Дрешник със собствените си ръце

Характеристики

Повечето момичета мечтаят за създаването на свой собствен филм, но не всеки има възможност да организирате пространството в хола. Дрехи и обувки трябва да се съхраняват на отделно място. Почти във всяка жилищна сграда има и килер. Много жени се съхраняват в него, готови за честа употреба, но това кътче на апартамент може да бъде друго приложение.

Например, някои хора с ръце от килер оборудвана и дрешник. Тази идея се провежда в живота много, много бързо, и най-важното – не ще удари по джоба.

Голямо пространство за съхранение помага за решаване на много спешни проблеми. Вече не стои задачата да купя нов просторен кабинет, който ще трябва да заеме много място в апартамента. Идеята на общински стая оборудване позволява да се спестят натрупаните семейни средства за по-важните покупки. По-добре рационално да се разделят на стаята на зона, за да промените настройките му. Особено вярно е решение за малки апартаменти.

загрузка...

За да направите вашия собствен сос, трябва да се вземе решение за закупуване на материали за строителни работи. За планиране на пространството за кабинет достатъчно 4 кВ. м.

Обикновено в състава на шкафове идват неудобните ниши, но ако наистина се опитаме, тогава те могат да бъдат превърнати в луксозни гардеробни, пълнеж, със специални чекмеджета, рафтове, антресолями.

Не тъга, ако в апартамента няма място за съхранение. За да държи нещата да успеем и в коридора, просто трябва да я правилно. В тази част на апартамента, като правило, е достатъчно дисково пространство.

Какъв размер имате нужда от стая за дрехи, се определя от нуждите на семейството. Височина дрешник средно от 1 до 2 метра, дълбочината му е не по-малко от 1 метър.

Материали и инструменти

Най-лесното решение е да се адаптира просторен гардероб или килер за неща отделна ниша в апартамента. За да направите това, просто заперла врата, регулиране на рафтовете, което добавя куки за дрехи. Ако е необходимо, закрепване на мецанин.

Ако в къщата няма пространство за съхранение, а след това с помощта на преградни стени от гипсокартон се прави. Защото площ в недостиг – домакини се опитват да я използват максимално, от пода до тавана пространството трябва да функционира.

Преди да се създаде проект на обличане. Важно е да има визия за това, което, в крайна сметка, трябва да получите номер. Преди началото на строителните работи, трябва да се измерват всички разстояния, да покажете отношение, като части и подсборок. Само след това инсталацията. Като планиран проект зависи от броя на spendable материала и вида на използвани уреди. В заключителната част-това е оценка и за изчисляване на стойността на проекта.

За работа с дърво и метал, се използват следните инструменти:

За да се създаде проект, трябва стремянка, рулетка, строителен лазер ниво. Вие също трябва молив, маркер. Като ръчни инструменти трябва да се подготви бормашина, чук, трион, отвертка. Освен това, може да се наложи винтоверти, електрически лобзик, винт пистолет. За консумативи подходящи ръкавици, контейнер за течности, защитни очила, каквито и парцали, ролки.

Преди началото на строителните работи е желателно да се вземат предвид интересите на всички членове на семейството, а именно позициониране секции в наличност за всеки човек. Например, да разгледаме по-долу раздели на детски дрехи, разположени в долната част на структурата. По-добре да обмислят проекта си, толкова по-малко промени ще трябва да направите по време на неговото изпълнение. Ако детайл не се обръща необходимото внимание, той просто не може да бъде достатъчно обучен строителни материали.

Схема на проекта

Трябва да инсталирате борова сноп или метални профили. Ако дрешник апартамента е много малка, а след това може да се контролира съществуващите раздели. За качествено провеждане монтажни работи в съблекалнята, трябва да придобият редица допълнителни елементи за създаване на дизайн. Например, по-добре да купя батут мряна, рейлинги и навеси, зоната на кръстовище и мебелен обков.

За направата на рафтове обикновено се използва такъв материал, като ЛДСП. Тя е покрита с пластмаса. Ако позволите на средства, можете да си купите естествена дървесина – така дрешник ще изглежда по-стилно и скъпо. Край отрежете краищата да се направи с помощта на кромочной лента. Това ще позволи не вреди на вещи се съхраняват на рафтове.

Се уверете, че рафтовете не са твърде дълбоки, защото нещата трябва да се прибират в няколко реда, а това, както знаем, води до объркване.

