Дизайн тавани от гипсокартон в кухнята

Започна ремонт означава за много хаос бессрочно. Всички неудобства компенсира чаровен, приятен поглед резултат. Модерен стил апартамент е различен от стандартния за ремонт на миналия век. Иновативни модни решения в ремонт на апартаменти ще помогне за промиване на много продукти на пазара. Нека да поговорим за дизайна на тавана в кухнята с помощта на сухото строителство, който е един от най-достъпни, лесни за обработените материали.

Кухня-това е много лош номер. Да живее в него миризми, влага, температурата постоянно се променя. В тази част на апартамента, като обикновено се фокусира на комуникация, обзавеждане с жици, много осветление за различните зони. Материал за тавана трябва отлично да се справят с функциите на нейни членове и ще ви помогне визуално да се скрие всичко ненужно и да естетика. За трапезария част на стаята е важно вентилация. Гипсокартон* – екологичен, дишащ материал, който се образува мухъл с гъбички, и напоена миризми.

Предимства и недостатъци на гипсокартон

Основните предимства на сухото строителство:

Бързо, лесно и евтино. Това е универсален, а не на конкретен материал, с който лесно да се работи, да се съберат и да украсяват тавана в продължение на няколко седмици. В сравнение с други отделочными материали гипсокартон достъпна, а резултатът ще изглежда скъпо, модерно и необичайно. Силата на сухото строителство. Тавани, например, не е толкова трудно да се прекъсне. Както гипсокартон-това е доста здрав материал и, следователно, по-дълготраен, отколкото много. Екологично чист. ГКЛ се състои от две материал: екологично чист гипс, покрити с картон от двете страни. Това позволява на гипсокартону „диша“ и по този начин и не вредят на обитателите на апартаментите. ГКЛ поемат миризми, не се натрупва влага (предпазва от появата на мухъл и гъбички, който често е причина за отчаянието на собствениците на помещения), устойчива е на температурни промени. Всички тези сложни прояви в кухненската зона, често води до много проблеми и бързо се развалят външния вид. Естетиката. С помощта на гипсокартон лесно се крият всички недостатъци, визуално да се обърква стаите в кухнята: грапавост, дефекти, платки. Осветление. С място, където да виси всички светлини на нивото на тавана. Звукоизолация. ГКЛ допълнително ще изолира звука в помещението, създавайки максимален комфорт за всички членове на семейството. Изолация. Благодарение на гипсокартонной проекти могат, в случай на нужда, за да направят стаята по-топла, специални полагане на материал между тавана и гипсокартон. Устойчивост на ГКЛ. Този материал не е деформиран, когато утайката на сградата (вярно в нови сгради), не се напуква. Тези имоти ще ви спаси от много проблеми, разстройства и спести на семейния бюджет. Различни варианти на интериора. Гипсокартон дава възможност за най-добрите дизайнерски решения: може да приема всяка форма, тя може да бъде скучен, лъскава, представят всяка фигура, оцвети във всеки цвят, лесно се комбинират с други материали, удобно монтиране на осветителни тела.

Основните недостатъци на сухото строителство:

    Загуба инча. Колкото повече можете да изберете нива на тавана, толкова повече той ще яде, за да видите, средно, на едно ниво е 10 см височина. За достигане на тавана от гипсокартон се изисква умение и може да се наложи да наеме работници (по-специално, това се отнася до потолкам и повече от едно ниво).

Синтез на „плюсовете“ и „минусите“ на тавана от гипсокартон в кухнята, ние виждаме явното превъзходство на положителните аспекти. С приемането на позицията си, смело да се пристъпи към изпълнението на плана. Да започнем с номера.

загрузка...

Като в кухнята се отразява на външния вид на вашия таван

Преди да се пристъпи към оформяне на тавана, трябва да се оцени мащаба на сайта за работа.

Една малка площ от кухня и височина може да увеличите визуално. Това ще помогне на светли нюанси, много ярки лампи и одноуровневого тавана, цвят и е илюзорно да направят помещение по-скоро, и едно ниво с нестопанска инча височина.

Ако кухня, голяма по размер, но височината му е минимална, стъпаловиден таван-това не е най-добрият избор, но с цветове, това е просто експеримент.

Наличието на много високи стени, стъпаловиден таван от гипсокартон ще направят пространството по-удобно и естетически приятна. За да затворите вентилационните тръби, може да се мисли за областта. Тя ще изглежда много по-естетичен тръби.

За всекидневната, всекидневна с кухненски бокс, разделение на зони с интелигентна конструкция. Например, за създаване на тавана, в резултат на преграда или арка. Този вариант изглежда страхотно в голяма кухня: може да се отдели работна зона от заведенията за хранене. По-лесният вариант — визуално разделение на зони с помощта на осветителни тела, цветове и разнообразие на фигури и рисунки от ГКЛ.

За да реши как да използва тавана визуално да подобри вашия хол и да започне оформяне на тавана.

Нива на тавана и техните характеристики

Одноуровневый

На тавана на едно ниво и е подходящо за всички видове кухни и инсталиране е напълно възможно да се справят сами, без помощта на професионалисти. За любителите на класическия вид на тавана от гипсокартон, може да заштукатурить и боя. Това ще бъде резултатът в стандартна форма, запазвайки предимствата на този материал.

