снежните скандинавски стил с бял таван и дървена греда

Таваните са направени от дърво органичен вид на скандинавски, класически, Викториански, старинен интериор и стаи за гости, декорирани в стил кънтри и Прованс. Високотехнологичен дизайн включва използването на греди, но те са по-функционални, искам да подчертая, обезопасяване и лаконичността.

Страна стил се фокусира върху използването на естествени облицовъчни и строителни материали

Лукс Викториански стил в допълнение греди

В стил шале, с греди в тон на интериора изглеждат много биологично

Често проектът предвижда оцветяване на таваните. Например, в стил прованс използват светли нюанси, изразяващи мекота, лекота и комфорт. Но хижа или Алпийски стил, декорирани в естествени цветове, с прекрасно груби греди от иглолистна дървесина, често направо с кората. Този дизайн може да се види на снимка заснеженный къща в планината.

Алпийски стил с борови греди в кората

Декоративни греди

Предимство полиуретан греда до греда, от други материали са устойчивост на влага, пожаробезопасность и способността да абсорбира миризми

Греди от полиуретан имат п-образен профил. Дизайнерите използват това свойство, за скриване на кабели, тръби и т.н.

Така, дървени и метални греди – много градски къщи. Че използвате в общински жилища, ако има желание да пресъздаде определен стил? Тук на помощ идват полиуретанови греди. Те са леки, поради което ги инсталира на тавана, може да бъдат със собствените си ръце, за разлика от металните, които се доверяват само на професионалисти. Финансови и трудови разходи полиуретанови греди – най-добрият вариант при малък бюджет за ремонт, тъй като той не е силно удари на портфейла. Те са плътни или кухи, последният Вид може да се изгради в тела и да се скрият инсталация вътре. Освен това, декоративни греди за тавана са представени различни палитра от цветове и текстури, често създава имитация на дърво.

Полиуретан дървени греди с точков осветление

Греди, боядисани в контрастен цвят

Дизайн на тавана с гредоред

някои проекти предполагат преходи с тавани на стената, което придава изискан Европейски стил на стая

В никакъв интериора специално внимание се обръща на детайла. Победи таван може да бъде напълно или частично, за да направи модерен и опростен дизайн. Примери за полагане на греди маса, просто погледнете снимката и да я повтаря в интериорния дизайн или дизайн по ваш вкус и усмотрение. На върха На популярността в момента на тавана, ако таванът в крайна сметка ще отидете до стената. Методи за монтаж, има огромно количество, тук всичко е ограничено въображение. Също така лечение на груби и тавана, за да създадете желания дизайн, както следва:

Процесът на вържете.

    Той осигурява симулация на ясна структура на дървесината. Може да се направи дори следи бръмбар-короеда. Предназначени греди на тавана, създаващи впечатление, че на тавана вече 200 години.

Различни начини за довършване на дървен материал влияят не само на визуално възприятие, но и целия интериор като цяло

Фактурная обработка

    • е застаряването на дърво по изкуствен път. Постигнете го с помощта на специални четки и грубо нацепване.

Ретро стил

    – провежда се с помощта на бои и лакове, в резултат на Дървен под да изглежда стара.

В този стил, греди са разположени паралелно, за формиране на конкретна взискателност и качество

Етнически стил

    — включва използването на ковани елементи от въжета.

Етнически стил ярък свобода, но светли стени и таван

Традиционен стил

    – простота и лекота в комбинация водят до усещането за уют в дома.

За простота и усещането за дом Q използвате обикновен лак или масло-восъчни покритие от дървени греди

Тъй като позицията на припокриване?

За да направите стаята по-широк или по-дълъг е възможно с помощта на различни методи. Греди на тавана, в зависимост от конструкцията на врата включва:

За да направите стаята по-широк, може да ги сложите за кратко на стената. Дължина на стаята визуално ще се увеличи, ако плочи ще бъдат прибрани по цялата дължина на тавана. Моделиране на обема на помещението се постига кессонные тавани на разположение на греди кръст. За да маркирате желаните зони в дома може да бъде няколко или един лъч. При извършване на кухня изглежда прекрасен избор на един лъч.

От голямо значение е честотата на греди. Ако имате голяма къща с висок таван, тогава можете да поставите греди достатъчно близо един до друг и по този начин малко да намали тавана. Ако помещението не е твърде голямо, или тавани със средна височина, по-добре да лъч на голямо разстояние

Лъч е в правилната посока, ще ви помогне да получите желаната форма

Коридор става все по-широки с масивна греди

Съвет! Пространството в кухнята, можете да спестите, ако го направите директно в част Куки за чинии, чаши за вино, кошници детайли.

Интересно изглеждат дървени греди на тавана тип шалашная, ако краищата им отиват в стената и дизайн прониква подпорни колони. Модерен интериор с метални греди скъса електрически проводници или ги извадете от осветителни тела за директно върху желаната зона.

Греди, разположен в палатка

С греди на тавана в отделна стая, а стилът-това е винаги усещане за нещо необичайно и изключително

Начини обыгрывания греди на тавана

Много от собствениците на извънградски къщи се опитват да шият на пода, за да скрие греди. Те приличат на собствениците проект на тавана. Да осъзнаем това, инсталиране на затягане на тавана, или със собствените си ръце обить рамка на листа или формовани материали. Но трябва да помним, че ако го направи, това помещение ще загуби на височина от няколко десетки сантиметра.

Визуално усещане увеличаване дом и топлина на дома и огнището в стаята таван с греди ще продължи да създава усещане за комфорт и огромен комфорт

Не по-лесно ли е да умело да се победи този дизайн? За тази цел решаване на осветление, като например led ленти, флаш, и висящи лампи, които се вписват в дизайна на помещението.

Интересно! Led светлини, подредени върху горната част на гредата, създава усещане за парения дизайн.

Интериорен Дизайн обикновено включва комбинация от обработка на всички повърхности в дома с мебели от дърво и текстил. Тя може да бъде взето при боядисване лъчи, като ги принуждава да доминиращ модел или терен, а също така да се съсредоточи върху детайлите и боядисване на тавани с дървени греди така, че те играят на контраст. Сега огромно количество снимки, които рисуват грубо таван не е трудно.

Как да се направи монтаж на греди със собствените си ръце?

Необичайна идея на стенописа греди в контрастен цвят

Всяко решение с балочным таван, винаги ще печели, и стаята ще изглежда стилно и уникално

Кухи дървени греди се монтират на тавана с помощта на метални профили, към които са закрепени с винтове. Винтовете на капака изглежда приятна в естетически план и не винаги са подходящи, така че трябва да се направи така, за да не може никой да го види. За това те потъват в материалния и маска с восък молив или затваряне на капачката в тон греди. Метални греди се инсталира само от професионалисти, тъй като теглото за тях е достатъчно голям, не си струва да рискувате и да засилят своите ръце.

За това, за да скриете шевовете се образуват чрез свързване на греди дължина, използване на декоративни ленти

Греди на тавана изглеждат почти всеки интериор и да създаде неповторим и оригинален дизайн. До този дизайн е представен първият проект на тавана и подложен на халки. Сега това е един модерен завършек, което ви позволява да се комбинират функционалност домашно огнище и уют, а благодарение на появата на нови материали и снимки, да го направи със собствените си ръце, без помощта на професионалисти.