Дымоходные абсорбатори за кухни

Chimney hoods for kitchen

Аспиратор-това е специално устройство, предназначено единствено за зона за приготвяне на храна, тъй като това „хреново“ миризми. В последно време са станали особено популярни дымоходные абсорбатори за кухня. Те не само предпазват помещението от струпването на сажди и мазнини, но много краси.

Chimney hoods for kitchen

Предимства

Защо качулка, наречен локомотив? Всичко е просто: устройство въздушен филтър на този дизайн е много подобен на изпускателната система на този камината. Камина качулка незаменим в кухнята. Този дизайн ще бъде да се хареса на всички жени в къщата, които мечтаят за камината, не успяха да създадат огнище.

Chimney hoods for kitchen

Има няколко варианта за дизайн на камината, Худ. Към тях се отнасят:

    На Стената; Ъглов; Серво; Остров.

Chimney hoods for kitchen

Също дымоходные качулки се различават по размер. Най-популярният размер качулка 50 см, 60 см и 90 виж

Chimney hoods for kitchen

Предимства на каминных абсорбатори много:

На външен вид. Дымоходные абсорбатори-това е един много красив и стилен дизайн. Куполообразная форма. Куполни качулки не изисква специални wipeout вентилационни тръби по време на инсталацията. Комин аспиратор под всичко това не трябва да виждат външни лица. Ефективност. Независимо от размера, комини аспиратор е с висока производителност. Някои модели са с два двигателя и филтри са повторна употреба. Лесен монтаж. Инсталирате камина качулка, без професионална помощ: конструкция за монтаж на стената с помощта на вещества и винтове за дърво. Най-ниската цена. Стойността на строителството варира в зависимост от размера и материала. Диапазон на цените е огромна, така че да изберем аспиратор с вашия вкус и бюджет лесно. Chimney hoods for kitchen

Как да изберем модел

Мнозина смятат, че голяма качулка много по-добре, тъй като неговата мощност и повече. Ако аспиратор е необходима за просторна кухня-трапезария, този вариант ще бъде подходящо. За стандартна кухня подходящ малък аспиратор -50,60 да го видите мощност е повече от достатъчно, а малкият размер позволява отлично да се спестят кухненско пространство за допълнителни лавици, или чекмеджета.

Chimney hoods for kitchen

Мощност

За това, за да се осигури достатъчна мощност, аспиратор, може да реши много проста задача и ще получите номер, който ще препоръчва. Капацитетът на кухнята, за да се умножава по 12. И вие дори да искате да научите за такава информация от страна на продавача прекупуване.

Chimney hoods for kitchen

Капацитет до 420 куб. м са подходящи за кухня в 11-18). Ако кухня с площ 20 кв. метра, не без силната абсорбатори-600-650 кубически метра обхват е достатъчно.

Chimney hoods for kitchen

Най-мощни абсорбатори с капацитет 1100 кубически метра. Този дизайн е в състояние почистване на стаята до 34 кв. м, подходящ за всяка кухня, в апартамент и частен дом.

Почти всички модели са 1, 2 или три режима. По-долу камина, аспиратор служеше толкова дълго, колкото можете, опитайте се да се включат на пълна мощност само при специални случаи.

Chimney hoods for kitchen

Шум

От по-мощен абсорбатор, толкова по-силно тя ще е шумна. Същото се отнася и за режима на работа. Не е много хубаво да готви или да яде в стаята, в която предния капак шум, оглушителен глас на семейството.

Chimney hoods for kitchen

Има зависимост: колкото по-мощен аспиратор, по-висока е цената му. Както и в случая с шума. По-тихи модели (но не по-малко мощен) е много по-шумен структури.

Chimney hoods for kitchen

Стандартен комин ниво на шума абсорбатори е 40 db. Тази цифра може да се намали и да се увеличи при превключване на режима на работа.

Chimney hoods for kitchen

Материал на корпуса

При избора на дизайн на отработените газове трябва да се обърне към материал за производство на не по-малко, отколкото формата му. От по-солиден материал, толкова по-голяма е вероятността, че аспиратор ще продължи дълго. Най-надеждни качулки камина от метал. Често в тях има елементи от други материали: стъкло, пластмаса или дърво.

Chimney hoods for kitchen

Отработени филтри

Има два вида филтри, включително:

Вътрешна. Те са в състояние да прочисти въздуха от миризмата. Външни. Прегърни сажди и мазнина. Chimney hoods for kitchen Chimney hoods for kitchen

Скъпи модели инсталиране на Жиро отблъскващо филтри почти измиване не е необходимо. В по-евтини проекти, филтри се замърсят по 3-4 месеца, и им почистване е доста трудно.

Chimney hoods for kitchen

Ако сте забелязали, че въздуха не се вдига, когато предния капак в продължение на дълго време, това означава, че филтърът е замърсен и трябва спешно да се промени.

