Биде (45 фото): видове и особености монтаж

В съвременни апартаменти и къщи * санитарно оборудване не само постепенно и непрекъснато се обновява, но и да разширява продуктовата си гама. Биде – рядък Гост в домовете за стари градски застрояване. Въпреки това, в баните на нови сгради и вили , това се е превърнало почти в нещо обичайно.

В сходство с тоалетна, биде изпълнява и други функции, което ви позволява удобно да провеждате тоалетна интимните зони на тялото. Следователно, наличието дава възможност за значително подобряване на удобството на обитателите на дома при извършване на хигиенни процедури. Избирайки за своя дом най-подходящия модел, трябва да разберете, как те се различават.

Биде в банята уютна

Тоалетна и биде в банята

Стилна черна баня

Биде и тоалетна чиния в един стил

загрузка...

Баня в класически стил с биде

Дизайн биде

Цялата гама на тези устройства за баня могат да бъдат разделени на групи параметри:

Биде настилки

  • традиционно се определя, като повечето

аксесоар за баня

  • и

тоалетна

пол

  всички комуникации са обобщени, както и в тоалетната.

Подови биде в оригинален дизайн

Висящи биде

  • задайте с помощта на специална здрава рамка, която заедно с окабеляване и източване на маски

стени

  .

На стената биде и окачена тоалетна чиния в банята

  • Универсален

моноблок-биде

  може да се използват едновременно да изпълнява всички функции, които са общи и за двете проби.

Универсална тоалетна с биде

  • С биде-капак, можете да промените обичайните купата, разширяване на нейната функционалност в малки бани

малки апартаменти

  .

Капак-биде създаден по обикновена тоалетна чиния

Всеки модел си има малки особености на движение, което ще ви позволи да изберете най-удобен за потребителите.

Възможност за регулиране на температурата на доставяна вода, нейната цел и посока добре се реализира в пълна пол и вариации на висулка. Те могат да бъдат направени в общата обвивка – с поставяне на рафт клапани и подаване на вода миксер. Или, като се използва „нагоре“, когато отдолу има накрайник за доставяне на вода и е с регулируема струя вода. Този модел е оборудван с кухи седалка, която топли течности, преди да го излее в купа. Благодарение на това, използването биде се случи с максимален комфорт.

Комбинирана модел и тоалетни, оборудвана с капак, не е толкова лесен за използване, но въпреки това те създават определен уют в дома, където площ в банята, не ви позволява да инсталирате нормалната устройство.

Компактен и биде в оригиналния златен цвят

Биде-това е компактен и функционален елемент на баня

Първоначално разработен компактен и биде

Контраста на черно биде върху бял фон стени

Обикновено, монтирани биде и тоалетна в близост до

До биде уместно е да поставите стойка за кърпи

Качествен монтаж – удобен за използване

След избора на подходящ вариант, вие трябва да попълните на закупения от вас модели на всички липсващи елементи. Обикновено, кранове и арматура се продава в комплект с продукта. Но за организация на източване и доставка на вода за вашето устройство, Ви трябва да закупите аксесоари, които са подходящи за местните водопроводна и канализационна мрежа.

Съвет! Избора на правилните детайли и да се купи за вода гъвкави маркучи с метална оплетке. Тази опция значително опростява процеса на свързване, при гарантиране на надеждността на връзката.

Избора на елементите на системата за източване, трябва да се помни, че той предвижда блокиране на коляното. Тази система е подобна на тази, която се използва в мивка.

Комплект за монтаж на биде

От инсталиране на прост модел, първо трябва да събере миксер и да го инсталирате на корпуса биде. Много усложнения, този процес не е, тъй като всички детайли са лесни за инсталиране, без специални инструменти.

Съвет! При сглобяване и монтаж на всички елементи за биде, които са отговорни за стягане, трябва внимателно да се изолират всички стави с помощта на специален материал. След това използвайте устройството в продължение на дълъг период от време ще остане безаварийна.

Следващата стъпка е подготовка на сливи, в който се записват всички необходими елементи. Инсталиране в подготвената корпус, монтиране на система за водоснабдяване, смесени канализационни тръби, и едва след това закрепете биде с винтове към пода или стената в рамка.

Свързване на вода за биде универсален

В „възходящ поток“ е по-сложна система на хранене. Така че, преди самостоятелно инсталиране на такова оборудване трябва да се проучи внимателно инструкциите, в която са описани всички детайли на процеса на ерекция. Или можете да се обърнете към специалисти, които ще ви помогнат в цялата работа по инсталиране. Във всеки случай ние трябва да започнем да се изгради система за водоснабдяване. Само след нейното инсталиране свързване на вода и коригиране на своята дейност. И само след като системата за отстраняване на грешки, може да се монтира обзавеждане на пода или стената.

Универсален комбиниран модел се определя като обикновен тоалетна. И допълнителен калъф се монтира на обикновени устройства с помощта на специални болтове и вода, се използват гъвкави маркучи директно свързване на допълнителен елемент. Крановете са разположени отстрани на устройството, така че те са лесни за използване.

Свързване на вода за капак-биде

Съвет! Извършва сглобяване и монтаж на биде, се отделя специално внимание на усилията, които се прилагат при затягане на устройството. Порцелансе използва за производството на много от моделите, на доста крехка и може да бъде повреден по време на значително влияние.

Монтаж на биде в сложността не е твърде различен от работата с други сантехническим оборудване и напълно в състояние да занаяти. Обаче, ако Вие се съмнявате в тяхната квалификация – обърнете се към специалисти. Те ще могат да създадат всички необходими манипулации бързо и качествено, за да се отърве вас от загубата на лично време и допълнителни проблеми.

Монтаж на биде-добре да се повери на специалист

Тоалетна чиния и биде са на обща стилевое решение

Ако имате просторна баня да се замислят за закупуване на биде

Контрастни черно-бели комбинации в банята

Компактно разположени тоалетна и биде

Биде и компактен ергономична форма