Биотуалет за разпит, без мирис и изпомпване: преглед, възможности, функции избор и самостоятелна инсталация

Ако Прекарано време се свежда до почивните дни, за да съберат пълен състав и загуба на енергетиката и на финансите

Биотуалет за разпит, без мирис и изпомпване за много подмосковных жители се превърна в решение на проблема с рециклирането на отпадъци. Особено популярни тези устройства са хора, които са били само в страната, с прекъсвания, за които инсталация на тоалетната чиния не е необходимост.

Тоалетните чинии в интериора на санитарните помещения на къща

Благодарение на модерния дизайн на тоалетна влиза идеално в дизайна на вашата баня къща

Компостът тоалетна ще се превърне в истинско спасение за всички.

Биотуалет за разпит, без мирис и изпомпване на

загрузка...

Баня с биотуалетом почивен

Биотуалет за разпит, без мирис и изпомпване на доскоро възприемани като нещо митично. Днес, разнообразие на модели на тези устройства е толкова голям, че потенциален купувач неволно бърка. Това компостът тоалетна за даване на евтин и напълно оправдава похарчени за него пари.

Тоалетните по различен начин наричат септични ями и се предлагат в няколко вида:

    Торф. Химикал. Електрически.

Те се делят на стационарни и преносими (мобилни).

Съвременният пазар разполага с богат асортимент от биотуалетов

Красиви и много удобни тоалетни биотуалет компанията qube 335

Торфен биотуалет за разпит и не само

В епохата на развити технологии, като отживелица от миналото, като тоалетната е в формата на кутии с выгребной яма, изглежда доста странно

Торфен биотуалет за разпит, чиято цена е ниска, а дизайнът е съвсем прост, се отнася към категорията на екологично чиста и чиста. Представката „био“ са в словото, напълно характеризира устройства торф за събиране на фекалиите.

Принцип на работа и стандартни размери торфен биотуалет

Няма скъпи машини и технологии – човешки отпадъци се смесва със смес от торф и преработени по естествен начин (горят). Полученият органичен компост е за торене на всички видове растения и градински култури.

За да спестите време и усилия помийната яма е по-добре да се замени тоалетни чинии

Вентилационната Система ще помогне да се отървете от неприятна миризма

Дизайнът на тези модели включва обичайните резервоар за събиране на отпадъци. В същите танкове, изпражнения се обработват, и по малко пълнеж просто празен ръчно.

Съвет! Избор на биотуалет модел в допълнение към материала, от който е направен резервоара, трябва да се обърне внимание на Капацитета на резервоара и надеждността на механизъм, който да превръща дървени стърготини.

Попълване на смес от торф

Компост, торф се образува в био-тоалетна, подходящ за торене на всички видове растения и градински култури

Предимство голям капацитет е това, което той има, но той тежи много повече. Ако физическите възможности на човека, който ще обслужва тоалетни, ще ви позволи да закупи тежка модел, това ще бъде най-добрият вариант за семейства, състоящи се от повече от трима членове.

Торфен биотуалет за даване на отзиви са различни. Устройствата имат и някои недостатъци:

ниска скорост на обработка на фекалиите; в помещението има неприятна миризма, затова се нуждае от добро устройство за вентилация; течни и твърди отпадъци се събират в общ резервоар.

Торф тоалетни са най-достъпен вариант

Биотуалет Piteco 506

Ако броят на потребителите биотуалетов, един или два, течността в резервоара се абсорбира от дървени стърготини и този проблем не възниква. С големи оперативни проходимостта на смес от торф не се справя с обем течност, ето защо премахването им трябва да се организира дренаж. Осигурява допълнителен капацитет или отводняване на системата.

Ако едно семейство не пребивават в страната постоянно, и посещава я само в почивните дни, торфен биотуалет – точно това, което ви трябва. Той не се страхува от Студа, и работата му Не изисква електричество. Собственика трябва само от време на време, за да си купи нови смес от торф и до празен резервоара.

Компостирането тоалетни

Компостирането тоалетни имат много предимства

Съдейки по името, читателят може да се досетите, че в тези модели почивка на фекалиите благодарение на специалната химическа обработка. Компостирането тоалетни се състоят от две цистерни:

    в горната част се намира в резервоара за вода и помпа за измиване; Дъното на резервоара, ще прекарат там е химически реагент.

Структура на химически тоалетни

Отделение за тоалетна хартия-това е добра добавка, която може да се похвали с далеч не на всеки модел

Такива тоалетни издават слаб мирис, лек, за да се транспортира, да работи самостоятелно. Публикувате компостиране тоалетните може да бъде не само в специална стая, но и вътре в дома.

Между себе си модели се различават в зависимост от устройството на механизма на тоалетните и размера на танкове. Смывное устройство е три вида:

помпа; бутален; електрически.

