Аксесоари: невероятни акценти и 60 начина за подправка на кухненско пространство

Акцент кухнята в скандинавски стил

Обидни есента е чудесен повод малко да се съживи и да обновите вашата кухня, му придават лек злонамереност и цветове. Това не е непременно нещо пребоядисване или възстановяване. Просто да смените няколко аксесоара, за да добавите малко акценти – и готово! Свеж (и, между другото, не е скъпо) решение за вашия любим модерна кухня е готова. И тези прекрасни 15 креативни и прости идеи ще ви помогнат да вдохновиться на промени.

Красив интериор кухня в стил прованс

Декор ще ви помогне да направите интериора по-уютно

Попълнете една от стените с картини

Защо се ограничава само до една любима снимка, ако можете да закачите любимите си стената произведения на изкуството в пода? Да намерите репродукции на картини, които Ви харесват, и които се съчетават с цветовата палитра на вашата кухня, и придават по-модерен вид.

Ярка картина ще добавя контраст в своя дизайн

загрузка...

Просторна кухня / трапезария

Закача се охлажда часовници

Оплетка ястие като декор за модерна кухня

Изберете изходния параметър, за да добавите пикантност на кухнята, тъй като тези бели съвременните часовници с кукувица, както е показано на снимката. Дали това ще е някаква стара версия на часа или ярък, малък гледате – вие решавате, просто изберете гледам Ви харесва.

Бели часовници с кукувица в кухненския интериор

Творчески към ръце и бутони на мебели

Смяна на мебели-това е един много лесен и бърз начин, за да придадат на вашата кухня индивидуалност. Това може да бъде като елементи в ретро стил (антични), както е показано на снимките и информация по всяко отговарящо на вашия стил и вкус.

Кожени дръжки на чекмеджетата са идеални за дизайн в стил ар нуво

Дайте на вашата абсорбатор над печката, с малко оригиналност

Искам голяма промяна? Вместо него на стария фигура — вземете нова, в друг цвят или с красиви и причудливи назъбени остриета, както е показано на снимката.

Интересен качулка и ръба на

Ефектен капак подчертават стила на вашия интериор

Дръж щори модел

Цветни завеси на прозорците в интериора на кухнята в стил прованс

Вместо скучни неутрални — изберете римски или ролетни щори от най-ярките ръчкам тъкани. Вземете ги в тон с мебелите, или да се използват нюанси като цветовете на основите, която дава тон за цялата територия.

Луксозен интериор за кухня в стил арт деко

Купете цветни столове

Защо да изберете един цвят, който може да отнеме няколко различни? Място на стола ярки, сочни цветове изглеждат весели и енергични, живи и весели, те просто създават настроение и зареждат им на всички наоколо!

Цветна столче ще направи интериора по-интересен

Красиви бар столове в дизайна на кухнята в морски

Съвет! Използвайте цветовете на вашата кухня столове като някакъв палитра за всичко останало пространство съчетаят с други елементи от дизайна подобни цветове, например с кърпи, съдове или прибори за готвене – създаваме настроение!

Обновяване на кухнята,

Бели хартиени фенери ще добави airness в своя дизайн

Да му е светло романтично настроение, изваждане на серия фенери са изработени от оризова хартия. Лесно можете да намерите вече е направена „верига“ фенери, или да ги вземем поотделно (светещи или просто декоративни) в нормален бял цвят или различни цветове и шарки.

Красива кухня в селски стил

Съвет! Дръж този редица фенери в проеме кухненския прозорец, дръпна го за бар или на всяко друго високо място, където те ще се радват окото.

Закача за истински картини

Тези снимки дават усещане за лукс интериор кухня

Старинни картини с маслени бои и оригинални снимки ще се добави към вашата кухня свой особен дух и характер. Разбира се, мазнини с печки, сажди или вода може да навреди на тях, за да закача картини на стената, разположен далеч от плочата, и най-ценното и скъпо работи по-добре, разбира се, да се съхраняват в друга стая.

Картини трябва да бъдат поставени на безопасно разстояние от мивката и печки

Posate цвят на полата за мивки

Пола ярко лилава кърпа-това е наистина чудесен начин да се включите в мивката или в долните шкафове без врати. Просто изберете плат по ваш вкус и да създадете от него полата, или се обърнете за помощ към местната портнихе.

Пола в клетка за мивки ще помогне да се подчертае страна стил

Кутията с спрей-боя, телена кошница

Разбира се, вие можете да намерите готови цветни телени кошници, но ако сред тях ще бъде продукти в любимия си цвят? Това не е от значение. Можете лесно да създадете свой рукотворный шедьовър за себе си. Просто приемете спрей с боя, предназначена за метал, в любимия си цвят, да вземе предмет от външната страна, поставете го на една бреза и с няколко щрихи на боя. Готово!

Метална кошница за плодове, в цвят кухненски шкафове

Съвет! Разбира се, трябва да се помни, че употребата на тези храни не много добре, но като елементи в интериора, те просто са страхотни.

Златна кошница с плодове, боядисани с хранителни бои

Събиране на цветни кухненски принадлежности

Вместо винаги да се придържаме към основните традиционните цветове, надграждане на вашата кухня с ярки елементи цвят эмалированного инструменти, цветни ръкавици, забавни саксии. „Препроектиране“ елементи – чудесен начин да добавите яркост и оригиналност на вашата кухня.

Цветни кухненски аксесоари ще ви помогнат да се разрежда вашия интериор

Цветна съдове ще станат чудесен декор за вашата кухня

Съвет! Стар буркан може да се използва като контейнер за прибори за хранене, adservernow и чаша, можете да сложите цветя и буркан с етикет може да се засади трева.

Постелите килим

Килим ще ви помогне да направите по-балансиран интериор

Цветни ивици, за голям грах или големи флорални щампи придават на кухнята повече живот и цвят. Ако се притеснявате, че на килима може да се замърсяват, изберете продукт, който може лесно да се почистват.

Виси необичайна лампа

Ефектно кристален полилей във формата на парусника

Огромен хартиен фенер, а ярко розов полилей, група леко светещи крушки Едисон – всеки вариант на свещника, който хваща окото, придават оригиналност на вашата кухня, защото тя ще изглежда там, съвсем неочаквано.

Донесе от кухнята голяма разпространението клони

Красиви клони ще направи кухнята по-уютна

Полезна! Ролетни щори на pvc дограма — предимства и недостатъци, видове щори, монтаж на щори

Разпространението клонове в интериора на кухнята

Ако височината на тавана позволява, да вземе една или две високи стъклени съда, щедро покрийте ги с резници пролетни цветя и да се постави на масата или някъде другаде. Окачени тавани не са толкова високи? Поставете един буркан, пълен с пролетни клонки на пода, не се използва ъгъл на кухнята.

Аксесоари за кухня: добавете декоративни елементи

Кухненски аксесоари под формата на керамика придава на целия интериор чувство за индивидуалност

Особено когато те са неочаквани. Ето една малка чаша чай, изпълнен с цветове, определени в купчина готварски книги – не са ли очарователни? Огледайте вашата кухня наличието на уединени кътчета и непотърсени градове и плащам си творчество, да ги напълни с любов.

Красив полилей в кухнята дизайн в модерен стил

Фигурка на петел — един от отличителните признаци на стил Прованс

Съвет! Можете да използвате вашия собствен съкровище, което, разбира се, всяко семейство – това могат да бъдат цветя, миди, красиви камъни, декоративни кутии и буркани.