Акрилна вана: съществуващите правила и постоянни грижи (120 снимки)

Един от най-различни форми акрилни вани

В замяна На желязо, а след това са станали дойде вани, акрилни вани. Не, от първи и втори род, вече не се оплаква от липса на популярност. И все пак, акрил здраво е влязла в нашия живот, и продажба на продукти набира скорост – отзиви потвърждават това. Ние решихме да се събере цялата информация, и се дават подробни отговори на всички въпроси на клиентите въпроси за акрил за санитарно-технически продукти. Какви са плюсовете и минусите на материала? Как да изберем най-добрия шрифт? Трудно инсталиране на акрилни вани със собствените си ръце? С какво може да се сблъскате при избора, инсталацията и последващата употреба. Какви размери има? Да измие акриловую вана? Ако има дефект, то как да го оправя?

Елегантна акрилна вана в интериора таванско помещение

Елегантен акрилна вана с прекрасен изглед към зелена градина

Вана с право се нарича „сърце“ баня

Какво представлява акрилна вана?

Акрилна вана – баня с тоалетна на новата формация. Ако чугун или стомана, могат да бъдат свързани с използването на естествени материали (суровини, извлечени от недрата на земята), акрил – синтетичен продукт.

загрузка...

Формата на чашата, като форма на лодка, просто органично се вписват в курортна среда

Удобна ъглова вана популярните размери 150×150 см.

Великолепен дизайн на баня

Тайните на производството на акрилни вани

Производство на акрилни вани, като облекла ателиета, когато на сляпо да пробвам продукт.

Първоначално акрил е прозрачна, т.е. безцветни. Бял, син или червен цвят го дават или в процеса на производство на вани, добавяйки в течна субстанция, оцветител или боя няколко слоя на готовия продукт.

Скандинавски стил, баня дизайн

Благодарение на характеристиките на производство на акрилни вани се предлагат в различни форми и размери

Ъгъла на банята популярните размери 150×70

Малка сидячая акрилна вана със стъклена вложка

Красива комбинация от акрилна вана и мраморна украса

Акрилни и чугунени вани. Прилики и разлики

Във връзка с появата на пазара на бани от нов материал, провеждане на сравнителен анализ на тези два материала по различни параметри и да научат за техните плюсове и минуси.

Тегло. Акрилни продукт тежи около 30 кг, а от чугун – 120 кг и по-горе.

Строга, но стилна акрилна вана правоъгълна форма

Хармонично съчетание на акрилни вани и модерен интериор

Чугунени вани изглеждат много благородна, но те са ограничени в дизайна

Елегантен дизайн на баня в Прованс

Акрилна вана с необичайно покритие, което напомня на полирани изглежда медна повърхност

Акрилни вани могат да отговорят дори и на любителите на строги форми

Двойката бял акрил в интериора таванско помещение

Интересни и нестандартни размери акрилни вани

Благодарение на гъвкавостта и пластичността на полимер може да закупите и инсталирате вана с всякакъв размер. Разбира се, това е свързано с увеличаването или намаляването на стойността. Така че стандартният размер ще струва по-малък, или, напротив, много големи бани.

За разлика комбинация от бяла вана и интериорен дизайн в стила на еклектична

Акрилни вани са не само красиви, но и много удобно

Стандартни размери включват чаши със следните параметри:

Дължина от 140 до 170 см, със стъпка от 10 см: 170х70, 130х70, 120 х 70, и т.н.

Широчина – 70 см, 80 см или 85: 130х70, 170х70, 120 х 70, и т.н.

Стандартна височина 65 см

Акрилни шрифт изглежда чудесно на фона на керамични плочки с мотив океана

Дори на мястото, където по подразбиране душ само, че е напълно възможно успешно да се вгради малък площад акриловую вана размер

I.

Акрилна вана в интериора в стил арт-деко

За да се гарантира, че продуктът няма да ви разочарова, придават избор на специално внимание

Квадратна Хидромасажна вана на открито

А след това изберете форма, цвят, аксесоари.

