Беседки с печка, барбекю или скара (50 снимки) — чудесно място за приятен отдих

Беседка с печка или барбекю-красива допълнение на ваканционни жилища

Селска почивка за много предполага семейни или приятелски срещи лагерния огън стават все по-удобни и по-удобно в присъствието на беседка с барбекю, барбекю и фурна. В тази малка, но много комфортно настаняване на сайта може да е за печене на месо, кебап се готви, пушат и дори организира цели кулинарни конкурси с първото, второто и третото ястие. Изграждането на такива места не е много усложнения, а защото можете да създадете със собствените си ръце, предварително подготвено проект с цел, външен вид и вътрешно запълване беседки.

Модерен минимализъм в проектирането и изграждането на павилиони

Романтична и уютна вечер на осветление в беседката

Беседка с печка и барбекю, пристроенная до дома

загрузка...

Полузакрытый Тип беседка много практични — две стени предпазват от вятър и дъжд

За барбекю, беседка обзаведена, подходящо за това място — тя е облицована с камък и оборудвани с камина

Голяма беседка може да побере печката и барбекю-зона с маса и пейки

Беседки от камък изглеждат много богато и здраво

Разнообразни беседки

Беседка на територията на площадката може да бъде абсолютно всякаква форма и дизайн. Това леки навеси с мобилни решетки, и е пълна с изграждане на площадка за барбекю и затворена стая с печка, където може комфортно да спи, дори и през зимата. Решението за избор на проекти беседки вкъщи, като се има предвид наличното пространство, на други сгради в парцела и озеленяване.

Невероятен авангарден дизайн беседка, оборудвана с модерни ТЕЛЕВИЗИЯ

Беседка с камина-печка, място, потопен в дебрите на растения и цветя

Строителни материали за изграждане на беседки също могат да бъдат различни, в зависимост от финансовите възможности на домакините и избрания вариант за дизайн:

  Най-често срещаният материал е дърво, което ви позволява да влезете в беседка в някоя пейзаж. Дърво правят много pergola, както и беседка, където на една стена на фурната място. Дървото се смята за най-достъпен и лесен за употреба материал, но едно от свойствата му е Горючесть, така че да го използвате, не на всички работи по строежа на беседка с фурна и котлони. За защита на дървени конструкции материал предварително се обработва със специални негорими смеси.

Традиционно, беседки са изработени от дърво — благородни и траен материал

  Голяма беседка с руска печка, барбекю, фурна и други компоненти, като правило, обаче, изградена от тухли и камък, за такава голяма структура ще изисква района. На малки площи като големите обекти, ще изглежда не на място.

Богати на орнаменти от камък и беседка, в която има фурна и грил

  За да се „улесни“ конструкция, може да се построи кованую беседка, която е стълб и ниска ограда, навес, изработени от дърво, пластмаса или алуминий.

Олекотена алуминиева конструкция беседка, която е на скара

Съвет! Често при изграждането на беседка с барбекю или печка използването на различни материали за отделните елементи: рамка: метална, външно боядисване – ger или декоративен камък, вътрешна украса – сайдинг, покрив – керемиди или дърво.

Видове пещи за беседки

Параметри на фурната твърде много, и изборът им трябва да зависи от дестинацията бъдещето навес: някой се готви изключително барбекюта, някои предпочитат традиционната ориз, за някого, за предпочитане е разпространен в Европа, барбекю и други, като руска печка. Има вариант за тези, които предпочитат всичко и веднага, има беседка с барбекю и апартаменти с коптильней. Такава система предполага наличието на обичайното барбекю и барбекю, печка, пушача, както и Допълнителна плот с мивка за лесно готвене.

Основните видове печки, които се използват в градинска беседка, както следва:

  Руска печка. Беседка в руски стил с типично руска мини-печки. Тази конструкция дава възможност да се готви почти всички ястия, но прави това е много сложен процес, и затова е по-добре да се доверите на професионалисти.

Беседка обзаведена с мини-руска печка

  Скара. Нейната особеност е, че на месо, зеленчуци или риба той се готви барбекю. Възможни стационарни конструкции, които поставят по протежение на едната стена, и портативни версии, които могат лесно да бъдат използвани извън беседки. Някои решетки мобилен метал могат налагане на тухлена зидария за по-удобно използване.

Построена беседка с барбекю или скара, значително ще повиши комфорта на туристите

  Аксесоари за барбекю. Тази фурна е много подобен на скара, но в този случай ястия се приготвят на скара, а не на шишчета. Стационарно барбекю, също е „вграден“ в една от стените на беседката, и преносим може да се използва навсякъде. Най-удобно място за настаняване на пещ-барбекю център с беседки, където всеки Гост може да дойде и да участва в приготвянето на храната. В този случай, аспиратор, висящи над печката в центъра на покрив или козирка.

