Бялата зала: 80 минималистические решения, които да преобразят входната зона

Просторен бял коридор в класически стил

Къща на миналия век, се различават ограничени пространства, така че проблемът е в намирането на решения за декоративни облицовки на сгради, и е идеално решение-тя е бяла коридор (на снимката е представена). Това е по-логично за дизайн на тези помещения да се използват бял дизайн. Въпреки това, много корейци, защото ги консерватизъм и скептицизъм са удавяне съмнения относно приложимостта на тази палитра. Има мнение, че коридор е изпълнен в светли тонове, може да се превърне в истинска болка за собствениците, защото той е неудобен за използване и грижи.

Коледен декор светъл коридор

Красива комбинация от розови нюанси с бял

Контрастен карирани плочки в черно и бяло, лобито,

загрузка...

Зала в етнически стил и ярки изяви

Декор Авангард красят белите стени на коридора

Всъщност, изобилие от декоративни материали, предлагани от съвременните на пазара, дава възможност за постигане на отлични резултати във всяка цветова гама. Много материали са идеални за всеки стил на интериора и с актуални позиции простота грижи. Помисли впечатляваща колекция на печеливши решения, базирани на най-различни гарнитури.

Малък бял коридор

Предимства на ярка палитра

Коридор-това е място, което посреща гостите и домакините, и така трябва да бъде в съответствие с необходимите стандарти и изисквания. Лъскава повърхност може да се направи интериорът е бял коридор и изискан, за да се увеличи полезното пространство визуално и реално. Това е основен доминиращ фактор, посочи, че трябва да се даде предпочитание на ярките решения. Освен това, в района на бялата тапицерия, има много други предимства.

Широк коридор, светла къща с високи тавани

Традиционен салон с наливные подове в черно и бяло

  Избор в полза на светли, пастелни цветове ще ви помогне да скриете недостатъците изпълнени в архитектурния план: всеки дизайн, всяка структура, може да има визуално прави, симетрични стени без скосове и други дефекти.

Много различни огледала скрие недостатъците от всякакъв характер

Бели стени в тесен коридор визуално разширяване на пространството

  Гъвкавост бели тонове ще облекчи собствениците се налага дълго подбор комбинация с цветовата палитра на други предмети. Не е нужно да губите нерви и усилия, правилно да композирате и интериор.

Ярките цветове ще добави пикантност към светлината в интериора на коридора

Хармонично съчетание на ярки цветове в светлата зала

  Белият цвят на фона на винаги актуални решение за декориране на пространството. На фона На тези стени, лесно можете да поставите декоративни елементи или пастелни цветове, в никакъв случай те ще изглеждат много изгодно.

Антре с контрастни стени и оригинални бижута

Антре таванско помещение стил, с необичайните топки

  Безспорно и несъмнено е положително влиянието на цветовете върху психическото състояние, тъй като е известно и доказано е, че ярката палитра дава спокойствие, положителни емоции и като следствие, се нуждаят от хармония във всички сфери на живота.

Стилна светъл коридор с ярки магазин

Класическата черно-бяла комбинация в тесен коридор

  Много хора свързват цвета със свежест и чистота, че това пространство играе важна роля. Този тон, създава положителна нагласа, дава превъзходство на духа.

Акцент на стената в коридора ще има правилно, позитивно мислене

Красива комбинация от бяло с дърво в малък коридора

Изберете бял цвят за оформяне, ще бъде в състояние да спечели често срещано и лекота, както и да намерите много нови решения за оформяне на общото пространство.

Творчески подход за оформяне на коридора

Светлите нюанси успокояват и създават приятна домашна атмосфера

Възможности за изтриване на границите в Бяла тапицерия

Бялата палитра е идеален фон, за да ви предоставят възможност за настаняване в стая цветни елементи – модерни и старинни мебели. Бели стени дизайн от тавана ще служат като прекрасен фон за контрастни подреждането на мебелите и други експресивни елементи. И заедно с големи огледала Размер такава украса ще унищожи всички граници и може да промени не само размера, но и основни форми на помещението.

Голямо огледало в бял коридор ще се превърне в акцент на интериора

Меки дивана и огледало на пода – най-необходимите аксесоари за един малък коридор

На фона На белите стени ще изглежда като елементи на по-тъмни тонове. Изберете лек мебели, фини рафтове, метални изделия, и вие ще създадете в пространството максимум топлина, светлина, да се постигне висока детайлност. Това само е черно-бял коридор, който е класически вариант на модерността и дава възможност за решаване на всички задачи за планиране и декорированию помещения. Придават на помещението геометрични форми с оригинални решения.

Контрастен интериор в светло коридора

Необичайно решение за изолиране на началната стената в коридора

Лек, малък килим ще бяла комфорт коридора

Някои зали са изпълнени в бяло, трябва да съдържа по-контрастен, за разлика от отделните елементи на декорация и мебели, така че да използвате ефектен акцент тема. Изглежда привлекателно тъмна стена с бели ръбове и обратното комбинация от цветове – всичко това изглежда оригинално, стилно и впечатляващо. На стената не е трудно да поставите на пана, рамки, снимки и други ефектни аксесоари.

Черни ленти в светло коридора ориенталски стил

Специален кът в коридора в тъмни цветове

Още една идея бяло пространство дизайн – дизайн в класически интериор с гипсови орнаменти. Тя може да се превърне в стилен ключ завършва с точка, ако правилно да се подходи към дизайна. Ако искате да направите положително впечатление за вашия вкус с първите секунди на своя престой в апартамент, може умело да съчетават белия цвят с други елементи, – всичко това ще бъде от полза за външния вид и репутацията си човек с вкус. Ако търсите оригинален дизайн, мебели, ще ви обичам бял шкаф в коридора на фона на креповой или прасковени стени.

Формоване в коридора необичайно и скъпо

Просто, класически стил в коридора в контрастни нюанси

Бялата зала: материали за оформяне на пространството

  За да направите красиви стена, можете да използвате бели тапети в коридора. За щастие модерен пазар на довършителни материали предлага множество варианти за решения. И за тяхната красива довършителни работи ще отговарят на керамични плочки или тапети. В коридора често се използва за оцветяване на стени.

Красиви светли тапети за стените в коридора

Малко ярки цветове в по-светъл тесен коридор

  Тавана може да се направи от обикновена замазка, боядисване, широко прилагани окачени тавани, които се предлагат не само в бяло, но и в други цветове. Можете да използвате хартиени или винилови тапети за тавани.

Тавани гипс в съвременния интериор на коридора

Таван от плочи са с тъмен цвят разкрасяване светъл хол

  Мебели. Тук може да бъде всеки един от елементите. Подходящи плетени столове, кожена мека мебел и столове от масивно дърво с тъканната тапицерия. Можете да използвате стъклена маса конзола или червени рафтове от дърво, метал, пластмаса. Избор на решение зависи единствено от стила на коридора и вашата фантазия.

Многофункционален бял шкаф в светлата коридора

Просторен хол с две комфортни седалки

Антре в бял цвят-това е една чудесна възможност да се покаже въображение и да създадете интериор мечти. Използването на белия фон за декориране на пространството ще бъде идеален вариант, от тази можете да публикувате в тази стая няма украси, аксесоари и други декоративни елементи. А ако правилно да комбинирате всеки елемент с добре обмислена система за осветление, вие можете да постигнете невероятни резултати в продължение на дълъг период от време.

Гениално решение за монтаж на стена фигура в коридора

Големи издълбани огледала, за да се разшири визуално тесен коридор