Дрешник със собствените си ръце

Dressing room with their hands

Характеристики

Повечето момичета мечтаят за създаването на свой собствен филм, но не всеки има възможност да организирате пространството в хола. Дрехи и обувки трябва да се съхраняват на отделно място. Почти във всяка жилищна сграда има и килер. Много жени се съхраняват в него, готови за честа употреба, но това кътче на апартамент може да бъде друго приложение.

Dressing room with their hands

Например, някои хора с ръце от килер оборудвана и дрешник. Тази идея се провежда в живота много, много бързо, и най-важното – не ще удари по джоба.

Dressing room with their hands

Голямо пространство за съхранение помага за решаване на много спешни проблеми. Вече не стои задачата да купя нов просторен кабинет, който ще трябва да заеме много място в апартамента. Идеята на общински стая оборудване позволява да се спестят натрупаните семейни средства за по-важните покупки. По-добре рационално да се разделят на стаята на зона, за да промените настройките му. Особено вярно е решение за малки апартаменти.

Dressing room with their hands

За да направите вашия собствен сос, трябва да се вземе решение за закупуване на материали за строителни работи. За планиране на пространството за кабинет достатъчно 4 кВ. м.

Обикновено в състава на шкафове идват неудобните ниши, но ако наистина се опитаме, тогава те могат да бъдат превърнати в луксозни гардеробни, пълнеж, със специални чекмеджета, рафтове, антресолями.

Dressing room with their hands

Не тъга, ако в апартамента няма място за съхранение. За да държи нещата да успеем и в коридора, просто трябва да я правилно. В тази част на апартамента, като правило, е достатъчно дисково пространство.

Dressing room with their hands

Какъв размер имате нужда от стая за дрехи, се определя от нуждите на семейството. Височина дрешник средно от 1 до 2 метра, дълбочината му е не по-малко от 1 метър.

Материали и инструменти

Най-лесното решение е да се адаптира просторен гардероб или килер за неща отделна ниша в апартамента. За да направите това, просто заперла врата, регулиране на рафтовете, което добавя куки за дрехи. Ако е необходимо, закрепване на мецанин.

Dressing room with their hands

Ако в къщата няма пространство за съхранение, а след това с помощта на преградни стени от гипсокартон се прави. Защото площ в недостиг – домакини се опитват да я използват максимално, от пода до тавана пространството трябва да функционира.

Dressing room with their hands

Преди да се създаде проект на обличане. Важно е да има визия за това, което, в крайна сметка, трябва да получите номер. Преди началото на строителните работи, трябва да се измерват всички разстояния, да покажете отношение, като части и подсборок. Само след това инсталацията. Като планиран проект зависи от броя на spendable материала и вида на използвани уреди. В заключителната част-това е оценка и за изчисляване на стойността на проекта.

За работа с дърво и метал, се използват следните инструменти:

За да се създаде проект, трябва стремянка, рулетка, строителен лазер ниво. Вие също трябва молив, маркер. Като ръчни инструменти трябва да се подготви бормашина, чук, трион, отвертка. Освен това, може да се наложи винтоверти, електрически лобзик, винт пистолет. За консумативи подходящи ръкавици, контейнер за течности, защитни очила, каквито и парцали, ролки.

Dressing room with their hands

Преди началото на строителните работи е желателно да се вземат предвид интересите на всички членове на семейството, а именно позициониране секции в наличност за всеки човек. Например, да разгледаме по-долу раздели на детски дрехи, разположени в долната част на структурата. По-добре да обмислят проекта си, толкова по-малко промени ще трябва да направите по време на неговото изпълнение. Ако детайл не се обръща необходимото внимание, той просто не може да бъде достатъчно обучен строителни материали.

Dressing room with their hands

Схема на проекта

Трябва да инсталирате борова сноп или метални профили. Ако дрешник апартамента е много малка, а след това може да се контролира съществуващите раздели. За качествено провеждане монтажни работи в съблекалнята, трябва да придобият редица допълнителни елементи за създаване на дизайн. Например, по-добре да купя батут мряна, рейлинги и навеси, зоната на кръстовище и мебелен обков.

Dressing room with their hands

За направата на рафтове обикновено се използва такъв материал, като ЛДСП. Тя е покрита с пластмаса. Ако позволите на средства, можете да си купите естествена дървесина – така дрешник ще изглежда по-стилно и скъпо. Край отрежете краищата да се направи с помощта на кромочной лента. Това ще позволи не вреди на вещи се съхраняват на рафтове.

Dressing room with their hands

Се уверете, че рафтовете не са твърде дълбоки, защото нещата трябва да се прибират в няколко реда, а това, както знаем, води до объркване.

Dressing room with their hands

В по-долните чекмеджета ниво са вкарани, те, като правило, се съхраняват чадъри и бастуни. В средната линия на шкаф, ще бъде поставен в клетка. Те представляват детайли и малки аксесоари.

