Американски стил в интериора (58 фото): попълват с къща дух на свобода

Американски интериор показва същността на американския народ — смес от международните правила и предпочитания

Исторически погледнато, че Америка се е превърнала в място, в които са смесени различни културни традиции, манталитет и естетически предпочитания. Беше само на триста години този континент е изпълнен с хора от почти всички страни по света, започвайки зад океана в търсене на нова по-добър живот. Те донесли тук си разбиране за това какво трябва да бъде къща. В резултат на всички тези възгледи в уютен и комфортен дом тясно преплетени, в резултат на което е американският стил в интериорния дизайн.

И така, какво трябва да бъде традиционна къща в съвременната американска?

Съдържание

    Пътят в космоса! Мебели: удобен и здрав текстил: уютен дом на пода, таван и стени, осветление, техника, интериор, за да обобщи

Безплатен оглед и пространството-това е необходимо условие за интериора в американски стил

Много идеи от различни страни се влива в американски стил

Американски вкус американски стил

загрузка...

Американски стил: пътят е в космоса!

В сравнение с това, което сме свикнали жителите на страните от бившия Съветски Съюз, американска къща се различава впечатляващи размери. И няма значение, какво е това: величествен замък, уютна къщичка в предградията или в апартамент в Манхатън – всички те трябва да бъдат просторни.

Усещането за простор се постига не само благодарение на големи пространства, но в светли цветове

Изобилие от светлина изпълва буквално и визуално увеличава пространството

За визуално разширяване на пространството, жилища често почти без преградни стени. Ако Автомобилът не позволяват да се развихри и да губите ценни квадратен метър в коридора (това се отнася предимно апартаменти), това просто не се прави. Тоест, отварянето на входната врата, гостите веднага попадат в хола, а тя, на свой ред, хармония с кухненски бокс и кът за хранене.

Няма стени драстично променя усещането за пространство

Всички общи зони се сливат в едно, образувайки едно жилищно пространство

Но за всичките му усилия за обединяването на площи в едно американците Свято честта на правото на неприкосновеност на личния живот. Ето защо лична територия, съдържащ се в главната спалня, детска и стая за гости, задължително е отделена от дневната зона.

Мебели ярък наситен син цвят-това е свежо решение за дизайн на всекидневна

Идея: при зониране обърнете внимание на декоративни колони и арки. Те могат да бъдат разделени на зони, но „не покриват кислород“.

Арх помагат визуално зонировать пространство

Американски интериор приветства разумното използване на стенни ниши. Например, „укрепена“ в стената или стерео полк – норма за типични жилища на американския.

Няколко лавици — ниша е заобиколен от прозорци

Още една просторна стая-баня. Тя често се съчетава с баня и тоалетна и има прозорец.

Душ спестява пространство

Мебели: удобна и здрава

Просторните стаи са разположени на мебели е доста лесно. Ето защо, в хола, където е дивана, два или три кресла, няколко стола, етажерка с книги, скрин и маса със столове, в никакъв случай няма да изглежда претоварена.

В хола, изпълнена в американски стил, дори изобилието на масивни мебели изглежда хармонично

Въпреки массивность дървени мебели, тя перфектно се вписва в интериора, не го утяжеляя

В американския интериора на мека мебел рядко струва под стената. Вместо това, дивани и столове са в центъра на стаята, и други мебели са прикрепени към него.

Мека мебел се намира в центъра на стаята

Камината и широко се използва в общия стил на състава

Що се отнася до кухненското пространство, а след това стартирайте шоуто на острова. Представи си дизайн американска кухня, без това масивна маса се намира в центъра на стаята, е просто невъзможно. Обикновено той се използва за готвене, а не да я приема. Обяд и вечеря, американците да седнат на масата в трапезарията или всекидневната. Друга особеност на традиционните американски интериора на кухнята е изобилието на шкафове и оборудване.

