Бюфети за кухня: 80+ идеи за уютен стил кънтри, Прованс и шебби шик

Шведска маса с ефект на стареене в интериора стил кънтри

Когато става въпрос за маса или сервант, на ум неволно идва Бабушкина кухня. Ако ви се случи да стане наследник на това устройство, не е необходимо да го изхвърляте. Напротив, около този обект мебели трябва да бъдат създадени във всеки интериор. Трудно е да си представим, че мебел, която може да даде начало декор на толкова много уют и топлина като закуски в кухнята. И това не е само ниво на комфорт – това е и приятни спомени от къщата на баба.

Това обаче не пречи да използвате шкафове и бюфети съвременни стилове. Наистина, развитието на циклично мода и мебели, който остава популярна преди почти сто години, днес след дълго отсъствие се връща, което позволява на собствениците на къщи и апартаменти, за да развива въображението си и да мислят творчески.

Ъглови шкафове в трапезарията, разположена симетрично

Остъклен шкаф – сервант

Реколта сервант е изработен от естествени материали

загрузка...

Бар е много уютен и практичен елемент на интериора

Сервант модерен дизайн в морски стил

Блок маса в светли цветове ще освежи интериора на малка кухня

Какво шкафове за кухня и какви са техните характеристики?

Този атрибут символизира топлината на огнището и предлага многобройни възможности за неговото изпълнение в различни стилове. Това е шкаф, предназначен за съхранение на съдове и различни тела тип маса, текстилни изделия, на някои видове продукти. Набор от тези мебели не само в трапезарията или кухнята, но в хола, съвременно жизнено пространство. В пост-сервант, оборудвана с прозрачни стъкла, често се нарича кабинет. Ако говорим за традиционното изпълнение на мебелната килер стоки за кухнята има специфична структура:

Сервант Баба е с модерен дизайн на кухня уникален

  по-долу са специални достатъчно място за съхранение, прилича на шкаф с чекмеджета или врати с различни цветове и модели. Има възможност за обединяване на тези части; най-великия традиционно рафтове от отворен тип, има възможност за поставяне на шкафове оборудвани откидными врати, най-често те имат стъклени елементи под формата на специални табели; между двамата е представена елементи често, има свободно пространство, в което горната повърхност на шкафа може да заеме мястото на плота или специален самолет, за да имат възможност да демонстрират най-красивите елементи на показ на гостите и домакините.

14

Ако сте решили да си купите шкаф за кухня, избор на дизайн, ще зависи единствено от вас.

Какви са основните разлики между модерно „шведска маса“?

В края на XVII век, този атрибут се отличава с такава форма, и макар че в продължение на много години са настъпили промени, те са били незначителни. Разпространението на модел, се оказа удобно да се използват рационално и от естетична гледна точка. Следователно, този начин на оформяне на интериора, дори и изпълнена в минималистичен стил, са в състояние да запълни празнината и да стане начело на цялата композиция на интериора. Съвременните варианти не рядко artsy декор и декоративни елементи, но те са отлични за страната стил, минимализъм, хай-тек, арт нуво, ЕКО-стил.

Хубав дялан сервант от дърво в стил шебби-шик

Често на пазара можете да намерите модели, които не сте очаквали ясно разликите между частите, като в този случай на изпълнение на фасади в един компонент. Има и модели, в които има плътно прилепване горната част на дъното с празно място. Можете да намерите евтини бюфети за кухня, където производителите, ориентирани към стъклени вложки, и на крайния продукт прилича на обикновен прозорец. Като цяло, предлагат множество вариации на този атрибут, сред изобилието ще можете да изберете това, което харесвате.

Маса стар стил изглежда страхотно в интериора в стил арт нуво

Що се отнася до триизмерни параметри на този продукт е, че не съществуват стандарти и ограничения. Всичко зависи от височината на тавана и лични желания. Предлага множество функции, променливи и ширина – от тясна структура от един лист широки модели с много врати. Плънката може да бъде абсолютно всеки – тук производителите са взели правилното решение и си позволи полет на творческото въображение. Можете да зададете различни разделители и други елементи, които допринасят за даване на определен външен вид и спестяване на пространство.

Еклектичен интериор тя се вписва в ъглов гардероб от затворен тип

Предимствата от използването на кухня-маса

Можете да си купите евтин сервант в кухнята и да се насладите на всички предимства на неговата употреба:

  използването на екологично чисти материали за производството на изделия от декоративен елемент. Най-често се използват традиционни видове бюфети „антични“, е направена от ценни дървесни видове, сортове; по-голям капацитет на съвременни продукти ви позволява да поставите в тях не само, уреди и инструменти за кухненски прибори, както и за съхраняване на декоративни стъклени изделия, домашен текстил; дизайн в стила на интериора и придават на пространството елегантност и извънредна красота. Модел супени в аристократичен стил, който идеално ще се впишат в класически фигура, по-скромни възможности могат да бъдат идеални за съвременни помещения.

14

Продуктите се предлагат в разнообразие, така че всички тези ползи могат да бъдат постигнати, ако не направите правилния избор.

