Бяло и лилаво съвета спални са издържани в хармонично съчетание на нюанси

Класическа спалня в цвят сиреневом

Оформяне на такъв важен помещения, като спалня, има голямо значение. Тя започва всеки ден и завършва. Тук човек си почива, и всичко, което го заобикаля, трябва да бъде изпълнен на спокойствието и комфорта. Разбира се на стила на цената на дизайна на спалнята – всичко трябва да отговаря на концепцията на спокойствие и релаксация.

Ярки цветове и много светлина – абсолютно мек интериор

Яркост заменя неутралитет

Не толкова отдавна, някои ярки цветове в дизайна на спални, в това число мебели, възприеман като нещо чужеродное. Предимно спокойни и неутрални, и за много просто скучен цвят. Светли стени, спално бельо единствено в бял цвят. Всичко това е толкова стандартен и типичен, много бързо наскучила.

В резултат на това истинската революция: пробив в ярко лилаво. Това е най-прогресивен, дори провокативно решение. И неговите нюанси могат да присъстват украса на стените, текстиле за прозорци, тапицерии, завеси, спално бельо и други аксесоари.

13

Важно! Лилаво цветовия баланс с по-обикновена бяла. Това създава отлична хармония и баланс. Въпреки че за много хора това е комбинация от доста странно.

Това решение се взима най-вече младите хора, тези, които обичат да експериментират, смело и те. Понякога тези параметри се считат за хора на средна възраст, но най-често това са творчески характер, които знаят какво е стил.

загрузка...

Ако скучно лавандула и цветове на слива създава комфортна атмосфера

Едва ли проектът ще се реализира за тези, у които няма абсолютно никакъв опит в дизайна. Всички безпрепятствено да се съберат, ще бъде трудно, а резултата ще бъде, меко казано, изненадващо. Ако давате всичко в ръцете на дизайнера, резултатът със сигурност ще зарадва.

Защо лилаво?

Цвят на бяло-лилава комбинация, все още доминира, а белият играе ролята по-скоро на заден план. Цвета, чрез смесване на две синьо и червено в различни пропорции. Нюанси, в това наистина са безкрайни.

Това е много полезно при декориране на спалнята, а всички, защото настроението на стаята може да варира от тъмно, почти черно, светло лилав, който е трудно да се разграничат от розово. В резултат на това, в спалнята може да бъде жестока-мъжете или нежно-maiden.

 

Тези възможности е много по-добър при избора на мебели и аксесоари. Можете да видите един общ цвят, но настроението е различно.

Още една причина, поради която лилаво трябва да бъде предпочетен, разнообразието от нюанси:

Фуксия. Сливи. Люляк-тъмен и светъл. Лавандула. Патладжани. Вайълет. Виолетово-синьо. Виолетово-червени.

Те са много различни по характер, което позволява преливане на помещение на настроението, което трябва да се овладее.

Ако се подходи към дизайна на спалнята с особена отговорност, тогава резултатът няма да остави никого безразличен

Важно! Бяло и лилаво спалня помага за преодоляване на накопившееся за деня напрежение, успокоява и настройва на пълна релаксация.

Психологическо значение

Не пречи и да решат в символиката на цветовете, но преди той да може да се използва в спалнята си. Така този цвят се описва като:

    Предизвикаха силни. Мъдър. Мощност. Благородна. Творчески. В известна степен неучтиво.

Той винаги присъства в развития царе, свещеници. И този нюанс на предпочитат креативни хора. Има доказателства, че той балансира мъжкото и женското, което ги прави един. Поради значението на цветовете високи в спалнята, особено от двойки, които „притираются“ един към друг.

Сън „като цар“

Психолозите единодушно твърдят, че лилаво помага в борбата с отчаяние, депресия, неврози, и това не е всичко, което искаме да се отървем от преди лягане, отхвърляне на цялата суета на деня и спокойно на почивка?

Важно! Като за детска спални, лилаво трябва да се използва с повишено внимание. Освен това, не направи по този начин стаен, ако шефът му страда от алкохолизъм, психични заболявания.

