Amore Архитеттура Кампионе уютен сицилиански къща

Amore Кампионе архитектура, необичайна къща, който е един от най-живописните кътчета на земята в Сицилия. Известната компания Amore кампионе архитектура ремонтирано и разширяват съществуващите си къща, която е превърната в истинско произведение на изкуството. Въпреки иновативен дизайн, цветни покрив и добавка не тронули, и днес те придават особен чар на този проект. В проекта сме използвали няколко красиви цветове и необичайни текстури, които ще добавят изтънченост. Въпреки факта, че проектът е модерен, отлично се съчетава със стари величествени пейзажи и само леко да ги допълни.

Просторна веранда с басейн с дължина 17 метра

Разполага с прекрасна градина, басейн, веранда. Промяна засегна почти всички области. Например, градина, е напълно преработен. Според проекта проправи нови пътеки, които ще ви позволи да се насладите на изискан изглед. В двора ще намерите плувен басейн, който се намира в 17 метра в дължина. Специално внимание в Кортен заслужава верандата, защото плъзгащи се стени. При желание, има пълно единение с природата и да се насладите на свежия въздух и да се любувате на гледката. През зимата на стената ще бъдат затворени, и никакви климатични условия не се страхуват.

През зимата може да бъде затворена веранда

Реконструкция на докосна и интериорен дизайн. Така с лека ръка дизайнери превръща три етажа. В интериора преобладават естествени материали, които само подчертават единството на къщата с природата.

Лятна веранда можете да получите достъп до

загрузка...

В други части на сградата може да се мине по коридора стеклянному

Стените на къщата са завършени с ниско съдържание на мазнини вар

Различни интериора в комбинация с оригинални преходи и стълбища