Бял гланц скрин: 70+ модели, които олицетворяват стил и интериор пуризм

Голям бял скрин с шест чекмеджета в модерна спалня

Бели гланцови скринове не само изглежда красива, но и ни позволяват да решим много задачи в интериора. Днес, обаче, ние, за съжаление, са забравили за този предмет от обзавеждането, която е любимо място за съхранение на дрехи и други стоки от първа необходимост още от нашите баби и прабаби. Нищо чудно, че френската дума за „шкаф“ означава „удобен“. Дойде време да реабилитира този мебелен гигант!

Уютна и модерна спалня от бял гланц скрин

Функционален скрин с най-горното чекмедже за аксесоари

Модерен лъскав скрин бял

загрузка...

Тези чекмеджета обикновено се поставя в спалните

Освен своята очевидна функционалност, кутии и интересен елемент от декора, който добре ще се впишат и ще подобри интериора на всеки стил. Какви са предимствата на тази несъществени детайли на интериора разгледаме в тази статия.

За какво ни скрин?

Скрин-това е мебел, който е необходим на всяка къща или апартамент. Обаче често забравят, че няма къде да го сложи, тя заема прекалено много място. Затова често се случва, че функцията на гръдния кош в много домове се извършва шкафове и шкафчета. Въпреки това, в съвременния апартамент е необходимо по следните причини:

    В кутии удобно съхранение на спално бельо, както интимно и легла. В тесни кутии, той не ще мяться и събира прах. Дори и в малки кутия се бельо за всички членове на семейството, и всеки има своя кутия. Тази част от обзавеждането е чисто естетически цели. Отлежало в определен стил, той ще бъде идеално допълнение към всеки интериор. Освен това, горната му част може да се използва като поставка за огледала или пространство за съхранение на албуми. Също така можете да украсите ваза с цветя, рамки със снимки и т.н. да Виси над скрин фото – и стаята веднага ще стане по-ярка.

Красив гланцов скрин може да декорирате хола модерни

Лесен за употреба, кутии за гардероб

Кутии са идеални за използване като шкаф за съхранение на спално бельо и шкафчета или поставки за оборудване, например телевизор. Ако моделът има стъклена поставяне, тя също е в състояние да замени шкаф. Модел с огледало на него ще играят ролята на огледала. По този начин, скрин може с лекота да се замени с други, по-обемисти мебели.

Ако поставите в детската спалня може да се използва като промяна на маса и място за съхранение на „зестра“ на бебето. И по-късно този модел може да се превърне в шкаф за играчки.

Всички тези предимства превръщат в гърдите в детайл на интериора, който е не само практически, но и естетически цели. Така че трябва да купи бял гланц скрин за вашия интериор.

Малък бял лъскав шкаф в банята

Бял гланц скрин с потребителски кутии

Скрин в интериора

Когато се подхожда към избор на този обект мебели творчески, той може да се използва, за да се подчертае стилевое посоката на интериора. Това се постига лесно с помощта на цветове и аксесоари. Специално внимание трябва да се обърне по ръцете, както и материалът, от който тя е изработена. Така, бял дървен скрин ще се превърне в чудесен акцент в интериора е в скандинавски стил или стил прованс.

Съвет! Бял цвят днес се счита за един от най-важните за изграждане на модерни интериори. Затова човек трябва да знае, че при избора на шкафа.

Един от най-популярните и удобни модели е вариант с четири чекмеджета, монтирани върху цялата широчина на шкафа. Обаче не по-малко интересни са и други модели. Някои, например, е открит върха на стената, от другата застеклена. Има и модели с горните две чекмеджета, които се отделят с помощта на разделители.

Използването на чекмеджета вместо нощни шкафчета – удобният вариант

Бяла класическа спалня с лъскаво скрин на крака

Бял скрин с чекмеджета от ИКЕИ в хола

Скрин в интериора-това е не само елемент от интериора. С негова помощ можете визуално да коригира размери на стаята. Така че за помещения с ниски тавани се препоръчва да се избере висок и тесен шкаф, който визуално се измъква помещение и служат като допълнителни вертикални линии. И с нисък, но широк гръден кош може да ви даде усещане монументальности и здравина, които толкова липсват в съвременните апартаменти.

Гърдите помага за решаване на въпроса с мебели. Често много от тях са изправени празен ъгъл. В този случай скрин-това е идеалното решение и не е толкова банално като обемист багажник.

Тъмната спалня с бели чекмеджета с различни размери

Удобен скрин с две чекмеджета за баня

Светла спалня с бял скрин

Как да изберем

Тук най – важното- да се реши въпросът с това, в коя стая ще го поставите, и каква е целта му осигури. Така, скрин в антрето може да бъде малко по-висока и по-мебели в спалнята.

При избора на този обект мебели, специално внимание трябва да се обърне на материала, от който тя е изработена. Предимно шкафове правят от ПДЧ или МДФ. Последният вариант е по-екологично чисти, тъй като не съдържа вредни токсични вещества. Обаче, ако това е важно за вас-това е цената, лъскавите бели скринове от ПДЧ евтино може да се закупи. Въпреки това, по-добре не го сложи в спалнята.

