Бебешко кошче за дванадесет дете

Дори и в година на детето се опитва да бъде независим във всичко и иска да имаше за всички възрастни, включително на легло. Това е основната сложността на избора — бебешко легло трябва да бъде външно приличат на възрастните, но и безопасна, като детска градина.

Има основни изисквания за спане за деца от 1 година:

    В производството се използват екологично чисти материали: дърво, безопасни бои и лакове за покритие. Основата трябва да бъде равна, твърда, обикновено се използва вариант на шкафа или ПДЧ. Метални легла трябва да са заоблени, така че бебето не поранился.

Как да изберем

Първо, трябва да изберете правилния размер. За това трябва растежа на детето, за да добавите 20-25 см дължина за всяка страна на леглото. Място за спане на малкия размер провокира детето си да неудобната поза или челно срещу страна, която ще доведе до изкривяване на гръбначния стълб, липса на здравословен сън и емоционално състояние на детето. На много големи легла, детето не се чувства защитена. Ако тя е прекалено голяма, това води до дискомфорт и нежеланието да спи в него. По този начин, размерът на легло за дете на 1 година трябва да е оптимална по отношение на растежа.

Препоръчително е да бебешко легло е оборудван с предпазен ръб. За дванадесет дете е по-добре да изберете зъбно колело дъното легла, за да образува мухъл на матрака, ако е мокър.

Нататък, определен с модел и конструкция легла. Разнообразие от избор на удари. Тук всеки прави избор в съответствие с вашия вкус, важното вземат предвид удобството и сигурността на всеки модел за бебе.

Ако вече имате бебешко кошче (безплатно), която е била използвана в години с високи решетъчен стени, един от тях може да се махне и тогава детето на себе си, ще бъде в състояние да се измъкнем и да се изкачи. Но този вариант не е подходящ за легла с механизми на махалото, детето може да танцувате си в съня си и падения.

загрузка...

Модел

Ако на едногодишно дете е на кърменето или не е готов да спи отделно от майката, в този случай всяка страна на леглото. Той е прикрепен към възрастни, и, като правило, е с размер 120 см на 60 см комплектът включва дискове за промяна на позицията на леглото и закрепване на малко дете от себе си не може да го преместите. За дванадесет дете това ще е междинен вариант между спи с мама и независим престой в леглото през цялата нощ.

Трансформатор легло ще служи в продължение на дълъг период от време, защото тя ще увеличи размера си в съответствие с растежа на детето.

Има два вида на този модел:

    В легло с размери 180 см до 70 см построен в яслата с решетчатыми страни (120*60) и на стойка. Когато детето расте, малко кошче, напълно оборудвана, както и вграден гардероб се трансформира в легло. Легло раздвигается дължина, тъй като детето расте. По този начин, тя може да бъде увеличена от 120 см до 180 вижте тези модели, като правило, има подвижна ръб.

Легло с ниски страни и чекмеджета за спално бельо могат да бъдат изработени съобразени с индивидуални размери по поръчка или стандартен (140*60; 160*70; 180*90). Този модел е удобен за деца, джанти предпазва от падане и кутии вместят спално бельо и детски дрехи или играчки.

Разтегателен диван или фотьойл-легло може да спести значително пространство от помещението.

Но трябва да се обърне внимание на няколко нюанса:

    в разложенном на легло, не трябва да бъдат много по-големи размери; матрака трябва да бъде равна и твърда; в производството се използват естествени тапицерски плат.

Дизайн

На малкото дете може да окаже негативно възприемат преместване в ново легло. Ярък дизайн, легла, могат да превърнат това събитие в празник, и дете ще бъде удоволствие да избяга да спи всяка нощ.

Най-често, бебешко легло красят герои от анимационни филми или герои от книги. Той също може да бъде изпълнена под формата на машини, треньора, замък или кораб.