Балдахин за детско креватче (57 фото): защитавай сън на детето

Легло с балдахин, въздушно-леки материи, не ще бъдат скрити от очите на детето в детската спалня

История с балдахин, свързани с човешкото желание за защита на сън от външни дразнители. Съвременната сложна структура на спалня покривка от плат над леглото не се срещат често, но ажурни завесата над люлката също са много важни. Защо ние все още не са се отказали от такава декорация и че дава на детето си?

Издадена във форма легла има своите предимства — можете да окачите плат само за една или няколко страни

Шифоновая кърпа за хранене навес предпазва детето спи от слънцето

За какво ни е козирка?

В нормално клапа плат, покриващи яслите-дълбок смисъл.

Ако започнем от общочовешките ценности, това балдахин за детско креватче-това е символ на майчината инстинкт за защита на детето от всички беди и мъки на този огромен свят.

Но се измъкне от висока асоциации и разгледа темата от функционална гледна точка. С помощта на воала можем да решим няколко задачи, насочени към опазване здравето на бебето.

Навес предпазва новороденото от:

загрузка...
    ярка светлина, насекоми, течение, прах, любопитни очи

Това дава възможност на малкия човечета постепенно да се приспособят към заобикалящия ни свят, и, следователно, защитава психиката на детето си от сътресения. И, разбира се, действа като стилен декоративен елемент. Това са основните функции на детския балдахина на леглото.

В допълнение към функционалните навес цел може да бъде забавна декорация за детска стая

Прозрачна козирка предпазва от слънчевите лъчи, но в същото време не създава тъмнина

Легло с балдахин в стаята момичета — луксозно покривало принцеса

Горната твърда част от козирка може да се използва като рафтове за съхранение на играчките

Детето на себе си, ще може да изберете, кои правоъгълни парчета козирка ще бъде затворен днес

Какви очила

За продукти, предназначени за деца, винаги са наложени специални изисквания. Но в избора на входа трябва да се вземе предвид и собствените си предпочитания, защото в някаква степен е украшение на интериора. На какво да обърнем внимание?

Начини на закрепване. Навеси се делят на статични в главата и обхваща цялото пространство в леглото. Последният е подходящ за новородени, а първите модели са добри за по-големите деца, вече малко усвоили околното пространство. Широчина на продукта. Производителите предлагат кратки, средни и козирки на пода. Всеки от тях има своите плюсове и минуси. На кратко, няма да го спаси от проекти, а е твърде дълъг, може да се бърка в облеклото или да попадне под колелата или под краката на майките. Вид плат. Най-оптимална е натурална лек плат. Ако в помещението не се избегне течения, тогава по-добре да се предпочитат по-тежки тъкани, кадифе или плюш.

Легло с балдахин, със собствените си ръце — чудесен избор за интериор в ЕКО стил

Легло с балдахин от тавана, за да се защитят очите на дете от светлина включени лампи

В допълнение към кърпа престилката могат да се мотае разноцветни квадратчета или дрънкалки на веревочках

По-плътна тъкан на престилката ще създаде около яслите едно малко здрач

Престилката на оригиналния дизайн, може да изпълнява функция на завесите

Какво трябва да имате предвид?

Всъщност е Вид тъкан за балдахина човек трябва да избере, като се има предвид и разположението на яслите, и изготвяне на интериорен дизайн, както и финансовите възможности на семейството. Най-лесният и най-достъпен вариант е памук. Много красиво изглежда продуктът от органза и тюл, те правят страхотен четири легла-плакат на случаите на детско креватче. Но има един нюанс: слънчева светлина от този материал няма да бъдат запазени. Ако планирате да поставите яслата на детето близо до прозорец, изберете плат с гъста переплетением.

Съвет! Най-доброто решение е да изберете престилка от естествена коприна. В този продукт са запазени всички изисквания, и красота, и плътност, и лекотата, и на достъпна цена и лесна за почистване.

Много майки се оплакват от това, че престилката събира на повърхността на много прах, но това е неговата съдба. Представете си, че всички са се събрали в него, прах да падне на сън на бебето, едва ли това ще е полезно за бебето. Тъканите, използвани за извършване на такива воали, като правило, бързо се износва, така че прахът, можете да направите това.

Изборът на цветове се обърнете към народната аксиома: син – момче, пинк момиче. Можете да играете с щампи, но те трябва да бъдат в пастелни цветове. Традиционния бял цвят балдахина от конкуренцията, той е подходящо за всеки интериор, а не на пода. Има желание да се запази единството на интериорните цветове на детската стая — за да изберете плат в същата цветова гама.

Бебешко кошче от двете страни е защитена от слънцето

Навес монтирани на канала тавана — можете да го премести, в случай на необходимост

През цялата престилката, оформена под турски палатка

Люлка с балдахин за новородени

Балдахин над яслите на детето — уютно и функционално

Как да се престилката?

Важен технически проблем – как да се балдахин на леглото? Производителите са помислили за това, за вас, както и предлагане на специални поставки с различен метод на закрепване:

    на пода

Единен дизайн на пода на легло с балдахин

    на гърба на облегалката на леглото (в таблата на леглото, ако е на легло с ширина до стената и по един от облегалки, ако леглото се намира дължина)

Навес, прикрепена към стената легло — заключване на малък рицар в детската

    таван

Престилката на детски яслите, прикрепени към тавана

    до стената

Стенен престилка с lambrequins — стилно и елегантно

За дълга и гъста кърпа, когато е необходимо да се съобразят надеждност и здравина на закрепване, за предпочитане е да престилката към тавана или фиксиране на статив на пода. Въздушна органза изглежда прекрасно на притежателя на леглото.

Съвет! Имайте в предвид онзи момент, че монтиране на балдахина от тавана или на стената, това е статично. Той не ще ви позволи да преместите креватче в стаята.

Днес можете да намерите модели, които се продават в комплект с яслите. И тогава проблем с монтиране и да се решава сама, защото производителите обмислени всички.

Ако искате да направите навес за себе си, ето няколко полезни съвети.

Приблизителния Размер на тъкани – 1,1-1,5 х 3 м. дължина разчита, въз основа на закрепване на балдахина и възрастта на детето. Комплект може да се закупи в магазина. Притежателите свързани пръстен и контур-дъвка, в която е залепена горната част на продукта. Горните титуляри са двама „ръкави“, в която ще ви преведе през тъкан зависи от това, навес с оборкой или без нея. След това, затягане на примката, а свободни ръба на плата се е разпространил по периметъра на яслите.

Стъпки за създаване на балдахина със собствените си ръце

Направи навес със собствените си ръце — дайте на детето си радост

Оказва се, че завесата над леглото на дете, това не е само мода, но и практичен, полезен и функционален продукт, доказан в продължение на векове. Не отказывайся от това, че не просто са помогнали на вашите майки и баби в отглеждането на децата си.