Бяла кухня с дървена плота: 70 най-добрите реализации в модерен стил кънтри и минимализъм

Бяла кухня в стил loft в съчетание с дървени плотове

Бяла кухня с дървена плот е един от най-класическите и в същото време интересни модели за кухня. Несъмнено кухня е една от най-важните стаи в дома. Именно тук се събират всички членове на семейството са обсъждали главната новина. В кухнята ние прекарваме значителна част от времето.

Контраст подчертава плота на дървени подови настилки

Черно-бяла кухня съчетава добре с дърво

Карирани етаж в просторна кухня экостиля

загрузка...

Твърда топ ще бъде красив акцент в кухнята

Затова просто трябва да изглежда уютно и красиво. Тази красота трябва да бъде в съчетание с удобството на: заповед от домакинята всичко винаги е под ръка.

Класическа кухня с дървени елементи слушалки

Кухнята трябва да бъде светла и просторна. Но, за съжаление, не всеки апартамент включва в себе си достатъчно количество кв. м за кухня. Така че, за да увеличите визуално големината на помещението, се препоръчва да се избере бяла кухня.

Светла и просторна кухня в нежни нюанси на дърво

Кухня: изберете цветова схема

Изберете за бялата кухня, получавате няколко предимства:

    за визуално увеличаване на пространството; възможност за комбиниране с всеки цвят; максимален избор стилистични решения.

Бял цвят и големи прозорци увеличите визуално малка стая

Наистина, от избора на една бяла кухня, развяжите му ръцете в избора на цветова палитра на помещението. Така, с бял кухненски плот прилепване на абсолютно всички цветове на дъгата. Например, изключително важно да изглеждат бяла кухня с ярки акценти: жълт посуда, светъл диван, контрастиращи покривки и завеси. Изборът на цвят зависи от вашите предпочитания и избрания стил за стая.

Ярките елементи акцент ще направят интериора бяла кухня по-интересни

Освен това, трябва да се помни, че студените цветове допринасят за апетита, така че, като правило, не се избират ги за приготвяне на храна. Но ярки, топли цветове, напротив, са чудесен вариант. Сред тях можем да отбележим:

    red; оранжев; жълт; бежов; техните комбинации.

Непринужденное комбинация от деликатни нюанси „студена“ тип, се разрежда с дървени плотове

Бяла кухня с дървена плота: играта на контрастите

В последно време набира популярност бяла кухня с тъмен плот. Тази игра на контраст подчертава работно място, и любовница, и оставя място за въображение при декориране на кът за хранене. При избора на черно-бялата кухня, вие може и останалата част от интериора на стаята, за да стоят в една и съща схема. В този случай, с малко усилие вие можете да направите интериор в стил „Алиса в Страната на Чудесата“.

Невероятната кухня с много интересни моменти дизайн

За създаването на този необичаен интериор да плочки на пода в шахматна дъска модел. Стени подходящо украса на огромния циферблат. Въпреки това, той не е длъжен да покаже точното време – в този случай са напълно подходящи за чисто декоративни възможности, които се открояват обозначават в грешното време. Украсете стаята на необичайни аксесоари: възглавници с образа на лудия Шапкар и зайче, и т.н. обърнете специално внимание на избора на ястия.

Типични аксесоари създават необходимата атмосфера в стаята

Съвет! Flip стари книги с илюстрации на тази известна приказка, за да вдъхнови атмосфера на Луис Кэррола. Тук можете да намерите много идеи за кухнята: невероятни цветни чаши и чинии с неправилна форма и т.н.

Необичаен цвят на подови плочки в класически кухня

Или предпочитате да се разрежда черно-бяла палитра от ярки контрастни цветове. Идеално се съчетава с черен и бял и червен цвят. Въпреки това, тази комбинация може да бъде твърде агресивен и досаден избор за кухня. Затова е по-добре да се разрежда този спектър е по-спокоен тон, като например: синьо, бежово…

Черно-бяла кухня може да бъде разреден с почти всеки цвят. На бял фон е идеален за цветни експерименти.

Предимства на черно-белите кухни

От избора на черно-бялата гама, за кухня, трябва да се ръководят основно правило: оптимална комбинация от два цвята. Така, прекалено черен цвят ще направи кухнята е много тъмен и драматичный. В бялата кухня в черен цвят, за да издържат на минимална обекти: на плота и максимум на няколко части. Този вариант ще добави нотка на мистерия и ще дълбочина на интериора.

Контрастни черно-бяла кухня в съвременен стил в съчетание с дървени плотове

Масата може да бъде изработена от почти всякакъв материал. Изборът е ваш. Най-добрият вариант за плота е гладка модел, който ще отразява светлина и бял интериор.

Бяла гланцова кухня е най-подходящ за такива стилове в интериора, като минимализъм и хай-тек.

Красиво съчетание на морски нюанси на кухня в минималистичен стил

Много биологично изглежда бяла кухня с дървени плотове и престилка. Това ще ви помогне да създадете интериор в скандинавски стил, който приветства ЕКО-приятелски материали, като дърво.

Кухня в черно и бяло – класическата комбинация, която, може би, никога няма да излязат от мода.

Комбинация от гланцова и матова повърхност създава оригиналния вид на кухнята

И ако сте поставили престилка плочки с контрастни петна, този декор отлично ще допълни интериора.