Вана нестандартни плавни форми „органични“ колекция.

Дизайн на бани и нейните форми

Свойства на материала се обяснява и богат избор от вани по форма, цвят и дизайн. Цвят, както вече знаете, може да бъде всичко – от прозрачна до тъмно червено и черно. Но на форма, дизайн, и други тънкости…

Технологията на производство позволява да се произвежда акрилни вани с различни цветове

Акрилни вани доставяме няколко разновидности:

  кръг обикновено е вграден в модния подиум;

Кръгла вана в черно-бял интериор

  правоъгълен класически; овално – целенасочена, с плавни линии, но изискват достоен области;

Красива баня в ЕКО-стил

Модерен дизайн: изчистени линии и обмислен комфорт

Просторна баня, в близост до душ

Стилен freestanding баня с декоративен „охранении“ външната повърхност на

Вана с вградена система джакузи на терасата на къща

Неонови светлини ефектно облечени в дебел бял акрил

Баня в азиатски стил с вграден шрифт

Предимства на акрилни вани

Помислете за предимствата на акрилни вани.

  Ниско тегло, което значително опростява и транспорта, и достигащи до етаж и монтаж на него. Тегло варира в рамките на 15-35 кг., вариативность форми (кръгли, ъглови, правоъгълни) бани, широка гама от цветове и голям диапазон размери (120×80, 170х70, 200 х 100, 150х90 и много други). Вода се стича в банята е почти безшумен. Акрил не провежда електричество.

Черна акрилна вана, с тънки плочки

Благодарение на тяхната светлина тегло акриловую вана лесно инсталиране

  Дълго време запазва температурата на водата. Дъното на ваната не се плъзга, не губи цвят и блясък. Акрилни вани са издръжливи, надеждни и трайни. Към тях не се придържаме бактерии и ръжда. При необходимост покритие лесно се възстановява. Продава течен акрил, който просто се изля на суха повърхност на ваната.

Акрилни вани са трайни и износостойки

Предимствата са много повече. И да ги оценят изцяло на разположение само на тези, които вече са инсталирани акриловую вана у дома.

Недостатъци на акрилни вани

Не може да бъде обект, предмет, продукт, продукт е идеален във всички отношения. И акрил има своите недостатъци.

  Акрилни основа с нежелание за остри предмети. Така че не се ножове, хвърляне на стрели, не си струва. За закупуване на животното гумена подложка за домашни любимци нокти, боядисани върху акрил. Е толкова лесно да съсипе долната част на огъня, зажженная цигара, свещи, кибрит. Въпреки това, при условие, че в банята няма вода. Акрил се топи при температура от 160-200 градуса.

Въпреки относителната сила, акрилни вани се страхуват от удари с остри предмети

С английски стил в интериора на банята

Правила за подбор на акрил, водопровод

За да водопроводни доволни от своите господари, дори повече, отколкото си я течение на времето, тя трябва да бъде с добро качество. Така че, ние трябва да знаем как да изберем акриловую вана.

  За Размера ние вече говорихме. Преди да купите, трябва първо да се измери ширината и височината на отвора на вратата, дължината на стената, на която ще бъде подложена на покупката. В противен случай можете да внесеш поправка с един от вариантите. Прочетете инструкциите, той описва какви материали продуктът е произведен само от акрил или имат допълнителни добавки; ако упрочняющего покритие и колко слоя има.

Лека вана и декоративни плочи, платформата, изкуствен камък

Вана с кожена тапицерия изглежда много стилно

Акрилна вана в интериора правоъгълна стая

Съвет: баня веднага купя рамка за определяне на рамката, тъй като той е подходящ само за тази серия продукти. И не на факта, че ваната може да застава в рамката от друга линия.

Да се обърне внимание на производителите. Ако името на фирмата ви не казва нищо, въздържайте се от покупки. На първо място, потърсете в интернет, има ли такива изобщо, и какви са отзивите за нея продукти.

Някои производители на акрилни вани, знаеш ли?

