Брони в яслата за новородени: 75+ любимите си идеи за по-безопасен и комфортен престой на детето

Геометричен дизайн с флорални мотиви по стените легла

Брони в яслата за новородено — не просто аксесоар, а е необходима мярка за защита, която дава на детето необходимия комфорт и спокоен сън. Как правилно да изберете мек брони за бебешко креватче, която на първо място да се обърне внимание, а също и съвети за избор на материали и грижи за продукта — четете нататък.

Ярки брони за креватчета — стилен елемент за интериора

Два-от двете страни цвят: плътен шарени вътре навън

Детска стая в лилаво грах: стилни брони, завеси и спално бельо

Меки брони в яслата — надеждна защита за новороденото: снимки, съвети за избор на

Сред първите неща, децата се нуждаят от индивидуален подход, меки защитни брони в яслата за новородени бебета, снимки на които е определено привлича вниманието. Плоски облицовка, монтирани по целия периметър на люлката, е в състояние да осигури комфортен и сигурен престой трохи в леглото, те, както и легла с балдахин-най-лесният и най-надеждният начин за предпазване на бебето от наранявания, травми, проекти и прах. Но сред цялото разнообразие трябва да изберете подходящия вариант, най-подходящ за качество, цена, външен вид. Така че, предварително трябва да са запознати с особеностите на защитни брони, сравнение на различни материали, начини на закрепване, за да изберете подходящ дизайн.

загрузка...

Бял мек страни с розови рюшами в бяло кошче

Така че, ако се нуждаят от брони в яслата?

Брони в яслата за новородени стана модерно да се купуват не толкова отдавна, а снимки на интериора на детските стаи като аксесоар се превръща в все по-често. Мека подвижна конструкция не само прави яслите е по-удобно, но и значително подобрява сигурността му. Въпреки това, много родители продължават да вярват лека ограда голяма покупка, която само събира прах. Наистина, всеки текстил натрупва прах, частици, и на детето могат да бъдат алергични реакции. Но при подходящи грижи и правилен подбор на материали мека защитна ограда ще донесе повече полза, отколкото вреда.

Визуално меки брони брони или, както те се наричат, са подобни на плоски възглавници, монтирани по целия периметър на яслите, създаване на надеждна бариера, която предпазва новороденото от падане, удари в твърди ръбове и други щети, които може лесно да се получи на активен дете. С помощта на тези възглавници е лесно да се създаде затворена детска площадка, където детето ще се чувства комфортно, а мама няма да се притеснявате за сигурността му.

Меки брони за яслите отдавна бортиками и възглавница за главата

Днес лесно могат да бъдат закупени не само функционални, но и красиви брони в яслата за новородени. Родителите имат за задача да избере вида на контейнера, метод на закрепване, текстура и цвят на материала, което отговаря на пода, на характера на детето, дизайн детски креватчета, детски стил.

Съвет: брони и възглавници в яслата незаменим аксесоар за малки деца до 1,5 години, ние не трябва да се пренебрегва, ако здравето и здрав сън на детето е на първо място.

Брони-възглавници с флорални принтом и розови рюшами

Предимства на меки первази:

  Броните възглавници в яслата може да бъде мека или по-плътна, в зависимост от пълнител, но във всеки случай, те трябва да защитава новороденото от следните неблагоприятни фактори: прегазвам твърд дървен край яслите. Особено за активните деца, които дори са в състояние да се движи достатъчно енергично и може лесно да избутам главата си или дръжки на гърба на облегалката. С мека рамките на вредата, не е страшно.

Зелени детска стая за новородено: мека броня, изпълнена в стила на помещението

  Брони в яслата за новородено за опазване на краката и ръцете трохи от засядане между пръчки на оградата. Меки ролки по периметъра на плетена детска люлка няма да даде възможност на детето в този ранен и уплашен, опитвайки се да се освободи. Детето не се страхува от течение, ако те са поставени мека легла. Това е особено важно, ако за спане е в близост до прозореца или на стените се появяват пукнатини, през която лесно прониква въздух. Освен това, можете спокойно да се излъчва на детска градина, дори ако бебето спи в леглото.

Спокойни светли цветове в дизайна на броните за бебешко легло

  Дебели брони-възглавници добре предпазва новороденото от ярка светлина. Това е важно, ако по време на следобедна дрямка в много Слънчево дете, или дори място за спане и се намира в една стая с възрастни. В затворено пищови брони получава по-малко прах, по-голямата част от която се установява на външната страна на възглавници.

Броните предпазват бебето от удари, проекти и прах

Съвет: меки брони, ще смекчи падането на дете, което само се учи да стои, прилепени към ръба на леглото, ако той внезапно загубил равновесие.

Така че, бебешко кошче (безплатно), допълнени от мека предпазна ограда, се превръща в надеждно, удобно, сигурно „убежище“, в която детето ще се чувства най-комфортно.

Можете също така да купя дъска с джобове, които може лесно да се съхранява необходими детски неща (памперси, кърпички, шишета, биберони и т.н.), като цяло, всичко, което не може да се побере в детски скрин. Такива джобове трябва да бъдат поставени от външната страна, за да не предизвика дискомфорт за новородено, защото детето може лесно да бъде закачен за перваза, отсече го, като се използват като подкрепа.

Меки брони в яслата за дете на възраст 6 месеца

Видове брони

На пазара можете да намерите брони в яслата за новородени, цените и снимки, които са много различни. Ако визуални аспекти поотделно, цената ще зависи от качеството на продукта, неговата форма и използвани материали.

