Appleton местожителство: луксозна къща на приемлива цена

Съдържание

Peresekaemost и лаконичността епростота и лекотана дърво, стъкло и камък

Когато се говори за изграждането на енергийно-ефективни къщи, често означава, че ще ви трябва голям брой иновативни и високотехнологични елементи, за които стойността на къщата се увеличава невероятно, и връщането му може да се говори, само след няколко десетилетия.

Appleton-елегантен проект къща от апарат minarc, където смарт дизайн, позволява да спестите, мъдро използване на традиционните подходи.

Peresekaemost и лаконичността

Appleton-елегантен ЕКО-къща в град Venice (Калифорния) с лесна интериор, ориентация има за цел да осигури максимално използване на слънчевата енергия и естествена вентилация. Използването на естествени материали могат да смекчи твърдостта и откритост модерен дизайн. Големи стъклени прозорци и стени-врати форма на предната част на сградата.

От всяка стая, разположена на приземния етаж има изход към улицата, така че границата между „дома“ и „извън“ – това е много относително.

И по периметъра на къщата и на верандата добави жизнено пространство. Например, в кухнята и прилежащите към нея, верандата е същия плочки на пода, така че, когато вратата е отворена, на границата става още по-призрачна. В тази къща, напълно реализиран принципът на динамична и гладкото взаимодействие между обектите и околната среда.

Лек и въздушен

На първия етаж се намират голяма всекидневна, модерна кухня и трапезария, спалня и баня за гости (всяка със собствен санитарен възел и със самостоятелен изход навън). За да се гарантира туристи в личния живот спални, голям прозорец, може да заставам плътни завеси. На втория етаж е обособена са разположени четири спални и две бани.

Водещо към втория етаж стълба е направена от едно парче с дебелина сгибаемого лист метал без допълнителни подпори и крепежей – ако се гледа от терасата, за да се създава впечатление, че човек се изкачва, просто на седмото небе от щастие.

Дърво, стъкло и камък

В дома дизайн дизайнерите от апарат minarc използвани само естествени и, по възможност, материали в неутрални цветове, дори в банята плочки имитира дърво и огледало сключено в рамката от странни извити дърво.

Дървени плоскости на стените и тавана, със своите кафяви цветове ще добави и в интериора свежест и жизненост. За да се засили този ефект, дизайнери специално подчертава (подсилени), текстурата на дървото, а комбинация от контрастни материали (камък, стъкло, метал и дърво) добавен начало на енергия и комфорт.

загрузка...