75 ексцентрични идеи бохо стил в интериора: странен лукс и абсолютна свобода (снимка)

Луксозен интериор бохо-това е празник всеки ден!

Стил бохо в интериора-това е родом от Франция, се е разпространил по целия свят. На снимки от онези времена са показали, че животът му е била дадена, за творчески студенти, които непрекъснато „кочевали“ в търсене на временни жилища, но са в състояние да дадат топлината и красотата на всяко помещение, благодарение на интересен интериор. Същността на този уникален стил, се намира в неговото име, защото „бохо“ – това е съкратено от “ бохеми (Бохеми), което в буквален превод от френски – „циганин“. Този стил е много цветна, ярка, прекомерно, на ръба на фаул, наситени на ръба на кич, организиран хаос.

Жълтият цвят ще направи интериорът е светъл и придава свежест

Интериор в стил бохо – оригинален, приятен и пълен с ярки цветове

Ключовите елементи, които определят стила

Стил бохо в интериора – свобода на изразяване, в която спокойно може да се смесват различни стилове, но като цяло дизайнът е узряло в един цвят. В бохо добре дошли (дори се насърчава), за да се претоварвайте интериор повече детайли и неща, за създаването, на пръв поглед, пълен хаос. Всъщност – всички декоративни елементи трябва да предадат на своите амбиции, характер и интереси. Така че са взети всички любимите си и скъпи неща да се постави на прожекция, основната цел на бохо – да вдъхновява, витаят въображение, за да разкрие способността да мотивира, буквално, да призове към подвига.

Този стил не е забранено от преките заеми методи и видове облицовки на всички народи на света

загрузка...

Наистина шикозни аксесоари

Това, което отличава бохо:

Наситени ярки естествени цветове. Изобилие от дърво и текстил.

Спалня в стил бохо

Каменен под, покрит с постелки. Няма високи технологии. Няма тапети, това често е просто боядисани стени и мазилка. Комбинация от несочетаемого – цветове, материи и стилове. Свобода на словото-това изобилие от украшения. Собствена зелена светлина на творчески произведения на стените. Голям брой растения.

„И това е моето царството!“
(И това е моето Царството!)

Цвят

Въпреки демократичния характер на Бохо и липсата на строги параметри, ако ще да се занимавам с дизайн стаите в собствените си ръце, трябва да знаем някои нюанси.

Интимно и мистична атмосфера в стаята си с въглен на стената

Бохо — абсолютно свободен стил, в който всеки човек е в състояние да промените своето жилище за себе си

Атмосферата на творчество и отдих в хола

Цветовете трябва да са ярки и наситени, но и по-естествен. Тоест, ако очаквате много червено или зелено, тя не трябва да бъде кисела, алого или отровно зелено и сянка от натурални горски плодове и билки. Поздрави комбинация от: бохо позволява на всички – няма правила три цвята, вие сте свободни да слуша вътрешната си нагласа и да се разбере пориви на душата.

Цветове, най-популярните в бохо:

    оранжев; червен; син; билкови нюанси; лимон и естествени вариации на жълто.

Приятни нотки на свежи нюанси на корал и тюркоаз

Има много неофициални син в хола

Удобна дневна зона, обзаведени в различни стилове кънтри и бохо

Съвет! Ако се окаже, че вътрешният свят е прекалено ярко, както на командването на душа имаше някакъв бюст с разнообразие, можете да използвате бяло като фон, това ще изгладят прекомерно яркост и дори увеличите визуално пространството.

Материали

Интериор в стил бохо, присъщи на естествени материали

Луд калейдоскоп от цветове, модели и мотивационни плакати

При избора на материали само от 2 основни елемента – за околната среда и натуральность. Основният въпрос на два вида материи – дърво и текстил, като дъщерно дружество на елементите желязо, камък, керамика.

Съвет! Като скромен бюджет, можете да използвате по-евтини заместители, но истински бохо включва оригиналите, нека тя ще бъде сладък старата нещо, но по-близо до природата основи.

Дърво и текстил — основни материали за бохо стил

В интериора Чехия-това е място за всички

Малко повече за тъканите на:

Използването на текстилния дизайн предполага само едно правило – тъкан не се случва много. Тя е достигала до всички, и дори това, че не трябва, но това е бохо, това позволява на текстильными да бъде поставен на всяко място и във всеки брой, нещата дори не трябва да бъдат обединени в единен стил. Това е нещо, което създава аромат „интелигентна Цигански музика“ или „децата на цветята“.

Тук текстил никога не е прекалено много

Красив декор на спалнята в стил бохо

Тя съчетава в себе си всичко – памук и кадифе, коприна и спално бельо, картини, вдъхновени от Източната, етническа Америка, започвайки от Индия, Азия и Африка. Причудливи цветни покривки, възглавнички и калъфи за мека мебел с бродерии, тъкани килими, черги, килими, завеси, всякакви калъфи за столове, табуретки и друга фарс текстильными и създава най-уникален вкус.

Стъклена маса винаги ще ви помогне да направите помещението визуално по-просторна. И това е особено добре в този стил с кованым място

Бохо и мебели

Това е царството на дървото: може да се намира на най-обикновен повърхност без декоративни елементи, и почти антикварни, или почти дворцовую мебели с вензелями и елементи от плат. Същия хаос цари в смесване на стилове: кожен диван в стил кънтри могат мирно да съжителстват в непосредствена близост до с плетена столове, както и скрин от Прованс, и прости, Скандинавските работно бюро. Най – важното- никакъв намек на модерни технологии и космическите елементи хром.

