Баварска зидария: стъпка по стъпка със собствените си ръце и 75+ елегантни фасади на къщи

Баварска зидария тухли в екстериора на дома

Баварски зидария, както и снимка на фасади на къщи с използването му, изненадва със своето разнообразие. Сред строителни материали тухла е лидер. Откакто той се появи, човечеството започна мащабното развитие. Дълго време при полагане на тухла се използва обикновен кладочный, които не се различават много особена красота и изящество.

Възможни видове шарка в баварската зидария тухли

Днес се променят значително облика на дома дава възможност на баварската зидария. Той все по-често се използва за монтаж на строителен материал. Струва забележите, че там е тази необичайна техника отдавна, но беше забравена. Сега Баварската зидария къщата отново са популярни. Това дава възможност за бързо и лесно изграждане на красива къща, да създаде целия фронт комплекси!

Уютен червени тухли в обзавеждането на малка къща

Баварска зидария – красота и изящество във всеки дом

Най-лесният начин за инсталация е поставянето на тухли с шарени конци. Но ето цветовата палитра на тухли, намиращи се по обичайния начин, носи уникален ефект. С помощта на баварски зидария много лесно изолиране на сградата, за да го разпознава. Фините преходи позволяват създаване на тези украшения. Майстор с помощта на баварски зидария, да създавате шедьоври.

  Баварска съединител-това е специален Начин на поставяне на тухли, за които се предполага използването на строителни материали с различни цветове. Днес на пазара се предлага за избор на различни нюанси, които ви позволяват да създадете интересни шарки, рисунки и конкретни модели.

Елегантна къща с прекрасна ярка баварски зидария

загрузка...

Традиционни Баварски майстор, зидария използвате червено-бяла техника. Тази декоративна зидария, че създава един вид игра с различен цвят на тухла. Някои съветника за настройка, за да използвате на до осем различни нюанси. Тази Баварска зидария се използва при изграждането на фасадата, камина. Благодарение на уникалния предлагане на материали, за да създадете красиви пътеки, изолиране на басейна.

  Такава фасадата не се нуждае от допълнително рамкиране или подплата от други материали. Баварски стил перфектно подчертава, чудесен вкус на собственика на дома. Къща в Баварски стил изглежда хармонично, перфектно интегрирани в пейзажа план.

Фрагменти от къща, гараж и ландшафта на местността е украсена с баварски зидария на контрастни видове тухли

Снимки на къщата са на разположение в Интернет, най-добрият начин да се признае красотата технологии. Това е изкуство с индивидуален стил, както това правят баварски зидария.

Чист симетрична къща в светло-червена тухла

Правилата на баварската зидария

Баварска зидария браер, снимки на къщи, които впечатляват със своето ненадмината гледка, има специална технология. Прости правила, може да оформите красив орнамент:

Тесните гладки тухли в различни цветове, ще е идеално за баварската зидария

  съотношение на елементите трябва да бъде стриктно се запазва. Преди полагането, следва да се планира, че ефекта, който се стремите да създадете. Разбира се, в този случай, без специалист не може да направи. Само истинските майстори знаят как правилно да изберете нюанси на тухлена и декоративен да ги поставят;

За украса на по-големи площи специалисти ще ви помогнат да изчислите необходимото количество материал

  за да се избегне струпването на ярки цветове на едно място. Баварска зидария осигурява равномерно разпределение на тухли в тонове;

Баварска зидария с пясъчен цвят в тон облицовки, дограма, покрив и врати

  редуващи се на различни страни тухли засилва впечатлението за зидария. Този вариант строителен материал изглежда по-вкусна.

Украса на двора — на Бавария зидария в основата на сградата

Баварски зидария, можете да използвате различни текстури тухли. Еднакво красиво прогладить материал с гладка и грапава повърхност.

Баварски преградни стени от груби тухли

За да се създаде наистина уникално украшение искате, че всички изпълнения се преселят тухла тъмен цвят. Ако такава работа трябва да се внимава за равномерностью нюанси. Не всички масони притежават съвременни уреди. Само майстор на високо равнище може да създаде елитна зидария, която впечатлява с цветова хармония.

Красива бежово-кафяв, фасадата е с баварска зидария

Сиво — кафяви тонове баварски зидария ще създаде изключителен екстериора на вашия дом

Методи на баварската зидария

Преди полагането на тухли в Баварски стил, трябва да се направи скица. На хартия, трябва да се отделят отделни парчета, които ще бъдат изпълнени в по-тъмен тон. Трябва също така ясно да рисувате, където цветът ще остане. Професионалистите създават няколко скици, и възложителят определя, кой вариант е по-подходящ.

Къщата е в съвременен стил, с баварски зидария на фасадата

Внимание! Класическа Бавария зидария тухли предполага използването на четирите цвята: червен, тъмно-червен, кафяв и тъмно-кафяв.

Контурите на „рисуване“ на баварската зидария

В древни времена този метод е бил използван за облицовка на сгради. Днес в наличност различни цветове, строителни материали, позволява значително да се разширят възможностите. Основно изискване, което не се е променило в продължение на десетилетия е създаване на хармонична фигура.

  С Баварски стил, ъгли, корнизи и апликации за спазването на един тон, а на стената са различни. Този подход придава на сградата своята жар.

Довършителни основни стени от зидария в панорамен двустепенна къща

Чудесен вариант в два цвята зидария. В този вид на работа създава специална мозайка, която на пръв поглед изглежда прост. В действителност, оборудвана и готова за работа изглежда фантастично.

Светла Бавария зидария, снимка, която дава реална визия за бъдещето, ни позволява да се подчертае изяществото на вкус. Тя изглежда по-благородно и изящно.

