Барбекю за градината: преглед на съвременните модели на най-вкусната и комфортна почивка

Стилни аксесоари за барбекю и скара камък

Пътуване в страната не включва само глътка свеж въздух и възможност да се отпуснете след тежък седмици или дори по-дълга почивка. Повечето хора, влезли в страната на пикник, включително приготвяне на храна на лагерен огън. Много хора предпочитат за светлината на открит огън и, като истински романтика, гледане на него, до него, да пеят песни и да се готви за мангале шишчета. Но съвременните технологии влезе далеч напред, като любителите на комфорт и удобства за приготвяне на барбекю барбекю за градината. Помисли детайли на конструкцията избор и техните основни предимства.

Стилен масивен барбекю за съвременния градина

Стационарно барбекю за градината

Съвременната Вилна беседка с вградено барбекю

Предимства на технологията е, че позволява да се готви на открит огън, това е очевидно. Първо, те са свързани с висока скорост за готвене: тя отнема три пъти по-малко време, отколкото за готвене в различни условия. На второ място, готвени ястия имат особен аромат и вкус. На трето място, съставки запазват своята сочност и загуба на нездравословни мазнини. На четвърто място, огромен плюс е поддържане на хранителни вещества продукти.

загрузка...

17

Достойнството на проекти за барбекю

В сравнение с традиционните решетки, които са предназначени за приготвяне на шишчета, като грил ще ви позволи да приготвите още повече и различни ястия. Те също притежават други предимства, което ви позволява да приготвяте бързо, качествено и вкусно.

Традиционните решетки е възможност за приготвяне на сладко от месни деликатеси – месни продукти, зеленчуци, и дори зърнени култури. Лесен метод за приготвяне на храна без да се страхуват, че съставките ще летят на дървени въглища. Поради решетки, има възможност да се подготвят сравнително големи продукти, включително продукти за пиле на грил. Има възможност да се използват различни видове горива, например газ.

Ако решите да си купите грил барбекю за у дома, няма да съжалявате, тъй като той ще получи възможността да се забавлявам, докато се наслаждавате на вкусни ястия, намирането в природата.

Оригинално барбекю на вилата в стил ар нуво

Преносим барбекю ефектно ще се впишат в интериора на лятото, лятна беседка

С газова скара, може да приготвите всяко едно ястие

Характеристики за подбор на стоки: какво се търси

Има няколко критерия, които трябва да търсите при избора на този структурен елемент:

    функционални характеристики изискват изчисляване на продукти на редовни скара, Пушено или приготвяне на барбекю; Вид гориво за готвене: традиционно, специално внимание се отделя на въглища, дърва, газ; качество на крайния продукт вкусови характеристики. Традиционно градинари имат своя собствен опит и мнения на хора, които вече са собственици на такива устройства; Сезонност на използване, определящ дали можете да използвате уреда през цялата година или той е предназначен само за пролетта, лятото. Всесезонни означава, че има малък навес, който осигурява защита на продукти от влажните на валежите;

Уютен стил кънтри верандата страната с газов грил

Красива беседка в средиземноморски стил, барбекю

    характеристики на услугата: някои видове проекти изискват допълнително почистване и поддръжка; материал на барбекю: зависи от множество потребителски характеристики на крайния продукт.

Грил барбекю за разпит на въглища ще бъде идеално, защото това ще ви позволи да получите вкусна храна за кратко време.

Барбекю / грил ви дава възможност в рамките на кратък период от време, за да приготвят вкусни ястия

Стилен модерен интериор и малка градина с газов грил

Барбекю скара за разпит: разнообразие, опции и възможности

Топъл сезон предполага не само радикална промяна на гардероба и имидж, и пикници. В топлото време на годината, аз искам да прекарат няколко дни и вечери със семейството си – и тук без обилна храна? За организирането на такива събития правят шишчета от зеленчуци или месни продукти-това е коронное ястие на всяка маса. В изложбата, и да покажат своите кулинарни изкуства, можете по всяко кътче на градината, е необходимо само да се определи набор от характеристики, които ще направят правилния избор:

Ако площ от отворен тип, това е перфектният преносим елементи. Много от тях са с ниско тегло, поради което може да бъде избран в зависимост от големината на фирмата и се нуждаят от пространство. Плюс стационарни конструкции, те са оборудвани с допълнителни отделения за съхранение на гориво. Той също така ви позволява едновременно да готвя десетки партии. Когато използвате печене на грил в беседката или на други места, ограничаване на предпочитание решетки, които заемат минимално място.

