Белите врати в интериора: 30 от най-добрите дизайнерски идеи и решения

Къща започва с входно антре, и ние ще започнем нашия избор, с прекрасна зала в стил „генерална бяло“

Белите врати в интериора е класически и най-гъвкав вариант за дома. Избор на интериорни врати днес е огромен и всеки дизайн, който Можете да намерите. Някой бял може да изглежда на пръв поглед е твърде скучно или непрактични, но това е решение на интериора не губи актуалността си досега.

Луксозни парижките апартамент, където резбовани врати — просто произведение на изкуството

Частична облицовка изкуствен камък, тухла перфектно оттеняют ярки цветове

Каменни стени и светли врати е много интересно и винаги свеж вид и комбинации

загрузка...

Обзавеждане ролкови и обикновени тъкани, без декор

Модернизъм и бял цвят в интериора

Предимства бели врати

Дълго време бели врати присъстваха почти във всяка стая на постсъветското пространство – независимо дали са държавни предприятия или от обикновен апартамент. Когато хората имат избор, повечето се отказали от скучни светли врати в полза на по-тъмно дърво. В последните години се наблюдава обратна тенденция. Американските и европейските дизайнери често използват врати ярки цветове в своя интериор, без да броим ги често срещано явление. Какви са предимствата на врати подобен цвят?

    Гъвкавост. Те се съчетават с всички цветове в интериора. Без значение какъв е цветът на стените или мебелите в стаята, бял идеален за всяка среда. Тази врата е неутрален и няма да има специфична връзка към стил, ако той не разполага с допълнителни декоративни елементи. Не е важно какъв цвят и консистенция на пода в стаята, бяла вратата няма да се намесва с ламиниран паркет, паркет или мокет. Не може да се каже за дървени врати, вземете фигура на паркету в стаята е много трудно. Повечето къщи са бели дограма, комбинация от врати и прозорци е много важно в интериора, то той придава цялост и завършеност. Бяла крилото еднакво изгодно ще изглежда в хол, спалня, детска, коридор, кухня и баня.

Много подходящи за апартаменти и модерни вили в стил модерен цвят и бели плъзгащи се врати

„Невидим“ въртящи се врати

    Люлка. Най-съвременното жилище-това не е голям кът. В условията на тясно пространство, белият цвят е най-изгодно. Той не ще утяжелять стая, освен това придава лекота и airness. Простотата на тази врата може да не привличат вниманието, но не отвлича вниманието от основните елементи в интериора. Най-изгодно да комбинират в малки помещения бели врати с неутрални тонове. В този случай се създава илюзия за цялостен пространство, където на стената изглежда непрекъснат, а помещението е по-вытянутым. Врати млечен цвят е идеален за помещения с ниски тавани, те ще ви помогнат да се извади пространството нагоре. Практичност. Много хора се страхуват от въвеждането на бял плат поради възможни замърсявания и отпечатъци от ръце на тях. Това е вярно, само ако имате малки деца. В действителност, при подходящи грижи, те са по-практични. В тях не е толкова забележим прах върху тъмни повърхности.

Светла врата в интериора на кухнята в стил loft

Контрастни черно-бели комбинации в банята

Бели врати в различни стилове интериор

Въпреки своята гъвкавост, има няколко стилове в интериора, където вратата светли цветове изглеждат най-предпочитани:

    Скандинавски. Дизайнерите на Северна Европа, както никой друг, непрекъснато се изразяват любовта си към белия цвят. Техните проекти удари му прости, чисти линии, форми и цветове. Бяла е един от основните цветове за скандинавците. Те не се страхуват да го включват в интериора. Скандинавските апартаменти не може да се похвали с големи площи, тъй като нашите. Така че, спектърът на светлината за тях е най-доброто решение за по-голямо пространство. Тъй като скандинавски стил гравитира към всички естествени и органични, и врати-за вътрешна тапицерия стегнато и без излишни декоративни елементи. Просто боядисано дърво с неброским аксесоари – така изглежда класическият дизайн на вратата със скандинавски минимализъм. Дизайнерите не се страхуват да се комбинират врати с бели стени, подът най-често е покрит с естествен паркет и меки килими. Минимализъм. Простота и строгост на този стил, чудесно ще допълни компактен бели врати без допълнително покритие с най-прости съоръжения. Без значение какви цветове присъстват в интериора, бяла врати ще се побере в дизайн на всеки апартамент. Дори и в тъмна стая, със стени кафяв или сив цвят и светли врати ще изглежда страхотно, ако те подкрепят бели первази на пода, или на тавана и дограма.

Кухня студио в скандинавски стил

Бяла врата в сиво трапезария изглежда доста спокоен и традиционно

Лазерно рязане на метал позволява създаването на тънък шедьоври за тези, които търсят лесна вратата-стена

    • Барок, Империя, романтика и класически за всеки стил

.

    Въпреки богатството на облицовки и великолепие завършва бели врати са подходящи в спокоен класически интериор, и в най-помпозно. По-рано те на драго сърце са използвали по дворци и домове на богати аристократи. С помощта на интериор и тапицерия може да направи дори най-прост елемент в интериора са малко на стил. Бял или с цвят на слонова кост в интериора в бароков стил, изработени от истинско дърво, украсени с дърворезба, корнизи и богата златна обкова.

Елегантна комбинация от древна и съвременна и двойни високи врати

Цветови Комбинации: как да се съчетаят белите врати в интериора

Врати неутрални цветове могат да се комбинират с всеки друг цвят на интериора. Освен това, можете да украсите с врати с различни цветове, за да се запази целостта на интериора. Какви цветове, светли врати заедно е по-добре?

На първо място, разбира се, е бял. Ако цялата стая е изпълнена в бял цвят, логично и врати, за да направи същото. Няма допълнителни акценти за поддържане на цялостната картина не се изисква. Ако стените са с по-топъл бял, млечен, светло бежово или слонова кост, вие трябва да вземете в тон врати по-внимателно, може би, най-подходящ ще изглежда абсолютно врати в същия цвят като стените.

Плъзгащи се врати от бяло матирана пластмаса в тесен коридор

На второ място, бял изглежда страхотно в съседство с контрастни цветове – шоколад, синьо, зелено, лилаво и черно. Комбинация от бяло и синьо се използва широко в интериора на средиземноморски стил. Бялото платно не може да бъде по-добре ще се впишат в морски интериор е изпълнен в светли цветове, синьо небе и пясъчен цвят.

Патина и бяло — комбинация, която може да освежи интериора дори на най-скромните къщи

Зелената гама в интериора на всекидневната и малка врата

Нео-бароков стил: елегантен модел лепнины и корнизи

Не си струва да комбинирате бели врати със светъл паркет. Много интересно изглежда тази комбинация от тъмно дюшеме. За поддържане на общата картина, можете да използвате допълнителни елементи – витражи, вложки от стъкло, первази на правилния цвят, обков. Например, тъмен цокъл ще не ще пламне бял колан от общия интериор в кафяво или сиво. Също с тъмен под и широки ламелями може да се използва, за да се съсредоточи върху самата врата, като го изберете от цялостната картина.

Стъкла витражными прозорци, дървени вътрешни врати

Врати със стъклени вложки ще най-удачно да изглежда светъл и просторен интериор. Те визуално увеличават пространството, оставяйки място за светлина. Това е чудесно решение за малки апартаменти.

Най-съвременните възможности врати-чист вид. Изискан женствен декор с растителни орнаменти и заоблени форми — не само в тенденцията днес