Недостатъците на използването на бюфет (сервант), в кухнята

Въпреки, че в значителен брой предимства, трябва да се обърне внимание на недостатъците, възникнали в хода на прилагане на тази конструкция:

  защото в бюфет подобава, като самостоятелен атрибут на мебели за нейното хармонично настаняване се изискват повече площ, така че в скудном зона кухня и хол не му място, въпреки че продажбите на скромни по размер и дизайн;

Тесен вграден гардероб в класическа кухня

  стойността на продуктите е доста висока, особено ако имате намерение да закупят висококачествен и шкаф с много врати и врати, произведени от естествени материали по специална технология.

Шкаф с двойни врати е подходящ за големи кухни

От друга страна, ъглов бюфет за кухня скриете всички тези недостатъци като ниска цена и по-малък размер, така че да се говори за негативните страни в този случай не е необходимо.

Разновидности на мебели

С дълга история на пребиваване в жилищен тип „шведска маса“ вече успя да претърпят много промени и те се оказаха значителни. Това ни позволи да получите няколко вида атрибути, предоставени на потребителския пазар.

Традиционният „шведска маса“ класическа кухня

Частен вид (той предполага наличието на рафтовете, поставени врати). Тези продукти могат да имат малък прозорец, през който се вижда, че се намира на рафтовете на домакините, и частично. Отворени вид дизайн изисква липса на места, обаче, между горните ли още не и долната част могат да бъдат от отворен тип. Днес популярният вид сервант в класически стил ориентация. Тя предполага наличието на три нива – с рафтове, ниша и отворени врати.

13

Можете да си купите маса за кухня в интернет-магазина и да направите правилния избор. Добър дизайн позволява на домакинята да поставите в него всичко необходимо и да постигнете невероятни естетически ефект. Съвременният пазар предлага много възможности и всеки може да намери и избере това, което му харесва.

Ниско за поръчка на дрешник, разположен в ниша

Разнообразие от материали за производство на

  Модел на естествено дърво (ценни породи). Тя е сурова винаги е била известна със своята noble и елегантен външен вид и дълъг експлоатационен живот. Повечето продукти имат предната елементи издълбани тип. Въпреки това, има шкафове за кухня от дърво-това не е евтино. Очакваните промени във формата и структурата на под влияние на външни фактори, и това не е изненадващо, че материалът може да загуби цвета си, да изсъхне или вздуваются. Но днес този материал е лидер в производството на продукти, и има изобилие от възможности за обработка.

В светлата кухня, като този сервант ще бъде „гвоздеят“ на интериора

  Популярни продукти са от такива материали, ПДЧ и МДФ. Бюфети от тези суровини, се предлагат в ценовия сегмент, има много методи, използвани за обработка на тези материали. Този подход позволява мебелите да изглеждат старата принадлежности, както и за моделиране на голям брой видове дървета. В този стил размисъл ще изглеждате елегантно и привлекателно.

Малка шведска маса в бяло МДФ

Шкафове и бюфети за най-често кухнята е изработена от дърво, но има и песни от метал, пластмаса.

Трапезария и прилагането й в различни стилове

  За класическия стил са идеален вариант функции на истинско дърво, издълбани фасади. Това ще доведе до елегантност на помещението, което ще го направи по-аристократичен и утончен.

Местоположение на мивки в работната зона на гардероба по поръчка, но оригинално решение

Класическа кухня с просторна сервант в модерен стил

  Прованс за перфектно бели на цвят, и издълбани тапицерия или ефект, щори, присъщи във френски стил. Важна роля играе използването на аксесоари като дръжките на вратите.

Сервант в стил прованс е изпълнена в един стил с цялата армировка

Отделен кът за хранене с бяла тумбой

  Стил кънтри успешно ще се покаже индивидуалността на домакините. Тази конструкция може да бъде покрита с лак, но вид на декор доста прост, издълбани елементи тук липсват в конфигурацията на храни предполага значителен брой рафтове и шкафове.

Маса в стил кънтри с ефект на изкуствено стареене.

Твърди дървени сервант в ъгъла, ще ви помогне да спестите пространство в селска къща

  За стила в съвременния дизайн се използват греди, които са изработени от МДФ и ПДЧ, снабден с елементи от матиран дизайн и се предлагат в изобилие от цветове. Този стил не предполага претенциозност и скалата за функционално.

Модерен интериор на кухни с сервантом

Малък остъклен шкаф

Шкаф-маса за хранене чудесно ще се впишат във всеки стил и ще изглежда впечатляващо, оригинално, елегантно.

Обобщавайки

За да изберете най-пълно отговаря на Вашите изисквания към продукта, трябва да се вземат предвид стила на помещението и ще се ръководи от собствения си вкус, но има някои моменти, които изискват специално внимание: в стил изделия, мерителна и официални характеристики, материали, степен на функционалност, наличието/липсата на декоративни елементи. Да разгледаме тези функции и да изберете бар на базата на лични предпочитания и предпочитания.

14