Поради местоположението на американската кухня изглеждат островни кухненски плотове за приготвяне на храна

Бар е много често срещаният елемент в кухнята, в американски стил

Текстил: уютна и домашна

Тъкан в класическия американски стил, играе важна роля. Те се използват за тапицерия на мебели и шиене на седалките за нея, за производството на покривки и салфетки, а също така и за оформяне на прозорци. Що се отнася до последните, те са декорирани в традиционен стил с шев на завеси, както и римски или австрийски щори.

Интересни цветови комбинации текстил в спалнята

Меки и спокойни тонове създават уютна атмосфера

Съвет: ако обичате ламбрекены, в американския интериора е по-добре да се откаже от помпозно случаи с фестонами и перекидала. Вместо това, по-добре да се предпочитат по-удобно и по домашному възможности – закачливо ламбрекен-пола, или по-сериозни твърд ламбрекена bandow с равномерен ръб, покрити с кърпа.

И голяма свободна спалня с Римската завеса

Що се отнася до състава материали, предимно естествени материи като лен, памук и памук (не напразно в края на краищата, американският Юг е признат за най-добрият доставчик на памук в Европа). Също популярна е велюровый с малко дрямка.

Естествен и качество на текстилния материал, ще служат дълго и надеждно

На пода, тавана и стените

У американците няма особена привързаност към килима. Ако те са в домовете си, в малки количества. Затова, пол често не е направил нищо, излагайки на чист паркет, ламинат или теракот. Единственото изключение е, спална зона, тъй като там могат да бъдат килим.

На килима в спалнята

Таван често е по-спокоен бяло, кремаво или бежово. Понякога като декор са с тавани с дървени греди, боядисани в контрастни нюанси на кафявото. Също така често използване на корнизи, цветът не се различава твърде от тавана.

Таван madigi

Що се отнася до стените, той е много популярен в лентата дизайн. И не е задължително да плащам за панел от дърво – американски интериора на най-често те са много по-достъпни аналози от МДФ.

Хоризонтални дървени панели

Идея: ако сте любители на тапети, обърнете внимание на дискретен дизайн. Това могат да бъдат малки флорални мотиви или традиционни г., бр. От абстракция и ярки цветове трябва да се откаже.

Осветление

Американците предпочитат мека дифузна светлина, което придава на интериора уют. Именно по тази причина особено популярни сред тях са малки настолни лампи с нюанс светлина, лампи и аплици. Ако Ви харесват, полилеи, можете да го поставите в дневната. Кухня-това е в норма, или леко висящи осветителни тела.

Мека светлина не дразни и помага да се засили атмосферата на домашния уют

Няколко източници мека светлина, за да освети напълно цялата кухня

Техника

В типичен жител на апартаменти Съединените Щати трябва да бъдат много. Не напразно американците се считат за едни от лидерите в производството и употребата на домакински и цифрова техника.

Плазмен телевизор е скрит зад картината, за да не се наруши хармонията на интериора

В хола може да бъде музикален център, tv, игрови конзоли, като X-Box или Sony Плейстейшен, в кабинета на компютър, както и кухня с миялна машина, миксер, сокоизстисквачка, вградена фурна, и други с тях.

Просторни стени се използва за обработка на сложни стерео системи

Кухненски уреди хармонично се вписва в общата композиция

Декор

Уютни малките неща са много важни в създаването на американския интериора. Вази със свежи цветя и цветни композиции, съдове и светли съдове, фигурки, книги, картини, снимки в рамка, стайни растения, възглавници – всичко е на място.

Декоративни плочи допълват светла кухня

Няколко снимки, няколко за подаръци на рафтовете в правилната светлина и Вашата стая се изпълва с уют

Интериорът може да бъде напълно се преобразува към по-добро с помощта на прости декоративни елементи

За да обобщим

Модерен американски стил в интериора дава възможност на личен опит, да се чувствам като това, за да се отпуснете напълно, едва прекрачиха прага. Това е чудесно място, постоянно да се чувствате комфортно и приятна атмосфера в дома!