Бар столове за кухня (56 снимки): мебел и стилно решение за интериора

Оранжев кухненски прибори

Интериора на съвременната кухня все по-често се използват в бара. Те отлично се вписват в стила на живот на своите собственици и ни позволяват да се създаде в кухнята на една приятна атмосфера за приятелски събирания. Важно допълнение към стомана и бар столове. Бърза реакция на модна тенденция, производителите ни предлагат разнообразие от модели, изработени от различни материали. За модели, материали и характеристики на дизайна на продуктова столове, ние ще говорим.

Предимства на продуктова столове

Защо бар столове за дома, така популярни и каква роля играят в интериора? Очевидно е, че те не отговарят обикновена маса за хранене, но те не са задължителни. Бар столове за кухня са на разположение единствено в бара. Същия бар, който помага за правилно и интересно зонировать помещение и столове са практично допълнение към него.

Дървени бар столове от естествен дизайн от дърво

Бар столове с облегалка и седалка, обтянутыми лилава кърпа

Предимствата от използването на бар столове в интериора трябва да бъде свързано с факта, че те са ергономични. Висок, с компактни сензори и малки табли, те не заемат много място и е идеален за малки кухни. В удобство на експлоатация трябва да се предвиди възможност за регулиране на височината на стола, достъпни в много модели на продуктите. Оборудвани барна и столове и интериор за кухня изглежда ефектно и модерно.

загрузка...

Метални бар столове с възможност за регулиране на височината на седалката

Розови пластмасови бар столове

Форма

Разнообразие от форми стол за бар от гледна точка на геометрични силует не. В основа на тяхната конструкция се основава на четири от критериите – височина, наличието или липсата на облегалката, форма на седалката и количеството на краката. Тези параметри се придържат всички производители, освобождаването на стола. Малко отстъпление направено за удобство на експлоатация, когато ни предлагат сгъваеми модели.

Сгъваеми бар столове

Жълти бар столове с дървена ideami

С техническата страна на столове, са разделени на висок и нисък. Следващия параметър, включена в спецификацията на продукта, количество на краката. На един крак-това е класическия вариант. Столове Тип рамка е оборудвана с два крака, има модели с три крака. Най-устойчиви столове с четири крака. И най-накрая, на един крак, но се върти.

Тюркоазено бар столове с три крака

Дървени бар столове с три крака

Бар столове на един крак

Разликата между бар столове и кресла. В тази връзка, клиентът получава кръгли, квадратни или правоъгълни седалка. Освен това, вие можете да намерите столове с облегалка и без нея.

Метални бар столове с кръгли седалки

Метални бар столове с правоъгълни вдлъбнати места

Друга история – гама. В тази фантазия на дизайнерите неограничени, от материали до цвят.

Бар столове с прозрачни пластмасови седалки и облегалки

Метални бар столове в синьо

Материали

Днес на пазара се предлагат бар столове от дърво, метал, пластмаса, ракита или в комбинация от двата материала. Помислете за всеки Вид.

Дървени столове са изработени от различни видове дърво: бук, ябълка, венге, кестен, дъб, светъл и тъмни нюанси. Външно такива модели изглеждат богато, но не са подходящи за всеки стил. Елегантен бар столове за кухня от дърво се отнесат в етно приемливо за класика, автентичност в рустикален стил. Струват скъпо, така че могат да изберат по-евтиния вариант, който съчетава в себе си метални крака с дървени сидением.

Дървени бар столове с извити крака

Дървени бар столове венге

Метални модели са особено добре представени в магазините. Достъпни метал хром, и коване, и алуминий лесно се вписва във всеки стил. Тези модели са трайни и са ергономични, устойчиви на механични щети и ще продължи дълго. Един недостатък-това е теглото. Обаче, и тук има Алтернатива, столове, изработени от алуминий.