Светъл дом се помещава в класическа сграда с баварски довършителни работи на външни стени

Многоцветен Бавария зидария предполага използването на пет до осем различни нюанси. Тази техника може да се използва като тухли със същия цвят, и срещу продукта. Експерти препоръчват този тип първо да начертаете върху хартия, така че крайният ефект е такъв, както бяхме планирали.

Тухла Браер на Бавария, зидария, в която изглежда са „на възраст“, създава хармония в двора на частен дом. В ръцете на майстор на този материал придобива съвсем различен смисъл. Това е като четка и боя, успешен художник създава своя шедьовър.

Ярък многоцветен баварски зидария за къща

Баварска зидария

Тази техника се използва не само за сгради. С негова помощ, създавайки уникален ландшафтен дизайн на целия двор. Той като никой друг е подходящ за декорация. Уникална зидария позволява да се акцентира върху определени зони на дома или в двора. Само си представете как ще изглежда в басейна или на чешмата, формулирани в Баварски стил? В този вид зидария съчетава в себе си красота и елегантност, благородство и елегантност. Баварска зидария от тухли, снимката на която са били представени за разглеждане на сайта, ви позволява ясно да се види влиянието на технологиите. За да направите къщата е красиво индивидуално с него много лесно.

Украса стълбовете на портата от баварската зидария с ефект на стареене

С помощта на тази техника, за да украсите беседки, алеи на сайта. Поради големия наличието на различни цветове и може да има различни позициониране на тухли, в Баварски стил печели световно признание. Много от тях използват за различни цели Браер. Баварска зидария на снимка, която показва красотата на стила се използва в най-непредсказуеми места, създавайки несравнимо облик на сградата. Например, Бавария зидария на стените, подчертава елегантността на двора. Тя хармонично се вписва в пейзажа на имота, което позволява да се създаде един несравним начин.

Място в дома градина разпределени баварски зидария тухли

Квартал-маршрути, украса от баварската зидария

Избор на тухли за баварската зидария

За качеството на зидария и създаване на оригинални украшение, трябва да изберете „правилният“ тухла. За този начин на отглеждане предпочитания трябва да се обърната тухла. Тя трябва да бъде гладка, да бъде гладка и без чакъла на повърхността. Също така широко се използва специален тухла перлено бял, но повърхността му е с правилна геометрична форма.

Чист мазе украса на баварската тухла елегантен

За да закупите тухла трябва да бъдат с високо качество. Днес много производители на строителни материали, в арсенала на тухла, за баварската зидария. Но, за съжаление, не всички предприемачи използват за вземане на правилни технологии. Нарушаване на технологията на производство води до производството на материал с ниско качество. Така че по време на покупката трябва да се обърне внимание на качеството на материала.

Хармонично съчетание на баварската зидария с бели елементи на фасадата

Цветовата палитра на тухли впечатлява със своето разнообразие. Днес можете да си купите материали от класическия червен цвят, жълто и синьо.

Луксозен висока ограда от тухли с баварски зидария

Разходите за материали за баварската зидария малко по-високи, отколкото обърната тухла. Освен това, материалът може да се придобива едновременно със схема за поставяне на тухли. Но за да се създаде индивидуален стил е да се консултирате с помощта на професионалисти, които ще се развиват несравнимо скица.

Идеалната декорация на фасадата на баварската зидария

Технически характеристики на тухла, за баварската оборудване

Качествен тухла за облицовка на фасади в Баварски стил, е издръжливост. Той добре понася температурни колебания, висока влажност на въздуха, жаркото слънце и студ Студ. При избора трябва да се обърне внимание на техническите характеристики на материала, така overaas в съответствие с изискванията на:

Качеството на тухли ще зависи външния вид на вашия дом

50 цикъла студоустойчивост; марка М150, доказателство за силата на материала; водопоглъщаемост не повече от 10%; един размер. Не трябва да се използва за баварската зидария тухли в ширина. Желания ефект при използване на този материал е невъзможно да се постигне.

Ярки контрастни баварски зидария тухли в обзавеждането на дома

Баварска зидария къщи и изпълнение на зидария

Баварска съединител-това е по-сложен Вид работа, а не обикновена полагане на материала. Това изисква опит, умения и инструменти. Също е необходимо материал с различни цветове. Това е труден процес, защото трябва да се контролират не само на качеството на стайлинг, но и правилното подреждане на тухлите по цвят аксесоари.

Важно! Неспазването на скица води до неизправност и неравномерно разпределение на материала.

Тъмните цветове на баварския сграда с необичайна стоманен блясък на слънцето

Използва се баварски зидария инструменти са:

специална кельма за зидария и тухли; капацитет за циментови разтвори; фуга шевове; уреди за контрол на еднаквост на зидария; кабел за изравняване на стените.

Тухлена ограда с прилагането на технологии баварски зидария

Естествено, качеството на инструмент допринася за повишаване на качеството на зидария. Им е много по-лесно да се работи.

Винаги модерен и оригиналната фасада с тухлена тапицерия

Баварска съединител-това е работа за професионалисти

Най-добрият вариант баварски зидария-това е професионален подход към работата. За да гарантира, че целият процес премина безболезнено, трябва да се потърси помощта на строителна компания. Специалисти на високо ниво:

Комбинация от къщата и оградата с един и същ модел на баварската зидария

Отлична комбинация от тъмни и теракот тухла

Класически тухлена къща с баварски зидария

Къща с красива тапицерия тухлена зидария Баварска

Многоцветен тухла за баварската зидария с ефект за старост

Баварски зидария на фасадата с предимство светли нюанси тухли

Малка част от оградата е от тухли с прилагането на баварската зидария техника

Украса на фасадата гараж баварски зидария

Жълт стоманени нотки в баварската зидария

Сиво-кафяви тонове тухлена тапицерия придава строгост на конструкцията на сградата