Избор на цвят и комбинация от

Изберете лилаво като един от основните спални, трябва да изберете подходящия нюанс. Ако е бял-това на всички е ясно, тогава и мудрить не е нужно, а след това го спутница трябва да работим усилено. Важни фактори:

Размери на стаята. Ако пространството е достатъчно, не се колебайте да използвате дълбоки, наситени цветове. За малки помещения е неприемливо, по-мек, сдържан. Ако ние го игнорирате и изберете ярък, като обичка, а след това в стаята ще бъде неудобно заради това, че тя ще изглежда още по-малко. Подсветка. Колкото по-лек, толкова по-тъмен на цвят може да се използва. И това се отнася както до естествените (прозорци) и изкуствено осветление. Можете да използвате интересен прием: по-близо до прозореца или източника на светлина, за да навредят на тон по-тъмен и по-далеч от него – толкова по-леки. Характер на собственика. Както си спомняме, лилаво оказва влияние върху психиката и с него трябва да бъде внимателно. За по-чувствителните натури най-лилаво, той се настройва за положителни, зарежда с енергия. И за уверени в себе си и властен много повече възможности.

13

Що се отнася до комбинации, тогава все още в нашия бял вариант ще доминират в брой. Но едва ли ще успее да си върне яркост лилаво.

Важно! Подбрано съчетание вече се счита за класика. Един тон – чистият, неутрално, може да се подчертае дълбочината на съседния цвят.

Идеи за дизайн

Ако сте решили да използвате тонове на лилаво, можете да изберете по-оригинални възможности:

Лилавата Тапети. Те не трябва да бъдат монотонни, е позволено дори цветни или с оригинална релефна картина. В момента е много популярен сред дизайнери използват колекция с етнически мотиви в лилав оттенък. С помощта на срещуположната страна като огледало повърхност. Тя успява да запази светлината, разширява пространство, правят го ефирен, лек. Пана, изпълнени в ретроспекция, насочен тон. Се приемат като естествени пейзажи и абстракции. Така че, по-добре се украсяват само една стена – това ще бъде истинска „чипът“ на стаята. Контрасти в рамките на един спектър. Той изглежда много оригинално. И ако можете да ги комбинирате в една от стените, за да работи е живо и забавно, в стаята веднага се изпълва с положителни.

14

Къде другаде може да се използват цветове: основни техники

Къде, как и в какъв обем ще бъде използвана лилав цвят, ще зависи и общото впечатление от помещението. Помислете за варианти.

Стени

Боядисване, оклейка, мазилка, в този случай – сложен, рискован прием. За успешното избора на цвят трябва да се улови настроението на стаята. Ако сте избрали този метод, изберете светли, нежни цветове. Те не трябва да се „смаже“.

Позволявам си да спи във въздуха и леки нюанси на лилаво

Съвет! В съвременните дизайн-проекти може да се види, и тъмна тапицерия, но това е повече мода и стил в спалнята трябва да бъде комфортно. Разбира се, каквото и опция да изберете, направете го монохромен не е необходимо, трябва да се размножават. Ние съветва да прави това бяло – означава, че можем да направим повече светлина.

Бели мебели, коригира и придава на помещението особен чар

Акцент

Това решение е най-предпочитан, тъй като ако нещо в крайния резултат не ми харесва, то това няма да е лесно да се промени. Какво може да се каже за боядисани или измазани стени. Акценти прием ще направят помещението по-тайнствено, скрито, интимно.

Такива влияния могат да бъдат:

Мебели, тапицерия. Тонът трябва да бъде богат, може да има жизнена текстура, орнаменти. Освен това, това е практично, защото, например, патладжан или източване на замърсени значително по-бавно, отколкото всеки по-светъл тон. Легло, което стоеше в центъра. Особено ярко това изглежда, ако на финала на стените изпълнени в бял цвят. Тя привлича като и обяснява, че това е номер. Фотообои на стената, и това може да отнеме почти цялата повърхност. Въпреки това, само един, защото същността на акцент не се променя. Художествена картина на стената или мебелите.

14

Бял

Ние умишлено не се отдели му прекалено много внимание, защото този цвят е много лесно да се purple стил. Оптималното решение е използването на мебели и частично стените в този цвят. Въпреки че са възможни варианти по-гъста, контрастиращи материи два спътника.

13

Заключение

Мнозина смятат, че такива бяло-лилава комбинация, не е много подходящ за спални. Те виждат я като студен, недружелюбный. Всъщност главната роля тук играят нюанси, които могат да направят една стая наистина атрактивен и отблъскваща.