Балкон в стил loft съвети за увеличаване на пространството и 70+ нови приложения

Основната идея стил се състои в комбинация от различни архитектурни решения

Балкон в стил loft имитация на още една допълнителна стая в стила на таванско помещение, таванско помещение необичайно художник, каквото и да е, но не е място за натрупване на кисели краставички и други неща! Градски шик, гръндж елементи, пълен пънк стил, съблазнителните детайли в стил арт нуво или хай-тек е модерен балкон в стил loft. Дизайн фотоработы ни показват много интересни моменти, които могат да се разбираме помежду си, като запазва общата посока.

Стилно съчетание на цветове, украса на стените

Дизайн тераси пространство на тавана

Акцентными елементи освежи тъмен таван стил

загрузка...

Комбинация от бяло тухлени стени с тюркоаз

Брутален, но в същото време уютен таванско помещение стил на отворени тераси

Какво е това?

Таванско помещение бунтарский стил, създаден в противовес на „добро“ и богато украсени блясък. Тази „борба“ богати и беспечные хора с приоритетите, предназначени за демонстрация само външен блясък и благополучие в ущърб на вътрешно развитие и духовни качества. Балкон в стил loft – райско място за креативни хора и любители на пътуване, за интелектуалци и програмисти. Това не е хаос и бъркотия, и дух на свобода и провокативни идеи.

Антични предмети на изкуството подчертае избрания стил за оформяне на тераси.

Комбинация от просторни тераси в стил loft със спалня

Малко история

В английския език терминът „loft“ буквално се превежда като „таван“. Този стил се формира в Америка по време на Голямата депресия, когато изгорих много заводи и предприятия и собствениците са преминали, и техните части под наем, за да оцелеят.

Мини-кабинет на балкона с широки подоконниками вместо маса

Така, че очарованието на тези места са намерили творчески личности – художници, скулптори, студенти и други. Някой устрои парти, че някой от заможни хора. Верига впечатления от необичаен интериор, пръснати из цялата страна, и таванско помещение като идея растащили известни и начинаещи дизайнери от това време. Особено обичат декоратори балкон мансарда. Снимка на стари и нови интериора на нашето време, в много отношения са сходни, те показват същия бунтарский дух, разликата е само в съдържанието и начините на тяхното приложение.

Хармонично съчетание на противоположни стилове в една малка стая

Тераси и балкони в стил loft

Дизайн на балкона в стил loft има характерни особености.

Отличителни характеристики на стандарта са:

  Стил размазване представлява смес от различни посоки, най – важното- да се спазват елементарни правила за оперативна съвместимост. Огромни открити пространства – не хемороиди, има допълнително маси/столове, или когато не е в полза, мебели.

Много светъл, удобен балкон с тухлени стени

  Естествената текстура на материала – нищо не полиран, не е обработена, не е покрита с лак, всичко съществува в първоначалния си или естествено. Нов живот за старата втори шанс на любимите неща от babelingo гърдите, и по-добре дэтального плот или верстака.

Интелигентно използване на старите елементи ще помогне да се създаде в стил loft

Съвет! Ако сте решили да се изявят в интериора на стари мебели, не си струва напълно да се възстанови! Двойката удари, като нова тапицерия в контраст с умишлено обшарпанности вашите ръце и крака ще е най-желаната неповторим аромат.

Няколко древни предмети на изкуството създава много убедителен таванско помещение

  Връзка с външния е истински празник за тези, които не са квалифицирани в электрике и ремонт в един исторически лофте просто изискват изобилие от тръби и кабели. Въпреки това, те не трябва да бъдат скрити в специални кутии, и съзнателно са написали. Метал, градешки камък, дърво и бетон, много бетон или „по занятие“ дървена пейка с пластир на седалката за предпочитане пред конвенционалните готовите мебели. Колкото по-лек, толкова по-добре!

Самодельная мебели от палети на отворени балкони в стил loft

Съвет! Таванско помещение обича естествената светлина, така че ако ти тайно лелеете мечтата на мъждивата светлина, просто да вземат романтичен кът. Ако надвишава страст към тавана, каже твърдо „не“ на свещта и на сянка – да помисля и слънчев балкон.

Светло-малка стая под балкон с прекрасен естествено осветление

  Имитация на тавана – без ретуш, стрес груба небрежност.

Съвет! Най-лесният начин за определяне на таванско помещение стил – тухлени стени.

  Комбинация от пространство – асоциация на балкона, с прилежаща баня в общата зона.

Ако искате да лоджия и балкон в стил loft, но няма съмнение, че интериорът ще бъде твърде грубо и по-тъмно, са с модерни детайли, които ще помогнат за изглаждане на някои моменти и да доведе до нарушения във възприятието.

Просторен балкон, хол с всекидневна на горния етаж

Таванско помещение и съвременност

На тавана в наши дни прави много свободи – стените не трябва да бъде толкова тъмна и мрачна, дизайн е добре дошъл имитация на тухла светли тонове или мазилка с използването на два цвята. Това не е задължително обърнати бъчви вместо маси, изложени на строителни материали, железни вериги или да стърчи арматура. Спомени от приятно пътуване или любимо място от детството – това е нещо, което модерен балкон таван, дизайн може лесно да бъде увеличен с елементи от други подобни стилове.