Въпреки относителната младост на акрилни вани, тяхното пускане се занимават с много компании в Европа и Азия, има местни производители. Сред тях са качеството на различни холандски, немски и английски марки. В По-голямата си част те произвеждат баня от чист акрил. Да се съди за това колко положителни коментари те са получили.

На сайта На Ravak (Равак)

Компания от Чехия. По-голям опит се използват висококачествени материали, модерно производствено оборудване. Фирмата произвежда 100% акрилни вани и дебелина на стената от 5-6 мм. продукт армируется с фибростъкло.

Акрилна вана компания „Равак“

Компанията разполага с голям избор не само на размери, но и формата на чашата. Има стандартна и асиметрични модели, ъглови и мулти фасетиран. Недостатък е, че не всички модели имат аксесоари.

Церсанит (Церсанит)

Полския производител. Комбинация от качество и впечатляваща цена. Гаранция на продукта е 7 години. Удобни, вместительные баня. Голям избор на модели. Има сертификати за качество. Сред недостатъците можем да споменем само дебелината на акрил. 4 мм не е достатъчно за изграждане на системи за гореща.

„Церсанит“ е ценена за своите нестандартни идеи в областта на дизайна

Коло (Коло)

Компанията се намира в Полша. Компанията си сътрудничи с Европейската група Санитек (Санитек). В много форми: кратка, асиметрични, оригинални. Въпреки достъпна цена, качество похвално. Надеждни продукти, които отговарят на най-високите параметри за качество на Европейски (DIN, Германия; болница, Холандия; ISO 9002). Бани са силни, но достатъчно силна, така че самолетите не могат да бъдат инсталирани.

Басейн Спа Център (Басейн, Спа)

Производство, се намира в Испания. Вик удобна. Дебелината на стената и скованост позволяват лесно монтиране на система за топла и други приспособления. Използване на високо качество на Lucit акрилни печати. Заедно с мисками, компанията пуска и аксесоари, които хармонично се съчетават с всякакви модел: химикалки, завеси за душ, облегалки за глава и т.н. Но за всички предимства на комплекта трябва да платят малко по-висока цена.

Красива вана на фирма „Спа-басейн“

Хотел Alpen (На Входа На Алпийските Градини)

Австрийски производител. Е сравнително млад. Произвежда качествени, но евтини баня от 100% акрил. Те са здрави, трайни и отговарят на всички декларирани критерии.

Ъглова вана „на входа на алпийските градини“

Акрилни вани „Рихо“

Акрилна вана с висока облегалка в стил хай-тек.

  За закрепване на релсите към краката.

Указания за инсталиране и краката

  Свържете сифон с горния и долния отвор. Да го свържете към канализация.

Монтаж на сифон

  Поставете защитен екран.

Инсталиране на екрана

За по-голяма сигурност можете да инсталирате релси покрай стената, въз основа на които купа

Инсталиране на тухла

Ако не успеете да закупите рамката, той може да бъде изградена от тухли.

Запълни разликата между банята и на пода, с пяна

Ъглови вани. Инсталация

Ъглова вана изглежда много интересно

Ъглова вана с фабрично рамка и екран.

Акрилна вана с дървена рамка

Правила за грижа за баня

Акрилни вани изискват специални грижи

.

Таванско помещение на частен дом, с баня

Възстановяване на акрилна вана

В резултат на обработката на промени в температурата на водата или от време на купата фактор може да се влоши. Това може да се случи, дори ако знаеш, отколкото да си миете акриловую вана. Но драскотини в долната част на чипове и пукнатини на бамперах, и тогава дупката не е извинение, за да променят повреден водопровод на ново. Всичко може да се поправи.

Ремонт на акрилни вани може да се направи със собствените си ръце

Напълнете ваната с течен акрил

Вана черно изглежда много впечатляващо

Баня в стил рустик, разположени в мансарда

Мозаечни стени в баня в азиатски стил

Вана от акрил-чудесен избор за модерния интериор