Dressing room with their hands

Преди да направите чертежи дрешник, имайте в предвид, че колко време си дрехи. Място за съхранение трябва да бъде не по-малко от 2 кв. м.

Dressing room with their hands

Плънката може да бъде поставен в помещение до 18 квадратни метра. Важно е, че в стаята не е имало вентилация, без прозорци. Зона за съхранение е взето, за да бъде снабдено с допълнително осветление. Гардероб може да се направи дори в „хрущевках“, най-важното условие – наличието на няколко стаи в апартамента.

Dressing room with their hands

Как да се изгради

Изберете конфигурация на бъдещата дрешник. Подобрения в помещенията се дължи на няколко схеми. Конфигурацията е правилно са направили въз основа на размера на жилището и местоположението на склада.

Dressing room with their hands

Най-лесният дизайн-това е да поставите рафтове покрай стените, в гардероба. Стаята беше много функционален и практичен, той трябва да бъде не по-малко от среден размер. Имайте в предвид, че вие най-вероятно ще се промени в тази стая, и все още трябва да се постави огледало и стол.

Dressing room with their hands

Има и друга система за съхранение под формата на буквата „Г“. Това е добър вариант за оборудване гардеробна стая от тъмно чулана. Освен дрехи, можете да сложите техника, например, прахосмукачка или желязо, които не се намери място в апартамента или да развали външния му вид.

Dressing room with their hands

Конфигурацията на буквата „П“ ви позволява да поставите максималния брой неща. По този начин се активира цялото пространство, включително и по стените на стаята. Гардероб може да бъде лесно разширявана с помощта на първо качество.

Dressing room with their hands

Има и няколко системи за съхранение на неща в съблекалнята. Всичко зависи от това, колко квадратни метра в стаята, и колко пари семейство е готов да похарчи от семейния бюджет.

Dressing room with their hands

Корпус модели

Корпуса на моделите са изработени изключително по поръчка. Големия им плюс е отлично адаптирана към стаята, където ще бъде дрешник.

Dressing room with their hands

Тази система за съхранение ви позволява да поставите нещата много внимателно, конструкцията е стабилна и вместительна. Има допълнително място за съхранение на много аксесоари. Към недостатъците може да се дължи на факта, че рафтовете са много обемисти и ако пространството в апартамента на дефицит, ще трябва да се примири с това. Освен това, за да промените разположението на модели на гардероб в бъдещата си работа, ще трябва да разглобявате цялото събрание.

Dressing room with their hands

Конструкция на клетката

Конструкция клетки е доста компактен и универсален. Рафтове са много леки, специални водачи и носачи етажа на рафтове или кошници, прикрепени към стената. Сред основните предимства – лесна за монтаж и демонтаж на конструкция, пространството не е над зареден, ниска цена на тази система за съхранение.

Dressing room with their hands

Система за обогатяване на рамката

Система за апретура под формата на дограма, монтирани на специални метални стелажи. Те упирались в пода или тавана. На следващо място, прикрученные рафтове, различни кутии. За съхранение на дрехи е много лесно да се съберат и транспортират шкафове са много трайни, външен дизайн изглежда просто.

Dressing room with their hands

Като украса на стена

Препоръчва се при създаването на обличане обновите стените, пода и тавана. Най-бюджетен вариант е, боядисани повърхности, в следващия не изискват специални грижи, достатъчно е няколко пъти месечно трябва да се почистват с помощта на специални средства. Страничният панел е по-добре да се прилага интересни тапети. За подовите настилки е прието да се използват подложка и мокет, ленолеум. Ако средствата позволяват – може да се сложи ламинат.

Dressing room with their hands

Нека да разгледаме още няколко възможности в пространството на устройството.

Най-важният елемент в една стая, където шкаф-огледало. За да спестите място, можете да го закачите на вратата отвътре. Рафтове за обувки и шапки, рафтове, малки и големи чекмеджета – тези предмети местят стая. За съхранение на дълги неща приложен специален прът. За по-малки обекти, създаване на малки отделения.

Dressing room with their hands

Още един вариант номер на устройство за съхранение – с гардеробных тръби с различни рафтове, врати, осветителни тела и крепежни елементи. Външно има прилика с конструктор. Например, тази технология предлага шведски магазин ИКЕА.

Dressing room with their hands

Опитайте се да направите съблекалнята в комбинация с дизайна на интериора на всекидневна или отделна стая, в която той се намира. Можете да украсите вашата врата с оцветени прозорец или интересни приложения, тапети.

Dressing room with their hands

Вътрешното пространство на килера да е максимално функционален, създават приятна атмосфера, защото ще бъде важна част от живота си, започнете всяка сутрин и в края на тежки работни дни.

Dressing room with their hands