Дымоходные абсорбатори за кухни

Аспиратор-това е специално устройство, предназначено единствено за зона за приготвяне на храна, тъй като това „хреново“ миризми. В последно време са станали особено популярни дымоходные абсорбатори за кухня. Те не само предпазват помещението от струпването на сажди и мазнини, но много краси.

Предимства

Защо качулка, наречен локомотив? Всичко е просто: устройство въздушен филтър на този дизайн е много подобен на изпускателната система на този камината. Камина качулка незаменим в кухнята. Този дизайн ще бъде да се хареса на всички жени в къщата, които мечтаят за камината, не успяха да създадат огнище.

Има няколко варианта за дизайн на камината, Худ. Към тях се отнасят:

    На Стената; Ъглов; Серво; Остров.

Също дымоходные качулки се различават по размер. Най-популярният размер качулка 50 см, 60 см и 90 виж

Предимства на каминных абсорбатори много:

загрузка...

На външен вид. Дымоходные абсорбатори-това е един много красив и стилен дизайн. Куполообразная форма. Куполни качулки не изисква специални wipeout вентилационни тръби по време на инсталацията. Комин аспиратор под всичко това не трябва да виждат външни лица. Ефективност. Независимо от размера, комини аспиратор е с висока производителност. Някои модели са с два двигателя и филтри са повторна употреба. Лесен монтаж. Инсталирате камина качулка, без професионална помощ: конструкция за монтаж на стената с помощта на вещества и винтове за дърво. Най-ниската цена. Стойността на строителството варира в зависимост от размера и материала. Диапазон на цените е огромна, така че да изберем аспиратор с вашия вкус и бюджет лесно.

Как да изберем модел

Мнозина смятат, че голяма качулка много по-добре, тъй като неговата мощност и повече. Ако аспиратор е необходима за просторна кухня-трапезария, този вариант ще бъде подходящо. За стандартна кухня подходящ малък аспиратор -50,60 да го видите мощност е повече от достатъчно, а малкият размер позволява отлично да се спестят кухненско пространство за допълнителни лавици, или чекмеджета.

Мощност

За това, за да се осигури достатъчна мощност, аспиратор, може да реши много проста задача и ще получите номер, който ще препоръчва. Капацитетът на кухнята, за да се умножава по 12. И вие дори да искате да научите за такава информация от страна на продавача прекупуване.

Капацитет до 420 куб. м са подходящи за кухня в 11-18). Ако кухня с площ 20 кв. метра, не без силната абсорбатори-600-650 кубически метра обхват е достатъчно.

Най-мощни абсорбатори с капацитет 1100 кубически метра. Този дизайн е в състояние почистване на стаята до 34 кв. м, подходящ за всяка кухня, в апартамент и частен дом.

Почти всички модели са 1, 2 или три режима. По-долу камина, аспиратор служеше толкова дълго, колкото можете, опитайте се да се включат на пълна мощност само при специални случаи.

Шум

От по-мощен абсорбатор, толкова по-силно тя ще е шумна. Същото се отнася и за режима на работа. Не е много хубаво да готви или да яде в стаята, в която предния капак шум, оглушителен глас на семейството.

Има зависимост: колкото по-мощен аспиратор, по-висока е цената му. Както и в случая с шума. По-тихи модели (но не по-малко мощен) е много по-шумен структури.

Стандартен комин ниво на шума абсорбатори е 40 db. Тази цифра може да се намали и да се увеличи при превключване на режима на работа.

Материал на корпуса

При избора на дизайн на отработените газове трябва да се обърне към материал за производство на не по-малко, отколкото формата му. От по-солиден материал, толкова по-голяма е вероятността, че аспиратор ще продължи дълго. Най-надеждни качулки камина от метал. Често в тях има елементи от други материали: стъкло, пластмаса или дърво.

Отработени филтри

Има два вида филтри, включително:

Вътрешна. Те са в състояние да прочисти въздуха от миризмата. Външни. Прегърни сажди и мазнина.

Скъпи модели инсталиране на Жиро отблъскващо филтри почти измиване не е необходимо. В по-евтини проекти, филтри се замърсят по 3-4 месеца, и им почистване е доста трудно.

Ако сте забелязали, че въздуха не се вдига, когато предния капак в продължение на дълго време, това означава, че филтърът е замърсен и трябва спешно да се промени.