Много по-лесно да се използва преносимо барбекю, защото той може да бъде поставен навсякъде и беседки

  Камина. Печка е по-подходящ за затворени беседки, които ще бъдат използвани през зимния период. Тази камина е малко по-различно от дома на камината.

Основният елемент на беседки — каменна плоча

  Скара. Този вариант на фурната става все по-популярна, тъй като той сервира топло не само отдолу, като в случай на скара или барбекю, но и отгоре, той е снабден с капак. На скара винаги мобилните проекти, които са представени в различни форми и размери.

Бързо и лесно можете да приготвите на двустепенния скара с капак

  Каната. За приготвянето на това пилаф обикновено се използва котел, пещта, което е с правоъгълна форма с кръгла дупка в горната част на вратата и за подреждане на дърва или на друго гориво страна.

Отдясно в беседката е разположена фурна за казана — с дупка на върха и врати по-долу

Съвет! С липсата на опит и липса на време, тогава е най-добре да закупи готовата печка в магазина или да я поръчате изработка на майстора. Беседки могат да се организират сами и можете да потърсите и помощ от професионални строители.

Подготовка за изграждане на

Преди изграждането на беседки трябва да се обърне голямо внимание на подготвителната работа. Това включва:

  Избор на място за строителство. По-добре да изберете място, така че да беседка е в близост до дома, но в тръбата да не се удари.

3D проект за изграждане на беседки с печка

  Да се разработи проект за бъдещето на място за почивка. Това трябва да се вземат предвид релеф на терена, роза на ветровете (празна стена често се в места, където духа силен вятър), размери беседки, броя на членовете на семейството използва вариант на пещ и други части.

Проект за изграждане на беседки печка на дърва с камина

Съвет! Готови проекти за беседки с барбекю, барбекю и печка може да се поръча в специализирани фирми, които ще бъдат взети под внимание всички изисквания за сигурност и желанията на клиента. За изпълнение на работата по този проект от себе си, а може да се възползвате от една и съща фирма.

Проект ъглов местоположението на пещ и барбекю вътре в беседката

  Въз основа На проекта, отчитане на точното количество на строителни материали и за да подготви необходимите инструменти. Това ще позволи на проекти не се разсейва за търсене и закупуване на правилните неща.

Беседки, оборудвани с най-модерни скара и комфортна всекидневна зона

Не забравяйте вътрешните работи, беседки вътре тя трябва да бъде удобна и комфортна

Основните етапи на строителство

След всички подготвителни работи незабавно да започне изграждането на беседка с барбекю, фурна или барбекю. За всеки тип беседки и всички етапи на строителството на пещта обикновено е един:

  Подготовка на парцела за строителство. Подготовката включва отнемане на горния слой на почвата. Планиране и изграждане на фондацията. Основата може да бъде столбчатым, ако дизайнът е направен от дърво или метал, или колан, ако се предполага, че е тежко тухлена сграда.

Изграждането на основите на бъдещето на плевнята

  Създаване на рамка или фундаменти. Вертикално инсталиране на поддържащите стълбове, а след това прави връзката (обикновено отгоре и отдолу).

Изграждане на скелет и стълбове на бъдещата беседки

Изграждане на барбекю, пещ или други устройства. Ако сте решили да изгради печка себе си, да я изведат от шамота (огнеупорна глина), на камък или метал по предварително изготвена схема. Ако възнамерявате да използвате готов дизайн, включително мобилни телефони, от прехода към следващия етап.

Работата по изграждане на барбекю или печка по-добре да се повери на специалист

  Създаване на комина. Продукти на горене указът навън, а не се натрупат под покрив, беседки, направени от тухли, калай или друг метал, трябва да се направи комин.

След изграждането на пещи започва изграждането на комина

  Изграждане на покриви. В зависимост от формата на беседка, покрита с. По-често, на работата по подготовката на ребрата си на земята, а след това я положи на земята. За покриви може да се използват различни материали: теракота, панели, пластмаса и т.н., довършителни беседки. Дизайн и украса на сградата е последният етап на строителството. На този етап, украса на стени, подове, парапети, прозорци, стълби и извършване на други довършителни работи, предвидени в проекта.

Когато беседка ще бъде построена, тя вече е готова за украса и декорация

При изграждането, е важно да се отбележи, че беседка с котлони колкото е възможно по-безопасно. Искри от пламъка от вятъра, да запалими предмети, стени отвътре трябва да бъдат изработени от материали, които не се разтопи от високата температура, електрически кабел, ако са предвидени, трябва да бъдат поставени в специален gofroshlanga и т.н. Всички тези фактори трябва да бъдат взети под внимание на етапа на подготовка на проекта и подробен план за изграждане на.

Комбинирана мебели от камък и дърво

Вътре в беседката, можете да организирате истински мини-кухня