Баня 6 * 6 метра с мансарден: модерни готови проекти и етапи на строителство

Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages

Баня с мансарден в модерен стил

Баня от стари времена във всеки руския съд. В съвременния свят тя е станала по-начин да се съберат с приятели и семейството си, и прекарват времето си с полза за тялото. Ако изберете Размер 6 х 6 м, може да се получи структура, която може лесно да побере в себе си всички необходими удобства. Има различни видове такива проекти: едноетажни с мансарден или тераса, балкон.

Интересен проект с мансарден, самостоятелен балкон и веранда

Защо на тавана?

Този проект дава възможност да поставите върху компактна територия всички необходими бани и дневни. Освен това, на тавана ще позволи създаване на втори етаж, като спестяване на пари. Той разширява полезна площ, създавайки в помещението с помощта на покрива. Често на втория етаж, за да се създаде място за почивка, да се постави билярдна маса, както и удобни и функционални мебели.

Освен това, на тавана може да се направи:

Гост в стаята. В спалнята през лятото. Килер или перално помещение, което е чудесно за съхранение и инвентаризация.

По-добре да планират всичко предварително и да създаде баня с мансарден.

Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages

Изграждане на светло дърво изглежда впечатляващо

Проект 6 х 6 – най-популярните

Избор на размерите на основните помещения зависи от индивидуалните желания на собственика. Можете да създадете голяма тераса, ако планирате да използвате баня в топлия сезон. В случай, че използвате сауната през цялата година в района намалява за подреждане на други помещения.

В първата стая – зала оборудвана с вътрешно стълбище към втория етаж. Размерът на други числа могат да бъдат различни.

Ето един от възможности за планиране банного комплекса:

Важно! Най-важното помещение-това парна баня. Той може да има площ от 4 кв. м. В стаята са поставени две или трехъярусные шкафове и печка. Важно е да се вземат предвид следните особености: на горния рафт трябва да отстъпи не по-малко от 1 m от тавана, ширина 0,7 м и дължина 2,5 м или повече.

В близост до парната баня трябва да се перална размер на около 4 кв. м и повече. В тази стая е оборудвана с душ кабина и малък басейн или малък басейн. За дрешник или в стаите за почивка трябва да напусне 7 кв. м, да се отпуснете в същото време много хора. Да Не забравяме и наличието на санитарен възел, за това не е нужно много пространство – достатъчно за 2 кв. м. останалата част е с тераса. Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages

Проект вани 6 х 6 с мансарден

14Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages

За да се създаде пълна пространство трябва да се оборудват с прозорци и врати. В прозореца на пара не прави достатъчно в малък прозорец в банята, но в стаята за релаксация и да се постави стандартен прозорец на вратата.

Внимание! Вратите са монтирани в малки до 1.7 м височина. Подови настилки в баня от дърво с наклон за оттичане на водата.

Материали, които ще се нуждаят от

Строителен пазар се предлагат различни материали за строителство на сгради:

Размер на дървена греда. Тухла. Пенобетон или газобетон.

Най-популярни за баня-това все пак е естествен материал – дърво. Много от производителите предлагат готови проекти от дървен материал, който може да бъде инсталиран бързо и служи дълъг период от време. За украса на интериора на подходящи липа или трепетлика, които отрязан на табла или ламперии.

Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages

Баня – отлично място за почивка

За изграждането на покриви включва в себе си изграждането на покриви

наболело; фронтон; бедрата.

Внимание! Размер 6 х 6 често се използва дизайн на фронтон. Односкатной покрив, подходящи за по-малки жилища.

Ръководство по изграждането на сгради

Изграждането на сгради от всякакъв материал не са прекалено различни един от друг. Най – важното- да спазват последователност от действия.

15 Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages

На първия етап. Подготвителни

Важно е да изберете правилното място на сайта. Добре, ако получава постави баньку на брега на езерото. Това ще позволи, след като сауна, за да се охлади и се къпят в ледена вода. Тази процедура подобрява имунитета и укрепва организма. Ако това е невъзможно, трябва да инсталирате кръщелен шрифт или басейн.

Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages

Сауна на брега на езерото

Добро място, ще расте на сайта. Няма да има постройка в близост до пътя, ако искате да скриете от любопитни погледи на туристите на верандата хора. Избраната територия трябва да бъде почистена от отпадъци и растения, както и привеждане в съответствие.

15Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages

На втория етап. Създаването На Фонда

Тъй като структурата на дървесината излиза светлина, тогава няма нужда от сложни основи. Ще отговарят на едно от следните: – лента или столбчатого.

Лента основа е с формата на затворена по периметъра на строителната кръг. Траншеята е създаден от дъски кофраж. На дъното се поставя слой пясък с дебелина 15 см Дълбочината на траншеята е най-малко половин метър, а ширината трябва да бъде по-широк, отколкото на плановия фонд за отчитане на кофраж. Този вариант е по-надежден и позволява да мазе под къщата. Кея вариант се извършва производство на пилоти, които се заравят на дълбочина по-ниска, отколкото на земята замръзва. Инсталиране пилоти се случва в ъглите на сгради и на всеки 2 m по периметъра. Този вариант е по-евтино. Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages

В първоначалния етап На строителство основите

Важно! След извършване на Фонд отидете на основата на пол. Изберете дървен материал се третира с антигрибковым състав и топено битум, а след това се затваря от няколко слоя картон.

15Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages

Трети етап. Издигането на стени

Първият обвязочный редица от големите лесоматериалами, тя надхвърля по стойност ще се използва за стени. Характерна особеност е, че тази серия не е определена: тя е необходима, за да може в крайна сметка да бъде замененным.

Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages

Работа по монтажа на стени

Поставянето на трупа, те се фиксират между себе си колче с диаметър 10 мм, а между редовете проправят джутовым на нагревателя.

Четвърти етап. Монтаж на пода

В парната баня и душ подовете са направени с наклон, така че водата не застой и капе в канализацията. Важно е да се направи пода под печката. При използване на печки метална основа под килима стоманен лист или керамични плочки. За изграждане на тухлена пещ се състои в укрепване на пода.

Полагане на дюшеме

Пети етап. Устройство

За да се покрият къща 6 х 6 м, трябва да направите покатой мансарден покрив. За гредите, можеш да вземеш на борда 50 х 150 мм, покривен материал, подходящ ондулин.

Важно! Първо, направи рамка и греди от дърво, а след това се покриват с покривен материал.

Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages

Полагане на плочи върху покрива

Шести етап. В обзавеждането на стаите вътре

Една година след свиване на сградата може да украсяват вътре. Най-често това се прави с помощта на дървена вагонки. На пода в банята или душ препоръчва да се сложи керамични плочки.

Важно е да изберете нескользящим материал или да бъде поставен в горната част на палети от дървен материал. За да се създаде по-прост шрифт, за да си купи модел и да го инсталирате на пране. Можете да направите прост дизайн с регулируем ъгъл на наклона кофа, който е в банята на стая. Не трябва да забравяме за създаване на комуникации.

Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages

Обливное шрифт е идеален за всяка баня

Трябва да се изгради система за водоснабдяване и канализация. Е Важно да се установи бойлер за получаване на топла вода или отопление на печки в банята. В този случай, има резервоар с капацитет 10 литра вода на човек.

На последния етап. Монтаж на мебели

В банята трябва да включва следните мебели:

рафтове за парна баня; картотеки или закачалки под дрехите, душ и резервоар за вода; столове или пейки, маса за зони за отдих. Bath 6 * 6 meters with an attic: contemporary ready projects and construction stages

Пример за интериора в банята

Съвет! Важно е да не се претрупва пространството в банята, така че на места могат да се движат свободно. Декоративни елементи, правилно подбрани камъни за баня ще създаде уют и комфорт в стаите.

Размер на сгради 6 х 6 е най-доброто, тъй като в този случай можете да създадете основен и допълнителен стаи нужда от размери. Са правилно проектирани от проектиране и строителни проекти ще станат гаранция за успешното изграждане и удобно ползване в бъдеще. Важно е да запомните правилата за пожарна безопасност и санитарни норми.