Балкон в стил loft-това кътче за себе си, а не склад за съхранение и отломки

Разбира се, ние няма да поставя под тухлена зидария-това е класически трона с подлакътници или виси pastorale „свинарка и пастир“ от фермата на Прованс. Но интересно допълнение ще служи като стъкло и метални елементи, ковани фенери, свещници, настолни, красиви куки-монограм за дрехи, пробковый пода, сгъваеми, дървени мебели, и така нататък.

Симбиоза на нови мебели с антични бижута

Много добър контраст изглежда мини-оранжерия – голямо количество зелени растения в саксии и тенджери на рафтовете от пода до тавана. Но най-важното в тази стена-това е изобилие от пространство и зона за отдих.

Добре осветено тесен балкон, таванско помещение стил, живи растения

Балкон мансарда: Размер – това е важно?

Въпреки факта, че таванско помещение-това е почти синоним на свобода и огромно пространство, това не означава, че можете да го използвате в дизайна само огромни тераси. И малък балкон може да се превърне в чудесно място, ако там не се постави по периметъра на мебели и изграждане на един-единствен замах с кожа седалка и малка кръгла дървена маса.

Уютен кът за отдих в балкона в смесен стил

Съвет! Интересни идеи за стил loft може да бъде маса, изработени от прост балса сонда/бобина за производство на кабели или кабели.

Дървена маса е изработена от коноп, ръчно изработени

Хол с балкон в стил loft

Когато се комбинират балкон и всекидневна в тавана трябва да се гледа и единство посока. Това не означава, че той ще е около една тухла и висящи рулони от тел, но някои правила трябва да се спазват, в противен случай таванско помещение рискува да се превърне блясък.

Специалната работна зона на балкона / хол

Как да се организира обединено пространство хол и балкон

  Стени. В хола са от тухли, може да бъде само една предната стена, да не правите реална съединител, който ще „изяде“ пространство. Днес може да намерите Тапети с подобен модел, шаблон заповед дизайнери, за да сложи тухла сами или да се възползвате от резени имитация. Други области, за да се направи лесна за боядисване или декоративна мазилка.

Тухлена стена, обединяването на хол и лоджия

  Павел. Разбира се, суров бетон е в основата на първото таван, но ние не живеем в пещера, и така той смело може да бъде заменена с ламинат, голяма плочки, старият паркет, обикновена боядисани или небоядисана, леко поскрипывают дюшеме. Последният ненавязчивое звучене толкова, създаване на подходяща атмосфера.

Бетонен под на панорамната лоджия, хол / трапезария

  На прозореца. Пластмаса в този интериор ще изглежда като летяща чиния в средновековието, но, тъй като всичко, което искахме да направим всичко бързо и функционално, трябва нещо да жертват.

Съвет! По-добре да се предадат характеристика на лофта е да изберете дървена дограма.

Мансарден етаж с панорамна дървени прозорци

И най – важното- да не се докосват пердета и завеси пафос, може би, дори никакви пердета! Дори щори и римски!

  Мебели. Тъй като жизнено пространство и балкон имаме организация, може да се използва зонирането. Монтаж на стъклена или дървена сплит-купища клетки, през които ще прониква през пространството. Как можете да използвате разделителя И проектирането на метални тръби. Вид мебели трябва да се възползва от областта на хай-тек или ар нуво или много стари ретро, и не трябва да бъде цветен или pretentiously – трябва да даде знак за простота форми, а размера трябва да е минимално.

Dvorovaja апартамент с панорамна тераса

Съвет! Много хармонично, красиво изглежда композицията от рафтове за книги и големи кожени столове от ковано желязо до лампиона.

В района на бившия балкон дизайнерите обичат да се отделят от работата в този сектор, там първоначално изглеждат много нива компютърен маса и компютърен стол обграждат с матови метални детайли.

Организация на работната зона на балкон в мансарда

Съвет! Понякога като функционално пространство предполага широки первази – те играят ролята на малки маси.

Широка дървена перваза на прозореца, на мястото в таблицата

  Допълнителен декор. За ненужности Пасторали вече споменахме, класически сцени на топки, цветя и натюрморти, картини в масивни рамки, ние го отхвърляме. Какво? Какви странни съвременни арт-обекти. Това могат да бъдат огромни Билбордове или плакати, кина, россыпь черно-бели снимки на цялата стена, метални фигурки и дори статуи, грубо подови вази, подложки с необработени ръбове и т.н., Дори и боклук може да се превърне в независим арт обект, ако той е изработен по оригинална творчески проект.

За разлика цветово решение на балкона в непокорни стил

Съвет! Ако сте креативни, най-добрата украса на тавана ще собствената си работа. Те трябва спокойно да се мотаят и се поставят на всички видни места.

Изобилие от домашно елементи в малка стая под балкон

Балкон в стил loft-това е не само чудесен допълнителен холостяцкой дом, подходящ за нощувки гей приятели и шумни партита. Това е глътка свобода и дори живота си творчески човек. Огромни пространства, малко мебели, собствена работа като силна личност – това е атмосферата ще добро обслужване и млади семейства с деца, които от ранна възраст не се разглеждат, с блестящи идеи и развиват творческото мислене, заобикаляйки фалшиви комплекси.