Chimney hoods for kitchen

Мнения на клиенти

Прочетох няколко статии на тема „Как да изберете комина аспиратор в кухнята“, съм виждал десетки снимки в интернет, но все още не знаят, че в крайна сметка вие си купувате? Коментари. Ето нещо, което наистина ще ви помогне.

Chimney hoods for kitchen

Ако следвате положителни примера на другите, вероятността за грешка е сведена до минимум. Най-популярните, като се започне от коментари, комини аспиратор Крон. Този автомобил е с безупречен външен вид и елегантен дизайн, така че цялата лента е гладка, равна и бяла.

Chimney hoods for kitchen Chimney hoods for kitchen

Въпреки по-високата производителност, вие ще бъдете в абсолютна тишина, в процеса. Изберете режим на отработените газове, можете да използвате леко докосване на специален панел. Филтър за улавяне на мазнини е лесно да се отстранява и да се изтрият.

Chimney hoods for kitchen Chimney hoods for kitchen

Този модел лесно ще се впишат във всеки интериор и защита на мебелите и стените от обоняние и мазнини.

Chimney hoods for kitchen

Инсталация

Инсталиране на всякакъв дизайн за вашия дом или апартамент себе си, ако нещо предварително. Много важно при закупуване на изясняване от продавача, е дали има или няма никакви допълнителни подробности за инсталиране на абсорбатори, освен стандартните винтове.

Chimney hoods for kitchen

Научете, че Планината Худ, можете да започнете да учите инструкции, в която подробно е описано как да се определи дизайна на себе си.

Преди да инсталирате, не забравяйте да проверите всички детайли на конструкцията, след това маркирайте мястото на закрепване и приети за незабавна инсталация.

Chimney hoods for kitchen

За по-голяма надеждност прикручивайте аспиратор с дюбелями, вместо да се използва препоръчителен набор от винтове.

Chimney hoods for kitchen

В резултат на това за самостоятелно сглобяване изисква:

    Пистолет винт; електрическа бормашина; метална рулетка; ниво; анкеры; самонарезни; чук.

Chimney hoods for kitchen Chimney hoods for kitchen

Последователност на инсталиране:

Определянето на границите на дизайн за отработените газове. Маркиране на границите с маркер. Маркиране за завиване на винтове за дърво. Пробиване на дупки. Завъртане на горния дюбеля. Проверка на качеството на ремонта. Пробиване на останалите вещества. Chimney hoods for kitchen Chimney hoods for kitchen

Това е всичко. Чрез проста манипулация, в крайна сметка, можете да получите добър нормализиран работен камина, аспиратор.

Chimney hoods for kitchen

Грижа за техниката

В процеса на експлоатация на всяко оборудване е важно правилно да се грижат за него. Капак на тази позиция е особено пикантна, тъй като той е податлив на много от замърсителите. По време на работа на конструкцията на изпускателната почти напълно са замърсени: отгоре покрит с прах, във вътрешността на филтъра и събира в себе си копоть и мазнини. Поради почистване на повърхността на теглото на капака възможно най-често, трябва да използвате мека кърпа и почистващи препарати. Четки или гъби с грапава повърхност в този случай се изключват, тъй като те лесно могат да надраскат гладка повърхност на предния капак.

Chimney hoods for kitchen Chimney hoods for kitchen

Ние не трябва да забравяме най-важната част от дизайна ауспух — филтър, който трябва да почистите е необходимо. Просто преди почистване трябва да изключите устройството от мрежата. Само след този филтър може да се почиства с вода и сапун и изплакнете под течаща топла вода. Преди да инсталирате, почистете филтъра нужда от добър изсушаване.

Особено внимателно трябва да се търка клавиатурата. Тя не трябва да бъде прекалено кликнете или да използват напълно влажна кърпа.

Chimney hoods for kitchen

Аспиратор в интериора

Комин качулка-това е полезен и многофункционален дизайн за кухни. Много е важно да изберете качулки, която стилово правилно да се впишат в дизайна на помещението.

Chimney hoods for kitchen

В Русия този вид качулки са се появили сравнително отскоро, но въпреки това е много дават модел камина своите предпочитания по-често. Дымоходные качулки не само по-функционални, но и по-привлекателна. Те могат да се поберат в най-различни по стил дизайн кухнята. Най-често такива конструкции се избират за класическа кухня интериор, но има и други варианти:

Комин аспиратор в кухнята, декорирани в стил кънтри. Аспиратор тип камина във футуристичен и стилен дизайн за кухня. Кухня в меки тонове, в морски стил комина качулка — интересна комбинация. Chimney hoods for kitchen Chimney hoods for kitchen Chimney hoods for kitchen Chimney hoods for kitchen Chimney hoods for kitchen Chimney hoods for kitchen

Предния капак е важна част от кухнята. Това е ключов чиста зона за готвене и хранене, а това се отразява върху свежестта на въздуха в целия дом. Как правилно да изберете комина качулка, и ще забравите за мазни петна по стените, и от миризмата на прясно приготвена храна няма да ви преследва из целия апартамент, в рамките на деня.

Chimney hoods for kitchen