Butylamine за кухня: преглед на съществуващите системи за съхранение на стоки и идеи със собствените си ръце

Стилна цветна кухня с жълти столове

Удобно, когато всички кухненски принадлежности са под ръка. За организиране на такова пространство, ще ви се наложи шкафове, чекмеджета и специални системи за съхранение. Не много отдавна излезе с удобни секции за съхранение на бутилки и буркани, която се нарича butylamine, или товари. Той изглежда като обикновен шкафче, измъква напред, много е удобно да поставите всички видове буркани. Специални крепежни надеждно да определи бутилки по рафтовете и не позволявайте да падне или се наклони при отварянето.

Скандинавски интериор с отделен кът за хранене

Бяла кухня, с вграден шкаф за бутилки

Защо са необходими държачи за бутилки?

Функционалността на тази система е удобна за съхранение на бутилки. Често този аксесоар е близо до печката, понякога адаптаций да направите две от двете страни. Благодарение на добре обмислена и лесна система тук можете да поставите саксии, препарати, хартиени кърпи или люспи. Може да се каже, че това е един многофункционален шкаф.

Оригинален вариант за съхранение на бутилки

загрузка...

Ако сте решили да се съхранява на тези рафтове с консерви, или вода, след което ги поставя в близост до работната зона. За перилни препарати butylamino се монтира в близост до мивката. За масла и зърнени храни подходящо място за настаняване по-близо до печката.

Съвет! Можете да използвате butylamino като бар за алкохолни напитки: в този случай, по-добре да се поставят близо до с кът за хранене.

Мини-бар, таванско помещение стил

Предимствата от използването на товар в кухнята

Прилагането на тази система за съхранение, Вие ще забележите, колко удобно да го използват, защото Вие не трябва да приемате всички банки, за да намерите най-подходящия. Притежателите на бутилки вие ще получавате само на желания обект.

Внимание! Почистването ще бъде по-лесно, защото не е нужно постоянно да се докоснат и да сменяте малки предмети.

Карго в кухнята – многофункционална система

Поради това, че количката е изработена от метални пръчки, вие виждате, че в него, и се дизайнът много по-лесно рафтовете. Плъзгащи се на пратката, можете да вземете желания обект и след употреба лесно да го постави на място.

Карго набират все по-голяма популярност в сравнение с обикновените рафтове

Видове съхранение на бутилки

Продукти, предлагани от индустрията, се различават по няколко начина:

размери; брой вградени нива; техники за закрепване.

Най-често срещани са два модела, в които са разположени различни по височина бутилки. Можете да намерите три нива варианти, но в този случай голям капацитет на съхранение не са подходящи.

Този начин на съхранение на бутилки на стената – „жар“ интериор

Фиксирана кошница вътре в гардероба на специални релси. Може да се отстрани или отдолу скоба.

Внимание! Страна, това дава възможност за регулиране на фасадата, докато по-ниската версия на релси, монтирани в долната част на кутията. Понякога определят товар направо на пода, но този етаж трябва да бъде идеално гладка.

Често можете да намерите притежателите на бутилки с Широчина 100-450 mm. най-популярният вариант е с ширина 200 mm. Ако купувате автомобил за съхранение в магазина, в комплект трябва да бъде инструкция за монтаж и крепежни елементи.

Модерен, светъл интериор в модерен стил

Инсталиране на бутылочницы в слушалките

На първо място, да се измери ниша и закупуване на слайд-изложени модел, който ще съответства на размера. За да инсталирате дуплекс модели, трябва да изпълните следните стъпки:

Измерими цели, които ще бъдат монтирани на очите: всичко зависи от размера на кутията. Бъдете сигурни, да се измерва височината на контейнери, които ще бъдат поставени в най-горния ред. За да работи правилно трябва да има свободно пространство между задната част от гардероба и аксесоари, е необходимо и предно предаване. На страничната стена, марка и място за закрепване на релсите. Те трябва първо да бъдат отстранени от арматура и прикручиваем. След това се поставят товари. Остава да се съберат кутия и инсталира фасада, на която е монтиран.

17

Вземете доставка за кухни

Не трябва да се вземат по-евтини варианти, тъй като те могат да бъдат по-ниско качество. При малък бюджет, да направим системата на собствените си ръце. Когато избирате готов вариант, обърнете внимание на следните моменти:

    евтини материали, ще доведат до бързо счупване на продукта; оборудване трябва да бъде с високо качество, в този случай, той ще продължи дълго време; за да инсталирате по-добре да поканим на професионален майстор, а след това работата ще бъде изпълнена качествено.

Черно-бял минимализъм в гардероба панталони-Cargo

Как да товари?

За работа ще трябва да купя някои материали:

Марк и изрежете от шперплат правоъгълници 40 до 45 см; контурите и дупки, които ще събира бутилки; нарязани полукруглое краката си; всички край земята наждачкой; пръчки, нарязани на 18-цолови част (общо 4 броя), всеки от които полира с шкурка; затегнете винта, барове, заминаващи от ръба на шперплат в 6 см; завърши butylamino грунтуют и покриват акрилна боя в зависимост от цветовото решение кухня; на ръба на дупката и решетка е оцветена в различни цветове, за да създадете определен дизайн.

Процесът на инсталиране на Карго

Този дизайн ще пасне на всеки интериор и ще се превърне в една функционална система за съхранение на бутилки. Да бъде субект може да използвате:

    стъкло; дърво; пластмаса; метал.

За закупуване На стока в точката на продажба или изберете настройки. Има модели, които не се вписват в стила на кухненски мебели, а след това да ги поставите в шкаф или на повърхността на масата.

Добро място за товари – близо до печката

Допълнение

Ако искате да увеличите система за съхранение, трябва да го попълните полезни допълнителни функции, като например подложки за тенджери, капаци и тави, извити Куки за кърпи. Въпреки това, трябва да се разбере, че придобиването на всички тези елементи е значително увеличава разходите за строителство. Тук вече вие решавате, като всяка от добавки ще е необходимо.

Удобно съхранение на кухненски прибори

Полезни съвети

    Място butylamine в долните и горните шкафове на мебели: това е въпрос на вкус и предпочитания на собственика. В голяма слушалка, можете да използвате различни дизайни на пратката. За да ги поставят на котлона или в най-горното чекмедже, а другата в долната. За по-големите помещения могат да се използват много варианти, които могат да бъдат с размерите на човек. В този случай ще свърши работа и опори за тави и бар с алкохолни напитки, както и рафтове за консервирани храни и зърнени култури, както и държач за кърпи.

Вертикална стойка с гнезда за съхранение на бутилки

    По-добре да се използват разделители за бутилки, така че те да се обади и падна. Полезно допълнение би било да се използва за определяне за меко и плавно затваряне. Ако сте избрали опции с хромирани кошницата продуктът ще продължи много дълго време, без чипс и ръжда. Иновативни мебели ще помогне да се запълни празнината между различните модули и направи място, още по-функционален. Карго ще ви помогне да възстанови реда и организира поставянето на по-малки елементи, насипни продукти и течности в кухнята.

18