Мнения на клиенти

Прочетох няколко статии на тема „Как да изберете комина аспиратор в кухнята“, съм виждал десетки снимки в интернет, но все още не знаят, че в крайна сметка вие си купувате? Коментари. Ето нещо, което наистина ще ви помогне.

Ако следвате положителни примера на другите, вероятността за грешка е сведена до минимум. Най-популярните, като се започне от коментари, комини аспиратор Крон. Този автомобил е с безупречен външен вид и елегантен дизайн, така че цялата лента е гладка, равна и бяла.

Въпреки по-високата производителност, вие ще бъдете в абсолютна тишина, в процеса. Изберете режим на отработените газове, можете да използвате леко докосване на специален панел. Филтър за улавяне на мазнини е лесно да се отстранява и да се изтрият.

Този модел лесно ще се впишат във всеки интериор и защита на мебелите и стените от обоняние и мазнини.

Инсталация

Инсталиране на всякакъв дизайн за вашия дом или апартамент себе си, ако нещо предварително. Много важно при закупуване на изясняване от продавача, е дали има или няма никакви допълнителни подробности за инсталиране на абсорбатори, освен стандартните винтове.

Научете, че Планината Худ, можете да започнете да учите инструкции, в която подробно е описано как да се определи дизайна на себе си.

Преди да инсталирате, не забравяйте да проверите всички детайли на конструкцията, след това маркирайте мястото на закрепване и приети за незабавна инсталация.

За по-голяма надеждност прикручивайте аспиратор с дюбелями, вместо да се използва препоръчителен набор от винтове.

В резултат на това за самостоятелно сглобяване изисква:

    Пистолет винт; електрическа бормашина; метална рулетка; ниво; анкеры; самонарезни; чук.

Последователност на инсталиране:

Определянето на границите на дизайн за отработените газове. Маркиране на границите с маркер. Маркиране за завиване на винтове за дърво. Пробиване на дупки. Завъртане на горния дюбеля. Проверка на качеството на ремонта. Пробиване на останалите вещества.

Това е всичко. Чрез проста манипулация, в крайна сметка, можете да получите добър нормализиран работен камина, аспиратор.

Грижа за техниката

В процеса на експлоатация на всяко оборудване е важно правилно да се грижат за него. Капак на тази позиция е особено пикантна, тъй като той е податлив на много от замърсителите. По време на работа на конструкцията на изпускателната почти напълно са замърсени: отгоре покрит с прах, във вътрешността на филтъра и събира в себе си копоть и мазнини. Поради почистване на повърхността на теглото на капака възможно най-често, трябва да използвате мека кърпа и почистващи препарати. Четки или гъби с грапава повърхност в този случай се изключват, тъй като те лесно могат да надраскат гладка повърхност на предния капак.

Ние не трябва да забравяме най-важната част от дизайна ауспух — филтър, който трябва да почистите е необходимо. Просто преди почистване трябва да изключите устройството от мрежата. Само след този филтър може да се почиства с вода и сапун и изплакнете под течаща топла вода. Преди да инсталирате, почистете филтъра нужда от добър изсушаване.

Особено внимателно трябва да се търка клавиатурата. Тя не трябва да бъде прекалено кликнете или да използват напълно влажна кърпа.

Аспиратор в интериора

Комин качулка-това е полезен и многофункционален дизайн за кухни. Много е важно да изберете качулки, която стилово правилно да се впишат в дизайна на помещението.

В Русия този вид качулки са се появили сравнително отскоро, но въпреки това е много дават модел камина своите предпочитания по-често. Дымоходные качулки не само по-функционални, но и по-привлекателна. Те могат да се поберат в най-различни по стил дизайн кухнята. Най-често такива конструкции се избират за класическа кухня интериор, но има и други варианти:

Комин аспиратор в кухнята, декорирани в стил кънтри. Аспиратор тип камина във футуристичен и стилен дизайн за кухня. Кухня в меки тонове, в морски стил комина качулка — интересна комбинация.

Предния капак е важна част от кухнята. Това е ключов чиста зона за готвене и хранене, а това се отразява върху свежестта на въздуха в целия дом. Как правилно да изберете комина качулка, и ще забравите за мазни петна по стените, и от миризмата на прясно приготвена храна няма да ви преследва из целия апартамент, в рамките на деня.