Номер на бебешко розово в стила на марката Кити брони за легла, спално бельо, тапети, детски играчки, килими

Меки страни затвори по целия периметър на яслите, или само от двете страни на стените. Какво да изберете зависи от конкретния случай. Активни и енергични деца подходящ от затворен тип ограда, която скроет всички твърди повърхности, надеждно защитава от наранявания. За новороденото трохи съвпадат ръб от двете страни, но имайте предвид, че децата много бързо се разраства и в близко бъдеще ще трябва да купуват по-безопасен вариант от четири части.

Меки броните, по периметъра на легло с тапицерия в интериора

При избора на брони в яслата за новороденото, трябва да се обърне внимание на следните характеристики:

  Тип пълнител. Горния материал. Размери на продукта. Метод на закрепване. Цвят и модел.

Съвет: някои меки огради трябва да е максимално лесен за работа и лесен за поддържане. По-добре да изберете модел, които лесно се мият, сам или с подвижни чехлами.

Тъмен цокъл-това е най-практичен вариант

Пълнеж за възглавници-рол

Шпакловка за брони в яслата за новородени използват следните материали:

  Синтепон. Евтин и лесен за почистване материал, който напълно поддържа форма и лесно се пренася пране. Ватирани броните са много меки, по-подходящ за бебета, които още не са започнали да се движат по яслите. Повечето от тези възглавници са сменяеми капаци, и трябва да бъдат напълно почистени. Влакна. Плътен и еластичен материал, е да се запази формата и начин силата на удара. Този защитен материал, подходящ за новородени и деца по-възрастни. Повечето възглавници с тези пълнители са подвижни, седалките, които лесно се пере отделно. Пяна. Евтин, мек, еластичен и устойчив материал, който обикновено се среща като пълнител и тапицерия за защитни брони. Тези възглавници са завършени на първо място, с подвижни чехлами и пяна трябва да имат съответните сертификати за безопасност, които трябва да проверите преди да направите покупката. Вълнени влакна. Такъв пълнител се среща рядко, но се случва. Страна с пълнеж вълна прави легло топло, но леко тялото на новороденото може да е по-трудно за предаване на този естествен материал, но алергична реакция едва ли ще зарадва родителите.

Съвет: идеален пълнител за защитни брони трябва да бъдат синтетични, но не е задължително да са екологично чисти и с високо качество.

Детска страни “ източнобеломорски район — най-често срещаният вариант

Ако пълнител мек, като това трябва да се обърне внимание на параметрите, при които продуктът равномерно прошиты по цялата повърхност. Това гарантира, че натъпкване не собьется в ком при пране и продуктът може да се използва.

Избор на материал

Основният критерий, на който трябва да отговаря на горния материал е мек ролка-естествен. Само екологично чисти тъкани, не предизвиква алергии, гарантира безопасността на детето.
Освен това, материята трябва лесно да се пренасят на пране, без да губи форма и цвят, изсъхват бързо. Горната част на броните може да бъде изпълнена от фланела, мотори, памук или бязи.

Чадър граничи с флорални мотиви в интериора на детската

Съвет: най-доброто решение би било използването на оръжия или тапицерия от бязи. Този материал е достатъчно здрав, за да издържа на редовно измиване и контакт с бебето, с мека и естествена.

Размери на продукта

Брони в яслата за новородено може да бъде:

  Най-ниски — са подходящи за деца до 4 месеца, това осигурява добра видимост за детето започва само да се запознаят с околния свят. Степента на защита на тези продукти е малък, но те са в състояние да омекоти удара, ако детето започне активно да се движи в легнало положение.

Ниски брони в креватче за най-малките деца

  Висока е оптимално подходящ за по-големи деца, които вече започват да откриват света, се опитва да седне или да се изправи. Високо оградата, не ще я обижда на кътове или пръти с яслите, но това е значително ограничават преглед.

Детска стая в духа на шебби-шик: високи брони в бледо син цвят

Широчина на възглавницата трябва да бъде индивидуално според размерите на бебешко креватче.

Начини на определяне

Сигурност брони за бебешко креватче предоставят на закрепване, с помощта на които ограда прикрепен към основата. Като такива устройства могат да бъдат:

  Велкро. Брави. Връзка. Бутони или копчета.

За по-големи деца или просто активни деца е по-добре да изберете модел на оградата на sanochkah. Този тип закрепване е най-надежден, осигурява надеждна фиксация, ако детето рязко да падне обратно на възглавницата. Велкро, завязки или копчета в този случай може да се наруши, в резултат на което дете да падне и да се нараните, паднете.

От двете страни завязки с декоративни панделки

Цвят и модел

Детски магазини се предлагат най-модерните страни в яслата за новородени, които привличат смели десени и цветове. Но не бързайте да купувате ярки възможности.

Съвет: цвят брони може да се комбинира с оттенък на спално бельо или, напротив, ярък контраст с положението на нея. Важно е също да се успокоят ограда излезе в цялостния дизайн на детската стая, ще се впишат хармонично в интериора.

Цветовете са меки бариери трябва да бъдат по-близо до пастельным тонам, за да не действа на детето вълнуващо, а правилно избраният цвят ще помогне на нормалното емоционално и психическо развитие на детето. Меки, светли, приглушени нюанси ще успокои бебето, ще ви помогне да заспите по-бързо.

Дъб кошче с нежно-синя броня

Красива спи с розови бортиками за момичета

Шарени броня за яслите

Брони в яслата за новородени снимка и средства за грижа

Меки брони са в постоянен контакт с новородени, трябва да бъде позабочен за да почистите и да се осигури редовна поддръжка. Те трябва да се мият поне веднъж в седмицата, когато става смяна на спалното бельо.

Редовните грижи за страните — гаранция за здравето на детето

Светло сив дъска с връзки в ментов цвят