Чрез закупуване на грил барбекю за разпит – това е чудесно решение за тези, които искат да се забавлявам и да обича вкусни и изискани ястия.

Беседка в фюжън кухня с дърво стационарен скара

Малка, уютна веранда с вградено барбекю

Газова скара, барбекю – чудесно решение за всеки вид храна

Красива и удобна керамични барбекю скара

Преносим емайл барбекю за градината

Дизайн и характеристики

Стационарен скара

Един път поставени на определено място, което се засилва зад него завинаги. Трябва да вземете в своя близост до дома си подходящо място, където буйни и шумни празник ще се събират всички членове на семейството. Предимства на стационарно барбекю е, че тя непрекъснато се намира в едно място, така че да може да го организира в съответствие с околния пейзаж. И ако закупите продукт през цялата година, можете да се насладите на изискан вкус на приготвената храна на открито през цялата година.

Окачен скара

Дизайнът е устроена така, че потребителят на всяка страна на скара от двете страни, пробийте дупки и след това на потока през една верига. Традиционно, тази конструкция не може да бъде съобщена, въпреки че тази опция е достъпна. Предимство е равномерно обжаривание, задушаване и само за продукти, така че готови ястия, имат отличен вкус. Висящи барбекю стационарни, така че може да бъде украсена пейзаж и да действат като субект на фасадата.

17

Преносим продукт

Малък екип, който може да се управлява не само от гледна точка на страната, и да природа в градски условия. Продуктът не заема много място и ви позволява да приготвяте изискани ястия. Предимството на този вариант е бързината на сглобяване и разглобяване, така че не е нужно да се притеснявате за преди готвене шпажки. Този вид дизайн може лесно да се транспортира в колата, защото тя не заема много място в багажника. И, ако е необходимо, можете да го предадат в ръце – лека ви позволява да направите това без особени трудности.

Вграден вариант

Този вид продукти е масивна, така че основният плюс-това е способността да постави много храна. Предимства са здравина, надеждност и стабилност. Тази конструкция е традиционна сгради в градски условия и се използва за по-големи компании. Неговите предимства са в това, че инсталацията не заема много място и ви позволява да приготвяте вкусна храна за голям брой хора.

17

Камина и скара

Това устройство работи по всички познати на принципа „две в едно“. Тези продукти често са изградени беседка, където вечерта температурата на въздуха става значително по-ниски. Дизайн не може само да се затопли до огъня и готвенето на клада.

Smokehouse

Продуктът изглежда като чугунен багажника, снабдена с ключалка дизайн. Под него лесно може да се запали огън, и в тава разделят съставки. Нататък тавата се премества в бъчва, ramkalawan от огъня. В затворен съд е високо качество на приготвяне на храната, които тя намира не само изискан вкус, но запазва всичките си полезни вещества.

Стационарни масивно барбекю с коптильней

Класификация на вътрешната част на

Има много различни ястия на скара, и най-често са дървени въглища за барбекю скара за разпит. Също така често се използват инсталация на газ.

Газови скари

Изделия, газоиспользующее ясно предимство много възможности и богата функционалност. Температурата на готвене се регулира чрез доставка на газ в отделни чинии, керамични плочи. Друго предимство е високата скорост на нагряване, което ви позволява бързо да готвя някои ястия. Недостатък е липсата на храна интензивен аромат.

Изделия от дървесина

Такива проекти са идеални за печене месо на продукта. Освен това, те са широко използвани за пушачи. Основният недостатък на изделията е появата на мръсотия и кал след процеса на готвене.

Малък мангал с дърва за огрев

Тоскана дизайн

Това е специална инсталация на преносим Тип, оборудван с малка решетка от метал и снабден с крака. Този тип дизайн е най-лесен, той се използва широко за приготвяне на големи количества храна в дома на камината.

Електрически принцип на

Този тип изисква инсталация. Той действа по схемата обърнати за печене на кафе и ястия остават на съответните марки. Температурата се регулира с помощта на вградения термостат. Недостатък е това, което е приготвено ястие не е неповторимият аромат на живия огън.

Така, да купуват въглища за скара за разпит, не е трудно. След избора на подходящо устройство трябва да бъде избран от аксесоари и специални грижи, за да се осигури дълъг живот. В задължителен набор от традиционно се включват щипки, клечки кибрит дълги вилици, ножове, брикети. Компетентен подход към избора на устройство Ви гарантира отлична игра на природата и добро настроение. И вие можете да се насладите на прясно месо или други продукти, приготвени на огън, дори през цялата година!

Малък преносим въглища за барбекю е идеално за градината и пикник сред природата