Аспиратор за кухня Эликор

За какво ни е?

Да се готви и да се отпуснете на кухнята е невъзможно без качулки. Без качулка, то ще бъде трудно да се отървете от миризмата, изходящи от готвене. Устройството спомага за подобряване на микроклимата в помещението, намаляване на колебанията на температурата и влажността. Благодарение на экстрактам частици мазнини и копоть не попада на повърхността на всички елементи на храненето.

Характеристики

Високо качество на кухненски аспиратор в продължение на много години за производство на фирма „Эликор“. Продуктите на компанията се радва на голяма популярност по целия свят. Устройство Эликор да отговарят на всички изисквания, необходими, за да останете в кухнята възможно най-комфортно.

За абсорбатори Elikor привлича купувачи много положителни качества. Едно от основните предимства е използването на детайли за италианско производство. Срокът на служба на модели надвишава стандартен уред в продължение на много години ще зарадва собствениците на качествени характеристики. Цената на абсорбатори удари на финансите.

загрузка...

Спецификата на продукта Эликор

Аспиратор Эликор ще се хареса на тези, който обръща голямо внимание на естетическата страна на въпроса. Устройството се различават дизайнерските изкушения.

Фирмата създава модели, които са създадени в различни стилове посоки, така че всеки може да намери качулка, която ще се впишат в интериора на кухнята.

Класически детайл е идеална за любителите на консерватизъм в дизайна.

  Тези шапки изглеждат строго. Няма бросающихся в очите елементи. Цветовата гама е предимно в черно, сиво и кафяво.

Фигура в стил арт нуво, която ще зарадва любителите на всичко ярко и модерно.

  Тези медикаменти допринасят за създаването на оригиналния интериор на младежи, които често могат да се срещнат по страниците на лъскавите списания. Цвят на такива качулки Эликор разнообразни.

Устройства, изпълнени в стил кънтри, форма на уютна атмосфера.

  Тя също така ще се обърнете, за да успокои хората, преследующее желание да се обграждат с топлина на дома и огнището. Държава капака от меки цветове и светли тонове. Има и декоративни елементи от естествено дърво.

Разновидности

Аспиратор Эликор се различават един от друг не само по цвят, но функционалност.

Най-търсени са куполни модели.

  • Основна характеристика на купола качулка на няколко пъти, за да увеличи ефективността. Продукт прави повече за по-малко време. Външен вид куполна качулки са много привлекателни. Продуктът е надарен с надежден филтър.

Абсорбатори издълбана вид се крие от очите на своето присъствие.

  • Има добър поглед, за да видите, когато устройството се намира. Причината е, че напълно е вграден в кухненски мебели, в резултат на капака на двигателя се комбинира с шкафове.

Уредът е с много необичайна форма, така че може да се класифицира като „модерни“.

  • Управлението на този модел се извършва чрез докосване на панела. В производството аспиратор Эликор вградено закалено стъкло.

Модел подвесного работи на принципа на рециклиране, така че не се нуждае от канали за вентилация, което позволява да се спестят пари.

Многобройни предимства

Пълен списък на предимствата на екстракти от руската компания „Эликор“ е достатъчно голям. Какви са предимствата на милиони хора, склонни да избират продуктите на компанията?

  Много дразнещо е, когато предния капак създава много шум по време на работа. На Эликор устройство не ще ви даде такива неудобства! Създателите на модела са се погрижили за това, че нивото на шума да не превишава 55 децибела. И като се има предвид факта, че звука на извлеци от други фирми достига 70 db! На монтажния чертеж ще може да се направи всеки начинаещ в ремонтном на истината. Апарат неизменно включва в себе си трайни и прости за използване на скоби. Модел на грижи е изключително лесно. Всяка мръсотия могат бързо да бъдат отстранени с помощта на подръчни средства и химикали. Контрол на извлечения основното. Дори ако не сте много претенциозни към техниката, можете лесно да управляват функционирането на модели.

Популярни модели

Какво аспиратор Эликор най-подходящи?

  Эликор Оникс 60 е изработен от метал и стъкло. Вашият избор е предоставена само два цвята тази позиция – Черно и бяло. Изсмуква отработен въздух преминава през системата за вентилация.

  Эликор Епсилон 60 – достоен представител продукти куполна в класически дизайн. Моделът може да се случи в три режима на скоростта.

  Эликор Интегра 60 се отнася към категорията на вградените устройства. Този аспиратор е подходящ само за малка кухня, поради по-ниска производителност от 400 кубически метра в час.

Коментари

Съдейки по коментарите, аспиратор за кухня Эликор никой не може да остави никого безразличен. Много положителни отзиви от други купувачи. Собствениците на кухненски уреди пишат, че качулки отговарят на европейските стандарти. Модели дават възможност не само да се изчисти въздуха, без миризма и великолепен външен вид.