Дизайнери предлагат за малки помещения, изберете лъскава боя, бледи нюанси, за визуално увеличаване на площта. Важно е да се вземат предвид стила на помещението като цяло, и в хармония с мебели и изберете необходимия ви цвят.

За всеки, който иска да създаде нещо необичайно, но с нисък таван и малко „квадрати“ — му дойде на помощ на цветове, модели и тела. Един от страхотните начини за зониране ще кухня. Популярно осветление на места, където има маса за хранене, или в средата на хранене. При този режим на акценти, за да потъмнее място за работа. Освен това, светли зони може да се направи със светлина: някакви ярки лампи, за да се изгради на терен, а останалите на светлината, за да се разпръсне в работните зони според нуждите.

Индивидуалност и оригиналност в помещение, кухня ще изготвянето на гипсокартон. Уникален модел ще се трансформира в кухнята и да наблегне на интериора и поставите правилните приоритети.

Двухшпиндельный

На две нива от гипсокартон ще може да се изгради много ефективен таван. Стени с височина по-долу от 2.5 метра не са подходящи за този проект, тъй като строителството ще отнеме около 15 сантиметра.

Разумно проектирана свързване и комбинация от височината ще направи повече кухня и да даде възможност на голям брой вътрешни задачи. Най-често високата част на тавана са поставени в центъра на стаята, или в зоната за работа.

Гипсокартон таван лесно да приема всякаква форма. Обикновено комбинираната овални и правоъгълни елементи. Интересно е да видим такива фигури като змия и спирала. Вашата фантазия тук е неограничен.

За да гледате отлична комбинация от ГКЛ с други видове материали. Често в комбинация с тавани на ГКЛ, дърво и шперплат.

Особено забележителни са вариации със светлината. В дуплекс тавани, можете да създадете някоя лампа. Имате нужда правилното зониране на пространството. Една от най-често срещаните комбинации от местоположението на източници на светлина, на две нива, както следва: в центъра на стаята да инсталирате основно осветление и долните краища поставен неон и led крушки.

Друг вариант е разпределение на светлината изглежда така: за осветяване на отделните зони с ярка светлина (например, маса за хранене, бар, изображения) и други райони на светлината на малко дим светлина.

Впечатляваща комбинация от цветове, гланцирани и матови цветове, акценти с цифри. Не забравяйте, че сега на мода са смели и невъобразими комбинации от цветове.

Разноуровневые

Три нива и по-стъпаловиден таван. Ако сте собственик на апартамент с височина три метра, няколко нива на тавана ще бъде чудесен план на интериора. Този вариант е най отличен с награди. Играта линии, цветове, светлини и текстури трансформира в кухнята и да направи най-очарователна стая, където искате да държат на рецепцията и да си знатен вечеря.

Когато височина кухня, повече от четири метра и площ с малко, като цяло стаята изглежда неловко. Украсяват тавана на няколко нива позволява да се увековечи стая и да я направи много по-удобно.

Тавани за: всекидневна с кухненски бокс

Кухня и хол-това е най-посещаваното помещение в апартамент и къща. В помещения на гориво за получаване на гости и провеждане на различни мероприятия. Затова е важно, че тези райони са били красиво, празнично и уютно.

Най-атрактивен вариант-изграждане на стена, която постепенно ще се прелее от тавана, или извита форма. Стените могат да бъдат с цифри, с големи френски прозорци и щори, той може да бъде украсена с галерия от снимки. За арки, може да вземете старомоден подчертават цялостния стил. Не забравяйте, че класически е много хармонично и странно се съчетава с модерността. Зона с голяма маса за хранене чудесно ще се излъчва ярка светлина. Размер може да бъде тъмно – това може още повече да се отпуснете след обилна вечеря на семейството си и на поканените гости. Като правило, това място дава на вашата фантазия. Всичко е важно внимателно да се мисли и да действа смело.

Висулка

Обикновено, окачени тавани се използват за зонального разделение и по този начин подчертава цялостния стил на помещението.

ГКЛ определят с помощта на система за подвесов усмотренный пътя към съществуващите тавана поставена конструкция, състояща се от метални елементи, това, което се случва монтаж на материала.

Основното предимство на този начин на закрепване е независима регулиране на височината на тавана. Това ще скрие всичко, което разваля усещането за кухня, и в този проект има достатъчно място за инсталиране на различни видове лампи.

Кацане

Такова устройство струва по-евтино и по-надеждни, отколкото други находчиви. Недостатък е по-малко на брой възможности за декориране. Но най-важното предимство: таван може лесно да се скрие на нередности, пропуски и гипс.

Закрепва към тавана, е в основата на метална рамка. Поне на дървени ламели, които са по-значима и по-трудно да се монтира ги. Понякога, на базата на декоративни идеи, техники, монтажа на тавана от гипсокартон са обединени.

Както се казва, кухня-това е лицето на всяка дама. И добре направена кухня – комплимент от главата на семейството. Защото Настойници задръжте в тази стая толкова много време. Естетичен външен вид на помещението, ще го направи много по-приятно занимание. Всички Уютни кухня и красиви гипсокартонных тавани.