Банкетка за антре, спалня и кухня (46 снимки)

Оригинален апартамент на ул Литовска, където всички неща са уникални, са намерили място за столове с бяла метална рамка и ярки възглавници

Първоначално банкетки са се появили преди няколко века и са били използвани като места за почивка за абитуриентски балове и банкети (оттук и името на мебели). В ерата на разцвет на рококо грандиозен столове са станали съставна част на спални и всекидневни аристократични имения. Днес столове в различни стилове, и те могат да бъдат намерени в почти всеки интериор, включително модерна спалня. Особено популярни банкетки за антре, дивани-легла в спалнята, и т.н.

На пейката в тъмно зелена кожа с хромирани крака модерен детайл от интериора на студиото

Избор скринове: материали

Първите изпражнения на 18-ти век е изработена в същия стил с фиксирани мебели класически форми, е същата тапицерия и интериор. Първоначално диван-банкетка в интериора антре, спалня или залата беше малка пейка с мека облегалка на седалката. След известно време на стола, стана, произведени напълно различни проекти – банкетки с облегалка, подправени столове, банкетки с чекмеджета и рафтове за обувки.

Сладки спални, за целостта на интериорен текстил, използва една текстура за входа и мека банкетки

Ярък акцент на интериора — шарени пуфики

загрузка...

Според вашите нужди, вие трябва да изберете банкетка за антре или спалня. Антре – това е място за съхранение на множество полезни неща и на пейката-това е един от мебели, които ще могат да помогнат. По този начин, моделът на дивана в коридора с чекмедже перфектно вместят в себе си много и различни неща. По същия начин, пейка в коридора с гръб и рафтове за обувки. Тези модели ще станат общо място за гардероб и за съхранение на обувки.

Проста и функционална пейка с чекмеджета за съхранение

Конструктивни материали столове за антре, спалня и кухня-студио може да варира, тъй като те са елементи на мебели се различават по своето предназначение. Така, банкетки за спални, вие трябва да изберете мек и с най-малко допълнителни подробности. Това могат да бъдат банкетки с чекмедже за съхраняване на бельо, направени в класически стил, барок, или по-модерен, минималистичен дизайн. Банкетки-диванчики в коридора-добре е да изберете по-стабилна структура, размерът на които ще зависи от размерите на помещението.

Пейка от ковано желязо обхвата на проста геометрична форма-това е акцентът в интериора на спалнята

Комплект мебели за дневна от ратан основа на достойно място сред които е поверена на една пейка, където човек може да седне и дори да го използвате като маса

Материали за производство на банкетки използва съвсем друга – на традиционния масив дърво, тапицерия плат и кожа, както и пластмаса, стъкло, метал. Интересно изглеждат подправени банкетки за коридора и всекидневната, ракита, ратан и на открито на терасата.

Табуретки за тераси — удобни мебели за почивка

Интериорът на хола ще разнообразят столове с различни размери, в обивке имитират кожата на животното

Елегантен пейка с кадифена тапицерия и стъклени крака, добре ще се побере във всяко помещение

Съвет! Тъй като дивани и легла в коридора и спалнята ще се използва редовно, тапицерия по-добре да изберете здрави и практични нюанси.

Необичайна дървена пейка на колела за палуби срещи

Начини за организиране на банкети

Мека мебел за спални се намира в подножието на леглото или да се използва като столче от тоалетна масичка. И това не е изненадващо, пред огледалото, където всяка сутрин една жена прекарва много време, тогава е логично да ги пуснат – те са красиви и достатъчно удобни. Дивани-легла с рафт за обувки или шкаф в коридора е най-доброто място, където всички членове на семейството и гостите разуваются. Най-добре е да се постави меката пейка близо до гардероба.

Пейка-моряк украсяване на територията на

Отлично местоположение в близост до стълбище-с дървени пейки, на които може да приюти вашата чанта

Цветни кубчета ще бъдат чудесен акцент за интериора, благодарение на своята мобилност — незаменим нещо в апартамент

Дизайна на кухнята или трапезарията изпражнения може да се замени обикновените меки краища, благодарение на своята мобилност и малък размер. Те могат също така да предоставят на кутии и да се съхранява полезни кухненски малките неща.

Функционални столове под формата на кутии с дръжки — удобен и практичен елемент в кухнята

В кухнята добре се е утвърдила стол с кожена тапицерия – липсата на замърсяване и е лесно за да помете трохи. Тези дивани са отлична алтернатива на обикновените столове. В хола, столове-мека мебел ще изглежда страхотно в зона за отдих с масичка за кафе.

Практически една пейка с кожена тапицерия — идеалното решение за кухня

Стойка поставен в ъгъл от светла кухня-това компактно решение, което е бонус столове — разтегателен lasecki

Столове в различни стилове интериор

Бял и червен декор спални перфектно се допълват с две пейки в същия диапазон

Османците и банкетки за антре и спалня с мека мебел, където само рамката и краката са различни по материал и начина на декориране. Затова подправени пейки, е идеално място за антре или спалня, декорирани в класически стилове – от английски, Прованс и дори ар нуво.

Табуретка с мека тъмно синя тапицерия за спалня в модерен стил

Ще ги разграничи флорални мотиви ковани детайли. Подправени пейки също могат да бъдат декорирани в минималистичен стил, където подправени елементи представляват линия на сгъстен или абстрактен модел. Предмет на мека мебел ще изглежда добре на същия минималистичен интериор.

За спални в пастелни цветове, се качват на мека пейка разтегателен ярки цветове

Банкетки с цветни възглавнички за лобито е много практичен замяна на обемисти мека мебел

Минималистичен пейки-пейка за коридор

В последно време станаха популярни метални рамки с дървени елементи хром – столове-мека мебел е подходящ за антре и спалня в стил хай-тек. Избирайки хоп или банкетку за обувки или кутии за дреболии, трябва да се вземат предвид особености на стила интериор и цветова гама.

Пуфики в маслинови тонове придават стил и цвят в интериора на спалнята

Тапицирани-столове в полето за детска стая

Съвет! Можете да изберете няколко банкеток с ярка тапицерия или необичаен декор рамка (резное пана, инкрустация), тогава те ще бъдат акцент на помещението.

Много прост стол, който лесно да се направи със собствените си ръце, отдолу има място за чекмеджета