В по-долните чекмеджета ниво са вкарани, те, като правило, се съхраняват чадъри и бастуни. В средната линия на шкаф, ще бъде поставен в клетка. Те представляват детайли и малки аксесоари.

Преди да направите чертежи дрешник, имайте в предвид, че колко време си дрехи. Място за съхранение трябва да бъде не по-малко от 2 кв. м.

Плънката може да бъде поставен в помещение до 18 квадратни метра. Важно е, че в стаята не е имало вентилация, без прозорци. Зона за съхранение е взето, за да бъде снабдено с допълнително осветление. Гардероб може да се направи дори в „хрущевках“, най-важното условие – наличието на няколко стаи в апартамента.

Как да се изгради

Изберете конфигурация на бъдещата дрешник. Подобрения в помещенията се дължи на няколко схеми. Конфигурацията е правилно са направили въз основа на размера на жилището и местоположението на склада.

Най-лесният дизайн-това е да поставите рафтове покрай стените, в гардероба. Стаята беше много функционален и практичен, той трябва да бъде не по-малко от среден размер. Имайте в предвид, че вие най-вероятно ще се промени в тази стая, и все още трябва да се постави огледало и стол.

Има и друга система за съхранение под формата на буквата „Г“. Това е добър вариант за оборудване гардеробна стая от тъмно чулана. Освен дрехи, можете да сложите техника, например, прахосмукачка или желязо, които не се намери място в апартамента или да развали външния му вид.

Конфигурацията на буквата „П“ ви позволява да поставите максималния брой неща. По този начин се активира цялото пространство, включително и по стените на стаята. Гардероб може да бъде лесно разширявана с помощта на първо качество.

Има и няколко системи за съхранение на неща в съблекалнята. Всичко зависи от това, колко квадратни метра в стаята, и колко пари семейство е готов да похарчи от семейния бюджет.

Корпус модели

Корпуса на моделите са изработени изключително по поръчка. Големия им плюс е отлично адаптирана към стаята, където ще бъде дрешник.

Тази система за съхранение ви позволява да поставите нещата много внимателно, конструкцията е стабилна и вместительна. Има допълнително място за съхранение на много аксесоари. Към недостатъците може да се дължи на факта, че рафтовете са много обемисти и ако пространството в апартамента на дефицит, ще трябва да се примири с това. Освен това, за да промените разположението на модели на гардероб в бъдещата си работа, ще трябва да разглобявате цялото събрание.

Конструкция на клетката

Конструкция клетки е доста компактен и универсален. Рафтове са много леки, специални водачи и носачи етажа на рафтове или кошници, прикрепени към стената. Сред основните предимства – лесна за монтаж и демонтаж на конструкция, пространството не е над зареден, ниска цена на тази система за съхранение.

Система за обогатяване на рамката

Система за апретура под формата на дограма, монтирани на специални метални стелажи. Те упирались в пода или тавана. На следващо място, прикрученные рафтове, различни кутии. За съхранение на дрехи е много лесно да се съберат и транспортират шкафове са много трайни, външен дизайн изглежда просто.

Като украса на стена

Препоръчва се при създаването на обличане обновите стените, пода и тавана. Най-бюджетен вариант е, боядисани повърхности, в следващия не изискват специални грижи, достатъчно е няколко пъти месечно трябва да се почистват с помощта на специални средства. Страничният панел е по-добре да се прилага интересни тапети. За подовите настилки е прието да се използват подложка и мокет, ленолеум. Ако средствата позволяват – може да се сложи ламинат.

Нека да разгледаме още няколко възможности в пространството на устройството.

Най-важният елемент в една стая, където шкаф-огледало. За да спестите място, можете да го закачите на вратата отвътре. Рафтове за обувки и шапки, рафтове, малки и големи чекмеджета – тези предмети местят стая. За съхранение на дълги неща приложен специален прът. За по-малки обекти, създаване на малки отделения.

Още един вариант номер на устройство за съхранение – с гардеробных тръби с различни рафтове, врати, осветителни тела и крепежни елементи. Външно има прилика с конструктор. Например, тази технология предлага шведски магазин ИКЕА.

Опитайте се да направите съблекалнята в комбинация с дизайна на интериора на всекидневна или отделна стая, в която той се намира. Можете да украсите вашата врата с оцветени прозорец или интересни приложения, тапети.

Вътрешното пространство на килера да е максимално функционален, създават приятна атмосфера, защото ще бъде важна част от живота си, започнете всяка сутрин и в края на тежки работни дни.