Автоматична led осветление на стълби от компанията Stairsled

Всеки домакин на ваканционен дом или двуетажни апартамента е напълно наясно, колко е важно сигурността на стълба. Дори с добро естествено осветление на спускане или изкачване на стълби може да доведе до сериозни наранявания.

За да защити себе си и своите близки могат да бъдат по много начини, най-добрият от които е автоматично осветление на степени. Той реагира на движение по лестничному маршу, последователно подчертаване на всяка стъпка.

Това изобретение има редица предимства:

    осветление значително увеличава нивото на сигурност стълба, светлина в къщата създава неповторима атмосфера на уют и комфорт; силиконова обвивка led лента предпазва всички елементи и позволява безопасно измиване на стълбището; автоматична система се характеризира с минимална консумация на електроенергия; осветление позволява да не се използва ключ.

Мека светлина система за перфектно се вписва във всеки интериор, и той е много чувствителен към движението. Подсветката лесно се инсталира и настройва, тя не се нуждае от никаква поддръжка и са абсолютно безопасни.