Избор на плотове за бяла кухня

Избор на плота е един от основните решения, които трябва да се предприемат за декорация на кухня. Това не е само детайл от интериорния дизайн, изборът на които зависи цялостния имидж на помещението, но и функционален. По този начин, вие трябва да се уверите, че той е силен и достатъчно здрав, не оставя драскотини и изгаряния, след контакт с остри и горещи предмети.

Маса от дърво-това е практично и екологично чисти

Избор на цвят на плота оставя място за фантазия. Ако предпочитате по-лесен вариант, като по този начин ще подчеркнете аристократичный и изискан характер на интериора. При избора на по-тъмни варианти, интериор ще изглежда скъпо и елегантно, и фасадите на слушалките ще свети по-ярко.

Красиви контрастни плота в Бяла класическа кухня

Съвет! Бяла кухня с черен плот – най-добрата комбинация за всяка кухня.

Не по-малко биологично изглежда, а кухнята с бели фасади.

Луксозно съчетание на бяла кухня с тъмни дървени плотове

Съвет! Черно-бяла гама на кухнята съчетава добре с дървена маса.

Изборът на тапети

Избор на тапети, помисли цвят не само в кухнята, и на плота. Така че, ако вашата маса е оформена в тъмни цветове, за предпочитане е да използвате светли тапети, стая или рискува да се превърне излишно е мрачно. Изберете тапети млечен, кремаво, бежово, и се разрежда черно-бял интериор няколко ярки акценти.

Светлината черно и бяло контраст тапети, кухня

Съвет! Когато избирате Тапети с ярки цветове, за да изберете само миещи модели.

Специален тапети на стената в трапезарията

Ако използвате бели плотове, тапети можете да изберете и по-тъмни. В този случай кухня ще бъде визуално още повече се открояват в интериора ще привлече внимание. Тогава по-хармонично ще изглеждат бяла кухненска маса и столове.

Цветни тапети ще добавят ярки цветове ярки кухня

Отличен компромис ще Тапети с черно-бял модел, който допълнително да се подчертае стилевое посоката на интериора. Не си струва да се затвори само в бяло-черна палитра на тапети. Можете да фантазират и да използвате по-ярки цветове. Да откриеш таланта на дизайнера в избора на тапети.

Благодарение на светли тапети възможно, за да се разшири визуално пространството

И ако сте отворили в себе си таланта на художник, защо да не го използвате? За щастие в днешно време има картинки, които с помощта на специален шаблон може да нанесе на абсолютно всеки модел. В този случай е по-добре да изберете солидна модел. Вашата кухня ще бъде уникален и оригинален. Бъдете внимателни, не прекалявайте! Всъщност, наличието на прекомерно количество рисунки, обаче, тъй като твърде много обяснения може претоварване на интериора.

Кафе винил тапети, класически кухня с бяла фасада

В последно време стана модерно да се използват няколко варианта на тапети, за да изберете някоя от една област. В кухнята е препоръчително да се направи специален акцент в трапезарията или зона за отдих. Стени, прилежащите към избраната област, следва в този случай, поклеить други тапети, например, с голям модел. А останалото е обикновена. Това ще помогне да се очертае пространство. Това е идеалният вариант за малка стая.

Миещи се тапети на стените, работещи в малки клетки

Правилата за избор на етаж за черно-бяла кухня

При създаването на интериора на кухнята особено внимание трябва да се обърне на избора на подово покритие. Желателно е той да е влагоустойчив, отговарят на високи, не оставя чипс и драскотини и топло. Всичко това заедно е достатъчно трудно да се постигне, така че можете да изберете най-важните критерии за избор на пол, базирани на тях.

Голяма теракот в светлата кухня оформление на интериора с помощта на камък

Големи графитни нюанси на плочки в светлата кухня

Възможност за избор на пердета

Черно-бял интериор интересен и хармонично ще изглеждат щори, украсени в сивата палитра. Този цвят идеално се съчетава с черен, така и бял, и ще помогне да се поддържа баланс между тях. Е, ако снимката е на пердета ще се слее дори с един или два интериор, например, калъфи за столове. Това ще направи интериора по-хармонично и пълно. Цвета на щори трябва да бъде плътен, но в този въпрос, както и в други, не прекалявайте.

Светли ролетни щори в кухнята в стил шебби-шик

Светла Римска слепи, почти незабележима на белия прозорец

Дълги завеси са подходящи за панорамни прозорци

Съвет! За Интериора не е скучно, може да се използва за завеси с ивици с различна дебелина. Това е изглежда свежо и оригинално.

Римска слепи, с вертикална ивица ще увеличите визуално прозорец на вратата

Избор на стил за черно-бяла кухня

Ако сте спрели на черно-бялата палитра за кухня, сте ограничени в избора на стилистични решения. На този диапазон не ще ви позволи да създадете интериор в стил бохо-шик, Прованс, кънтри и други варианти. Въпреки това, последните два варианта са твърде очевидни, и, следователно, тривиално. Черно-бялата палитра ще ви позволи да създадете интериор в необичаен стил.

Светла кухня с елементи от дърво в минималистичен стил

Перфектен един от следните стилистични възможности:

    Скандинавските; минимализъм; хай-тек; поп-арт.

Изискан скандинавски стил в светлата кухня

Оригиналния плот в стил хайтек