Невероятно стилна идея, за да поставите гардероб: Vintage черен шкаф с напълно прозрачна стъклена врата

На ръка декор на мебелите е идеален за стил бохо

Стара печка с вензелями, се превръща в сервант

Малките детайли

Стил бохо обявява война на минимализма, затова повиквания, за да го получи и да парадират с всички най-красивите и ценни неща. Книги, фигурки, стари кутии за бижута, свещници, картини, снимки и други неща, които не трябва да събира прах в чекмеджетата и на антресолях, и банален да се поставите на рафтовете на магазините, висящи по стените заемат первази, рафтове и дори пол.

Стил бохо-това е чудесен избор за всеки, който се занимава с събирането на

Може би, тя ще изглежда не на място в какъвто и да е друг стил, но не в Чехия, тук сладко сърце „боклуци“ се играе по такъв начин, че той не само се възприемат като ненужни неща, но и богат вътрешен свят на творческо домакин или колектор, който много пътува и обича да се носят вкъщи, интересни сувенири.

Ярък, колоритен стил на френската село в хола

Бохо и творчество

Особено добре дошли са подчертани акценти, като обичат другите, и на собственото си творчество – било то ръкоделие, да пиша стихове и проза или живопис. В този интериор може да намерите галерия от собствени картини, лампи, маси, дивани и т.н., буквално сплетен ресни; или дори стените африкански маски.

Интересно съчетание на любимите на Джон Ленън каки с розово

Многостранен бохо

И още, бохо стил, с весели нюанси – много не обичам педантов, и това е разбираемо, те обичат перфектни, но има едно „НО“. Изключително трудно е да се поддържа илюзията за творчески хаос, който се различава от „изсипване“ на ненужни важен момент внимателно нарочитая небрежност, която крие в чистотата и дълго, за да събере комбинация. За да не се объркате и да не се отклонят от уютен бохо на залежи на отпадъци, дизайнери очертаха няколко тенденции бохо, която ще ви помогне да не върви на прав път.

Истински бохо

Разновидности на бохо

ЕКО – любов към природата, само естествени материали – дърво, тухла, камък, теракот и хартиени тапети. Обзавеждането в тези стаи са с дървени и най-просто може да се допълни със стъклени елементи или участъци от метал, но не и хром. Като текстил предпочитание льну и хлопку.

ЕКО-стил, където почти не е намерил нищо синтетични. Моля, обърнете внимание, биологични украсява вратата на душ завеса, свързани на една кука

Ефект стил на 1970-те години в интериор на малка спалня

Арт-колаж и умиротворяване на ситуацията

Гламурненько. Това са Древни и кристали накъдрен мебели с вензелями и всякакви блестящи топки за полилеи и лампи. Общата цветова палитра на интериора в светли пастелни тонове, стени обвешаны образци на съвременната живопис, плакати на звездите. Текстил добавени детайли и кожа – покривала, покривки за легло, и лидер на коприна, сатен, и много възглавници.

Бляскав бохо изглежда много готино

Всички модели на всички народи на света и аксесоари от всички краища на света

Съвети и тайни от дизайнери за тези, които прави бохо със собствените си ръце

Няма формални правила, но не забравяйте за чувството за мярка. Комбинация от различни стилове трябва да застане в един ред, просто си играе бележки. Това е общият тон, умело разреден акценти, дава усещане за цялост на конструкцията. Дизайн Decorrelate? Не забравяйте да проверите багажника на баба си. Там ще намерите много полезни продукти за вашия интериор. След задължителен елемент на стила-това са уникални неща, с „историята“, като придава на целия интериор уникален характер. Цвят бъркотия, трябва да бъдат по-съзнателни небрежно, в действителност, е по-тънка и внимателно обмислен редуващи се цвята.

.

Естествени и киселина цветове

Интериор бохо

В интериора на кухнята-това не е обичайното място за приготвяне на храна и комфорт, за да привлекат собствениците, като магнит по всяко време. Това е камък, дърво или плочки е покрита с необичайни тепиха. Там не е скучен тапети, уют и комфорт и лекота затопля душата и очите мазилка или боядисани стени, които прибиваются реечки и висят на рафтове. Кухня-бохо не търпи плазмени телевизори и „навороченная“ техника, тези аспекти трябва да ги победим, за да се крият зад декори, можете да използвате стария приемник или магнетофон. Основният елемент-това не са обикновени столове и дървени ъгли, меки дивани и табуретки, и се обажда да си легне и да започне да задушевный разговор.

Интериор трапезария бохо

Голи тухлени стени, на хартиен декор и изложба на съдове

Прекрасни жълти тапети в интериора на спалнята

    Хол – няма минималистичен. Това е мини-театър, музей, каквото и да е, само не за модерната скука. Специално внимание е отделено място за почивка – луксозни дивани, табуретки, подиума с матраци и наргилета. Антураж обявена под изблици на въображение – лампи, възглавници, свещници, до скулптури или дендрария живи растения на открито саксии.

Възможности за художествено изразяване — това е основният плюс на интериора в стил бохо

Подвесное стол-хамак в пъстър детски дизайн