Електрическа камина с портал

Камината е един от най-функционални и красиви декоративни елементи, които са престанали да бъдат обект на лукс. По-рано тези модели са били използвани изключително за собствениците може да се подчертае своя висок статус и да го покаже на своите гости. Това се дължи на факта, че огнището е на доста внушителна цена, и не всеки може да си позволи такава покупка. Но днес тези модели са едни от най-популярните. Специално внимание трябва да се обърне на електрически камини с портал.

Характеристики на дизайна

Основното предимство на електрически камини-това е не само за красив дизайн, но и в безопасност, тъй като съществува минимален риск от това, че по време на работата му е такова възпаление може да възникне. Трябва да се отбележи, че проектът може да бъде инсталиран както в частни домове и просторни апартамента. Инсталацията не изисква допълнително изграждане на комини и елементи на маркера.

Един от основните компоненти на всеки камината е портал. Този елемент се използва за проекти в продължение на достатъчно дълъг период от време и неговата основна роля е да гарантира сигурността. По-рано, за да се създаде портал с помощта на специални камъни, които е публикувал в кръг. Това решение се основава на огъня. Трябва да се отбележи, че първите портали за камини не са били много атрактивни и естетичен външен вид, така че с течение на времето тези опции донесе подобрение.

Що се отнася до модели, които се създават днес, за разлика от стария сгради обграждат портали, те изглеждат много по-добре. Модерен дизайн, използване на качествени и безопасни материали, както и широк избор ви позволява да вземете камина в зависимост от вашите предпочитания.

Както беше отбелязано по-горе, най-популярните възможности днес са електрически модели. Те не заемат много място и можете да разположите дизайн на всяко помещение. Още една хубава черта на камината е това, което създавате рамка и завършва с това, че много хора правят сами. Работата е много проста, всичко, което се изисква от вас в този процес, за да се подготвят материалите и да следвате инструкциите.

загрузка...

Избор на материал

Предимство електрически камини е, че няма открит огън или нагряване на детайли, които може да създаде неприятни ситуации, светещи топло. Съвременните производители използват в основата на много отбранителни части и повърхности, което осигурява пълна безопасност по време на употреба.

Що се отнася до избор на материал за изработка на рамката, в този въпрос вие спокойно можете да разчитате на собствените си предпочитания. За да се определи най-добрият вариант, трябва да се сравняват няколко от най-често срещаните.

Първият, и най-привлекателни качества, е дърво. Към основните параметри на тази опция, включват:

    сила, в съчетание с всяка дестинация в интериора; притежава екологична чистота.

Но избора на материал, имайте в предвид, че с постоянно топло, дървото започва да рассыхаться и се деформира. Време могат да загубят техните външни качества и свойства.

Не по-малко често срещаните материали, използвани за тапицерия е камък. Той е елегантен и богат външен вид, така че много често се използва в базата. Този вариант е добре да се използва за изграждане на камина в частен дом, както и материал създава по-голямо натоварване на пода.

Оптимален избор за строителство, ще бъде гипсокартон. Той отговаря на всички изисквания за противопожарна безопасност, е лек и добре се поддава на лечение.

От списъка се изключи опции, като например ЧАСТИЦИ, шперплат и други видове, на базата на които се случва търговия лесоматериалами. В сравнение с натурален аналог на тези материали могат да станат причина за пожар. Поради факта, че съставът на всеки вид лепило е налице.

Фокус: как да изберем

Друг важен момент е изборът на подходящ дом за нагревателя. Това е ключов елемент от вътрешния дизайн, така че при покупка трябва да се подходи отговорно. Предварително трябва да се определи стила и размера. Обърнете специално внимание на функционалността.

Към момента На придобиване На поражението водени от идеята, че ще се направи по време на създаването на нагревател за дома. Универсален вариант-неутрални, като той ще се впише във всеки стил на помещението.

Трябва да се обърне внимание на размера на огнището. Ако стаята е достатъчно просторна, и вие имате намерение да изгради голям камина и вътрешен елемент трябва да съвпада по размер. В случай на малка стая, то по-добре да се позова на компактни модели. Добър избор за малка стая е с камина, която е поставена в стената.

Да се създаде със собствените си ръце

Ако сте начинаещ в този процес, по-добре да избере като основа проста форма на портала. В този случай специално внимание трябва да се обърне на бижутата, че проектът е привлекателен външен вид и украсена стая.

Първо трябва да създадете чертежи, по които ще можете да се движите в процеса. На схемата маркирате всички елементи, тяхното разположение и големина. Изчисляване на количеството материали, необходими за работа.

След това можете да започнете да сглобяване на скеле. Това трябва да бъде направено, като се започне от дъното, създаване на правоъгълник или триъгълник. В този дизайн, фиксирани вертикални елементи, като същевременно осигуряват най-релси. Готов портал трябва да инсталирате избраното място, прикрепляясь до ъгъла на стената.

На този етап трябва да извършите инсталирането на материала на основата, използвайте винтове. В същото време се заключва в най-горния рафт. На последния етап се изпълняват довършителни работи: мазилка, фуги и фуги.

Най-новите и важен процес е инсталирането на огнището вътре. След това производителят на камината трябва да бъде завършен. Всичко, което остава да направите е да декорирате база декоративни елементи.