Метални бар столове с решетчатыми табли

Метални бар столове, с възможност за регулиране на височината и на седалката

Пластмасови изделия са популярни сред младите хора. Изработен от устойчив и практично пластмаса, имат широка цветова гама, лека и доста стабилен. Тъй като бар столове априори не предполага дълго за сядане върху тях, както и за останалата част те не са подходящи. За съжаление, пластмасови столове са краткотрайни, но компенсира липсата на достъпни за всички цени.

Лилави пластмасови бар столове

Пластмасови прозрачни столове с бели седалки и облегалки

Бели пластмасови бар столове

Плетени модели луксозни мебели скъпа, изглеждате страхотно. Изработени от естествен или синтетичен ратан. От гледна точка на дизайна, без ограничение на майстори може да тъкат на всяка форма и дизайн. Има много, но цената му е оправдана, защото това е трайна, екологично чист и престижен вид.

Плетени бар столове със седалки и облегалки в синьо-бяла ивица

Плетени бар столове с непрекъснатото сидением и облегалка

Характеристики на дизайна

Избор на бар столове, важно е да се осигури лекота на използване. Всички параметри на комфорт, включени в разработването на продукта. Очевидно е, че модел с по-удобни, отколкото без него. Вашата цел е устойчивото развитие – вижте моделите на четири крака. Ако обичате често е домакин на приятелите, вземете си столове с регулируема височина, тогава всеки от вашите гости комфортно пребиваване на около бара.

Метални бар столове на един крак с възможност за регулиране на височина

Бар столове на един крак с червени седалки и облегалки

За малка кухня са подходящи нисък пластмасови модели с минималистичен дизайн, без табли, на един крак и с кръгла седалка. В кухнята, оборудвана бар, отличен бар-столове с облегалка, с три или четири крака, изработени от метал.

Черни бар столове в кухнята, бял

Съвет! Не забравяйте, че колкото по-малко площ на седалката, толкова по-неудобно да седне на един стол. Съпоставят размери с избрания от вас модел, помислете за стопанство, и приятели.

Дървен стол с малко сидением

Бар столове с подлакътници и големи седалки

Още една важна подробност бар столове за тази стъпка. Функционалното предназначение на детайли, очевидно е, но неговата форма и размер влияят върху художествен образ изделия. Така, стол с четири крака, тя не служи само като опора за краката, но и повишава стабилността на модела.

Метални бар столове с кожена облегалка и седалка

Достъпни са модели с подлакътници. Често те могат да бъдат намерени в дървени и плетени възможности. Подлакътници подобри значително удобство за настаняване на един стол. Използва бара като част от зониране и столове, не винаги е необходимо, изберете сгъваема възможности.

Бар столове с подлакътници

Височината на стола зависи от височината на бар багажник. Параметрите са следните: предни стол 100 см, 70 см, 130 см поставка – стол 100 см, като се има предвид, че производителите предлагат шкафове и 95 см за столове 60-65 см височина.

Дървени бар столове с метални гръб

И последното нещо, което трябва да се обърне специално внимание на основата на стола. Ако това са краката, те трябва да бъдат снабдени с гумени топчета. В модели с една основна крак-това е твърд предмет с кръгла или квадратна форма. В модели изработени от метални тръби, нейната основа е извита рамка.

Цвят и стил

В стил като картина на интериора и изисквания на жанра. За традиционните и етническа, модерна и Прованс се използват дървени бар столове. Минимализъм и хай-тек изискват гъвкави и гланцирана пластмаса. Тук е подходящ и за бар столове прозрачен, ярък дизайн, но и придава на целия интериор на повече airness. Модерен техностиль невъзможно да си представим без метал, а това означава, че столовете на метална рамка.

Бар столове минималистичен кухня

Бар столове в кухнята в стил английски пъб

Що се отнася до цветовете, всичко е просто и очевидно. Пластмасови модели, представени във всички цветове на дъгата, дерзайте, разбърква се и среща, изберете тези, които ще органично се допълват вашия интериор. В дървени и метални модели, избор на палитра не е толкова голяма, но цветовете могат да се отстранят чрез сядане.