Електрическа камина в апартамент

Много хора мислят за поставяне на електрическата камина в апартамента и често се замисля за своята сигурност, чрез поставянето в интериора на разходите и монтаж.

Характеристики и предимства

Електрически камини обогревают къща в студеното време на годината и често стават основен елемент на интериора. Този фокус е с малко тегло и липсата на открит пламък, той може да бъде украсена с уникален дизайн. Предимство на такава камина е това, че той нагрява въздуха и е екологично чист. Такова придобиване, апартамент без мръсотия и може да се оставя за дълго време без надзор, да не се страхуват за децата си.

Как да изберем

При избора вие трябва да знаете точното място и целта пред камината, трябва да се обърне внимание на габаритите на модела.

Устройство с парогенератором овлажнява въздуха в стаята, това е уникална придобивка за семейства с деца. Повечето електрически камини, се доставят с дистанционно управление, система за пречистване на въздуха, зимен сън и регулиране на температурата.

Не забравяйте да се обърне внимание на наличието на гаранция. Трябва да си купя нагревател от производителя сервизни центрове в района.

Разновидности

Портал камината или caminoknight — най-лесният начин да се купуват. Готов камина, огнище портал не изисква голямо количество време и специални инструменти. Устройството е изработено от естествен или изкуствен камък ще се впишат хармонично в интериора в стил хижа или таванско помещение. По-малко замърсяване на достатъчно избършете корпуса с влажна кърпа.

3D електрическа камина.

загрузка...
  В момента 3D технология позволява да се създават много красиви снимки и висококачествени ефекти изкуствен пламък и имитират изгаряне и crackling поленьев. Главната особеност на 3D е подобряване на безопасността на продуктите, която позволява безопасно да инсталирате такива придобиване на жилища и апартаменти.

Electrotorque

  • отлична алтернатива за стрелба пред камината във вашата къща, решава проблема на всички любители на топло тялото и душата си до камината. Елементи за проектиране на електрически инструменти са много разнообразни, врати и други елементи могат да бъдат изработени по поръчка.

Мини электрокамины

  гъвкавост — широк спектър от стилове, мощност, комфорт и контрол. Те са лесни за използване, може да ги поставите на всяко място и не само на стила на интериора. Инсталацията не изисква големи разходи. Списък на документи, който показва този малък нагревател, винаги ще изненада и зарадва. Такъв трик ще ви даде удоволствието от гледане на една вълнуваща игра с огъня.

Класически камини

  • се отнася до стила барок. Това е чудесен вариант за по-големи стаи със семпъл интериор. Често, тези пазители на пламъка имат извита форма и са украсени с растителни елементи.

Биокамины

  — огън, вие можете да се наслаждавате навсякъде в апартамент, вила и други места, тъй като почти всички модели леки. Този тип на уреда е от неръждаема стомана, където е залято от специална екологично чисти биогорива. Биокамины отделно стоящи и вградени модели от модерен стил хай-тек до класиците.

Тип строителство

На открито

  • един от най-популярните видове. На външен вид приличаше на класически камини. Можете да ги преместите на всяко място в апартамента. Те са екологично чисти и лесни за поддръжка.

Преносим

  — чудесен избор за любителите на градски и крайградски живот. Преносими камини са много леки, те могат да бъдат преместени на всяко място в дома и да вземе със себе си в страната. Те са абсолютно безопасни за употреба и може да бъде инсталиран в стената.

Стени

  — най-обикновен интериор в съвременните апартаменти. За създаването на уютна атмосфера в дома, работи от електричество или биогорива. Достатъчно е лесно, достатъчно е само периодично да правят мокро почистване, както и за всички мебели. Може да инсталирате, не само в спалнята или хола, но в антрето и коридора.

Вграден

  • .Т които камина ще бъде най-ярка част от стаята, той се втурва в очите и създава неповторима атмосфера. Има голяма специфична топлина е инсталирана във всеки портал, ниша или на стена.

Кошница с камина.

  Напомня появата на drovnitsy е изработен от метални пръчки. Оформления са пълни с тлеене поленьев или въглища.

Видове условно на пожар:

С ефект на живия огън.

  • Тези модели са много и те често работят на биогориво, което е безопасно и екологично чист въздух в помещението.

В каминах.

  Изображението се показва на LCD монитора. Специални ефекти правят реалистична картина. На екрана можете да играете в аквариум и други теми. Ъгъл на остротата на изображението се влошава.

Электрокамины влагозадържащ

  • — идеален за повечето семейства, защото те имат вграден парогенератор. За това устройство, за да работят правилно, нужно е време, за да се напълни с вода. Когато водата е достатъчно, камина ще бъде свързан към електрическата мрежа.

Тези устройства изискват специални грижи, те трябва да се почистват на всеки няколко седмици.

  Причината за такава грижа е calc плака, която може да се появи вътре в устройството.

Дизайн

За да направите камина, колкото можете с помощта на съветника или самостоятелно. За монтаж трябва да инсталирате желязо рамка, към която да прикрепите гипсокартон, а след това завърши с ръце, както си пожелаете. Дизайнът на камината от дърво — не е най-добрият вариант, защото горещ въздух той ще пляскане. За украса може да се използва дърво, камъни и други предмети.

Декор от полиуретан

Тези декорации са подходящи за различни стилове. Лесно можете да извършите със собствените си ръце. Полиуретан добре защитени от механични въздействия и устойчиви на висока температура материали. Той може да се използва като портали за камина.

Колко струва

Цената зависи от вашия избор. Те са много разнообразни, има и скъпи, като прототипи-стени портал электрокамины. Тъй като това е мини, чиято цена не е твърде висока.

Интересни решения в интериора

Ъглова камина в апартамента-студия — това е благороден и изискан вариант. Той може да се използва, за да се прикрие недостатъците завършек и размерите на помещението. Той има безспорно предимство пред предната – те могат да се поставят дори и в най-малък ъгъл в стаята. Съвременният пазар предлага широка гама от форми, размери и материали.

В хола камина действа в главната роля, и въз основа на неговото местоположение, планирани нататъшно хармонизиране на мебели и декоративни елементи. Благодарение на него се превръща хол в уютна камина, зала за официални семейни празници и приятелски събирания.

Потрескивают в огнището, спални и подчертават романтична атмосфера и създава незаменим комфорт. Тя може да се поставят срещу леглото, и в ъгъла. Важно е да не се направи камина твърде затруднен, той ще се отдръпне от интериора на спалнята и да привлече нежелано внимание. Той е проектиран в пастелни цветове и са украсени с различни орнаменти.