Видове помпи за химически тоалетни

Електрически вариант е най-сложно, защото за да работят самостоятелно, не изисква захранване или батерии. Химически вещества, необходими за рециклиране на отпадъци, по никакъв начин не може да се нарече безвредно за човешкия организъм. Съвременният производител се бори с този недостатък и се опитва да създаде по-малко агресивни реактиви.

Попълнете реагенти

Видове химични вещества

Акт на биологични съединения на отпадъци от наличието на живи микроорганизми. От всички варианти, този е най-екологичен и безопасен за човека. Торене в тези изгаряне на отпадъци може да се използва, без да се страхуват от проблем възниква с рециклиране.

Компостирането тоалетни са много лесни за използване

Източване на течни отпадъци

Преносими тоалетни, имат малък размер и тегло

Превоз на подвижни тоалетни

На второ място по сигурност ацетат пълнители. Торове от тоалетната да се внесат в почвата само в малки количества. Разделянето на същите отпадъци от резервоара на тоалетната течност ацетат много бързо, почти без мирис.

Най-вредни за хората и животните са формалдехид пълнители. Те се използват само в случай, че отпадъците от тоалетната не се използват за наторяване на почвата, и утилизировалась.

Електрически тоалетни

Електрически тоалетни

Електрически тоалетни са най-скъпи уреди за събиране на човешки отпадъци, но ефективността им не са равни. Това е истински технологичен шедьовър. Разбира се, различни модели биотуалетов, ги едни и същи методи, но всички ги свързва това, че те се нуждаят от постоянно електрическо захранване.

    Някои устройства могат да се равняват на по-модифицирани торфени тоалетни. Съдържанието на съда се нагрява, благодарение на което се увеличава размножаването на бактерии, и излишната течност се изпари. Други много по-трудно: твърди отпадъци се изсушават при нагряване, течността се събират в отделен съд и след това започвам в канализацията. В някои модели, изгаряне на отпадъци, превръщайки се в пепел, който може да се използва за наторяване на почвата.

Електрически биотуалет Separett

Отделението за пепел

В допълнение към необходимостта от постоянно захранване, тези тоалетни все още високата цена (от 900. Ea).

Съвет! Преди закупуване на биотуалет за дамите трябва да се вземат предвид интензивността на използване на устройството и да се определи местоположението.

Как да изберете биотуалет

Принцип на работа био-тоалетна, базирани на преработка на отпадъците на човешката жизнена дейност на специални бактерии и микроорганизми

Когато необходим Капацитет на резервоара се определя и намерили място за инсталиране, трябва да разгледа основните характеристики на модела, които са много важни за комфортна работа.

За равномерно изпразване на тоалетни в някои устройства, производителите са подготвили valve, който, между другото, предпазва от вода от спрей. За идеалното почистване на чашата на тоалетната чиния, трябва да изберете модел, в които измиване със струя обхваща по-голямата част. Има устройства с двойно, котор, намиращи се в посока гр. софия.

Голяма струя измиване ще помогнат да запазите чисти тоалетни

За навременното изпразване на язовира в някои модели има Показател.

Благодарение на своята компактност, суха тоалетна, може да се вземе на природата

По-голям капацитет, толкова по-рядко го почистват. Повечето производители показва своите препоръки по време на евакуация, които се определят въз основа на брой потребители. Ако в страната няма канализация, то тогава по-добре си купи мобилен вариант, който може да се премества от място на място и дори вземи си пътуване в провинцията. При избора на височината на седалката трябва да се вземат предвид удобство за децата, ако има в семейството.

При избора на тоалетната чиния, трябва да се определи височината на уреда

Малък семейство може да се избере модел с малък резервоар

Биотуалет за разпит, без мирис и изпомпване на: процесът на инсталиране

Инсталиране на компостного тоалетна не носи много неприятности

Настройки на окачването зависи от нея проекти. При инсталиране на някои модели трябва да прекарат известно време и да положат физически усилия. Ако в жилищен закрито инсталирате компостът тоалетна собственик не планира да, и в близост до дома си не на точното място (гараж, навес), трябва да се изгради.

Ако не можете да инсталирате компостиране тоалетни, трябва да се създаде специална структура

В случай, че инсталирате степента на трудност са разделени на две групи. Най-лесният начин е случаят с мобилни устройства, те не изискват връзка за комуникация. Тези модели са определени в никакъв подходящо помещение, и при необходимост се пренася на друго място. Въпреки това, за големи семейства, мобилни тоалетни неприятно.

Монтаж торфен био-тоалетна

Тоалетни стационарни:

    торф; електрически; септична яма.

Стационарни (вляво) и лаптоп (вдясно) био-тоалетна

Тези модели изискват обобщаване на различни комуникации. За да инсталирате септика монтирани два танка и много други. Мобилност на такива тоалетни не са, но техните предимства са възможността за интензивна работа, което е много важно за голямо семейство или за хора, в дома на които често са на разположение на гостите.