Но и най-екологичен материал се счита за едно дърво. Ако искате да вдигнете изключителен модел номер, изберете оригиналните продукти от ратан.

Стилна и модерна спалня с бял скрин

Скрин за спалня от бял гланц фасада

Специалистите съветват да не се купуват модели, които имат тънка задната стена. Те предупреждават, че той ще се огъва под тежестта на съхранявани в кутии неща. Препоръчителната дебелина на стената трябва да бъде 5 мм. за да намали натоварването на страничните стени, задната част на кутията директно долепена до задната стена на шкафа, докато си почива на бара.

Моля, имайте предвид, че моделът, фасадата е без нито една цепка, а чекмеджета и врати са плътно затворени. Що се отнася до външната повърхност на гръдния кош, тя трябва да бъде гладка.

Не боли да се провери качеството на оборудването. Моля да обърнете специално внимание на работата на ключалките.

Бял скрин с чекмеджета без дръжки, и особено на лъскавите изисква по-често почистване

Гланцирана чекмеджета без дръжки

Лъскаво бял скрин с овална форма

Съвети за избор на механизъм

Обикновено съвременните скринове с чекмеджета струват затваряне

Също така преди покупката трябва да се проучи внимателно механизъм за отваряне шкафчета. Той не трябва да има. Уверете се, че кутиите са били преместени гладко и спокойно. В идеалния случай те трябва да бъдат оборудвани доводчиком. Това е полезно, защото Вие не трябва да налагаме бута кутии обратно: да ги върне на мястото е доста лесно.

Много е важно да изберете шкаф с механизъм за качество

Чекмеджета и врати трябва свободно да отварям. За това, преди да се отправят в магазин, измерва пространството, предвидено за гърдите. Не забравяйте да се измери разстоянието от стената, която ще примыкать към тази част от обзавеждането. Важно е също така да се направи измерване хлабината на задната стена на гръдния кош на ръба на вратата е отворена. Той трябва да бъде по-малко от домашно измерване.

Всеки механизъм при желание, можете да, коригира или заменя

Качеството на механизъм зависи бесшумность и плавно движение кутии

Бял гланц скрин – ненужна лукс или необходимия мебел?

Белият цвят в интериора набира все по-голяма популярност. И това не е изненадващо: той не само дава усещане за чистота, но и са в състояние визуално коригира размери на помещението, което го прави по-просторен и светъл. Правилното използване на белия цвят в интериора са в състояние да превърне една малка тъмна стая в светло и уютно помещение.

Отлично допълнение към мебели, боядисани в бяло, ще е бяло лъскаво скрин. Той е считан за класика на жанра. Въпреки това, тя е подходяща не само за класическия стил в интериора. В частност, той ще бъде подходящо при реконструкция на тези стилистични направления като:

    минимализъм; ар нуво; хай-тек; скандинавски и други.

Просторна модерна спалня с бял скрин срещу легла

Богат гланц скрин с много чекмеджета идеален за съвременна всекидневна

Интериор в стил арт нуво, често можете да намерите подобни на лъскави кутии

Бял гланц скрин привлекателна и този факт, че той няма да се претрупва пространството. За усилване на ефекта, не си струва да избирате широки модели и дълги и по-дълги, които ще направят помещението по-просторна. Но дори да е широк шкаф е изпълнен в бял цвят, ще изглежда твърде масивно. Това е така, защото светла мебели помага за създаване на позитивно настроение.

За да поръчате скрин бял, Вие не само ще станете собственик на красиви и функционални мебели, но и прекрасно настроение.

Луксозна всекидневна с високи тавани и бял гланц скрин

Лъскавите модели на атрактивни факта, че ако ги поставете близо до прозорец, те ще отразяват слънчевите отблясъци, предизвиквайки върху повърхността му появата на „лъчи“. Това, на пръв поглед, дреболия ще ви радостно настроение от сутринта. Така че тези модели е желателно да се постави в спалнята. В полза на бял гланц скринове евтино може да се закупи в интернет-магазина.

Бяла спалня в модерен стил с лъскави скрин

Малка модерна и компактна спалня с две бели тумбами, едно от които изпълнява функцията на нощни шкафчета

Да играе на контраст

Скрин трябва да се избират, като се ръководи стилистично посоката на помещението. Белите скринове са идеални за стаи, които са обзаведени с мебели, издържани в същата палитра. От друга страна, можете да играете на контрастни комбинации и поставете бял скрин до черно изпражнения или табуретом. Друг вариант е добро разлика от комбинация от бял гланц скрин с черен капак.

Съвет! Можете да постигнете същия ефект, пускането на бял скрин черно лампа. Добре ще изглеждат ярки гърдите от тъмните стени.

По този начин, бял гланц скрин не само да украсят всеки интериор, но и да се превърне в мулти-функционални и незаменима част от обзавеждането.