65+ идеи 3D тапети на стената в апартамента (снимка)

3D фото тапет това е нова дума в областта на довършителните материали

3D тапети на стената в апартамент в днешно време набира скорост и са много популярни. Науката се развива бързо, напредъкът е с скача и границите, и в момента на 3D технология, нахлуват в живота ни и я прави на тапет. След като поставиха на стените красиви цветя, модели и телевизор с абстракция, а след това на мода фотообои, днес водещата позиция на облицовки с 3D ефект. Въпреки, че е доста скъпо, 3D фото тапет купува голям брой хора.

Какво е 3D фотообои?

Това широкоугольное изображението в стила на филма на 3D създава ефект на съраунд фигурата и е предназначен за оклейки стени. Когато се вгледате в тях усещането, че една картина не просто се намира в равнината на стената, но и извън нейните граници. Въпреки това, много хора все още се съмняват в това, да направи тези тапети.

Бруклинския мост, на вечер, в Ню Йорк ще изглеждат страхотно на стената на хола

3D Тапети с образа на океана успокояващ ефект

фотообои в интериора на банята

загрузка...

Плюсове и минуси:

Плюсове:

  дълъг срок на експлоатация; да не се губи първоначалния цвят; лесно се почистват с помощта на специални средства;

3D тапети на всички съвременни изисквания за отделочным материали

Модерни тапети картина благодарение на неговото качество Ще служат в продължение на десетилетия

  не съдържат токсични вещества; възможността да си поръчате фото тапет на стена с 3D ефект с всякакви размери; обработени със специален състав, и затова не е обект на огъня.

Вечер на планината в интериора на спалнята

Тапет с любими мультяшными герои в детската стая

Минуси:

  Към недостатъците може да се дължи само на по-висока стойност от висококачествени и скъпи от обикновените тапети.

Първият 3D фото тапети са използвали само обществени места – клубове, барове, ресторанти, хотелски комплекси. Днес, разнообразие от съраунд тапет е толкова голяма, че те могат да бъдат използвани във всеки апартамент като уникален детайл на интериора. 3D тапети в интериора са разделени на видове в зависимост от характера на изображение.

3D Тапети с шарка на дървото изглежда много ефектно

фото тапет с образа на града и се отпуснете в салона дизайн

Различни видове 3D тапети

Различни видове 3D тапети:

  Един. Това е част от триизмерни изображения, които не покриват изцяло стените и се използва като отделен елемент и се нанася върху повърхността на стената, като картина. Понякога украсяват своите кадри.

Един 3D тапети

  Стандарт. Тези тапети покриват стените, те не предполагат избор на копията и представляват обемни геометрични фигури, вълните морски, космически теми под формата на звездното небе, абстрактни и етнически мотиви, и т.н., основното Им предимство е възможността да се разшири визуално пространството в помещението.

Пространство стил в съвременния интериорен дизайн

фото тапет с участието на морето

  Панорамен. Тези 3D тапети са нанесени върху стените, се използва един лист, те се различават по модел на панорамния тип, която колкото и да настоява всички граници. Когато се вгледате в тях се ражда илюзията, ако той иска да направи още една стъпка и Ще отидете в паралелна реалност и да бъде друг насипно състояние света. Отпечатано с всички изображения, той може да бъде просто пейзаж, седемте чудеса на света, сюрреалистични изображения, рамки от най-известните и любими филми и т.н. Залепите тапети в хола или спалнята, ние можем всеки ден да се чувствам герой на вашия любим филм, или да живеят живот в друга галактика.

Фентъзи гора ще се потопите в един миг в друга реалност

  Сид. Това дори не е триизмерна снимка тапети, но истинската електронна система, която предоставя уникална възможност за промяна на фигурата. Те представляват различни комбинации от цветни светодиоди, които са вградени в специален чип. Тези точки дават интересно предимство – чрез комбиниране на светодиоди не могат да променят картината, но и характера на осветление, тъй като тези 3D тапети се използват като маркирате.

Град през нощта led подсветка изглежда страхотно

  Флуоресцентни. Това е комбинация панорамни тапети и осветяване, картината се променя от вида на осветление. При дневна светлина, те изглеждат като редовни обемни панорамни картинки, и вечер ще се излъчва неоновите светлини по контура на рамката на детайлите на изображението. За производството им се използват луминесцентни лампи и нажежен прах.

Флуоресцентни 3D тапети по стените и тавана

Важна роля в използването на флуоресцентно тапети играе на осветление

Съвет! Ако не Сте заспали, не поставяйте тапети в хола!

Въпреки това, не е достатъчно, за закупуване на фото тапет в 3D-те трябва да бъдат в състояние правилно да се придържат.

3D мост в хола в стил loft

Като ги 3D фото тапети

Като се залепят:

  Повърхността на стените трябва да бъдат добре подготвени, за да премахнете стари тапети, проверете за наличието на дефекти. Всички чипове и вдлъбнатини в мазилка, вздует почиства шкурка. Да се нанесе грунд. Ако стените са гладки, тогава по-добре във всеки случай напълно тънък слой зашпатлевать, след изсушаване, почиства и грунтуют.

Лепкава 3D десктоп подобни лепкава винилови тапети

  Технология 3D стикери стенописи е аналогична на работата с винил тапети, използва един и същи тип лепило, в комбинация с лепило PVA, и ивици се залепват запушалка в задника. Затова е по-добре да не бързаме и да контролира редовно измерване на резултатите, тъй като дори и най-малкото отклонение може да доведе до „размиване“ на изображението, като в същото време загуби целия визуален ефект.

Стилният интериор на баня

Как най-добре да използвате в интериора

3D фото тапет може да се прилага във всяка стая, без значение дали е спалня, хол, детска стая или дори кухненски бокс. Единственият важен момент-изберете правилния модел, най-подходящ за всяка стая. Също така трябва да се има предвид, че някои панорамни изображения тип е трудно да се разбере, особено ако те са прекалено реалистични.

3D гараж, дизайн на изображението на една селска къща

За спалнята е добре да спокойните обяснения

Съвет! Например, тапети за спалнята трябва да бъде относително спокойна природа е или абстракция, космос, сцени от филма, дълбочина и тайните на океана трябва да се остави за хола.

Черен и бял спирала в съвременна всекидневна

За децата е много подходящ за 3D анимационни герои по стените, или Тапети с подсветка или флуоресцентни изображения. Въпреки това, струва си да се отбележи, че не всички бебета спокойно спят под блещукащите скандал или фосфорное блясък. Невероятно необичайно и вълнуващо изглежда като 3D фото тапет на тавана, тук най-добре е да изберете тема на деня или през нощта небето със звездите, Северно сияние и т.н.

Епизод на „Междузвездни войни“ е идеално за детска стая

фото тапет Батман в стаята на ученика

Съвет! Някои дизайнери, които биха искали да използват Вътрешен обем или маса, се използва специално покритие на базата на uv лъчи. Можете да ги вземат за приемане в експлоатация, тези фенери и лампи могат още повече ще увеличи продажбите.

Бяла вана изглежда на фона на зелени гори

3D фотообои в интериора дневна в модерен стил

Днес 3D фото тапет, обаче, стават все по-популярни и модерни, заради относително високата цена те са широко разпространени само в големите градове. Впоследствие те ще станат по-достъпни за всички.