Фотообои в интериора на кухнята

Фотообои в интериора на кухнята-това е един от начините за разнообразяване на дизайна и големи зони на кухненско пространство на работната зона и кът за сядане. Ако се вгледате в традиционните ястия на съветската кухня, в повечето от тях можете да намерите същите тапети с борови гори и безкрайна степями, на пръв поглед, тъй като те се отнасят до кухнята? Не забравяйте, че при избора на тапети не са толкова големи и тапети, и е предмет на интериора класа лукс. Не повтаря грешките от миналото и да си изберете оригинален модел и лаконичен в своето изпълнение, които са подходящи за конкретната кухня.

Разнообразие от модели

Модерни функции ви позволяват да създавате уникални тапети, не само за кухнята, но и останалата част от апартамента или къщата. Печат на широкоформатни са станали добри съюзници в интериора, и затова особено искате да добавите в атмосферата кухня-това е нещо уникално и невероятно.

За класическата просторна кухня или във формат „държава“ изберете тапет със селски или градски пейзаж, натюрморт или други естествени изображения: флора, вода. Опитайте се да се създаде уютно вътрешно пространство в един нюанс, интензивността на цвета или дълбочина; е, ако фреска ще се превърне в основен акцент на вашата кухня и ще акцентират на оригиналност на мебели и подредбата.

За кухненски интериор във формат хай-тек стенописи представляват абстракция и различни обемни фигури; препоръчително е да се използват 3D тапети и фантастични мотиви, включително животни и растения в оригиналната обработка. Модерен дизайн, високотехнологични фотообои в интериора на кухнята е препоръчително да се използва с модел, който ще се повтаря фактура дърво или камък, плочки или корк на стените други материали от естествен или изкуствен произход. Можете да украсите, като отделен кът за кухня и цялата стена на работната повърхност; пъстра украса ще изглежда просто и практично.

Тапети в стил „прованс“ – това е цвете модел и изображение на безкрайни лавандулови полета, вятърни мелници и други пейзажи на френската провинция. Интериор кухня в стил „прованс“ изглежда особено атрактивно на голяма площ и позволява избор на мебели от масивно дърво, украсяват пространството не само оригинални панели, както и на допълнителни рафтове и много текстил.

загрузка...

Превод части на френската село в кухнята, изберете фотообои с участието на градски пейзажи (Европа най-вече), например, по улиците на Париж, Виена, използване на тапети-вестници, тапети, снимка, изображение или вода и красива природа.

В комбинация със стенописи позволяват зона в кухнята поради своята различна форма и дори цветове, че ще бъде една добра инвестиция в интериора на стаите.

Работната зона може да бъде възобновен тапети в геометричен стил: ленти, клетки, кръгове, и в трапезарията залепите фотообои с цветове и оригинален дизайн, който ще се впише в общата концепция на менюто.

Между другото, един от най-известните марки за стенопис-е немски производител на Комар предлага богат избор за всеки вкус и формата на помещението, където планирате да се залепят тапети.

Идеи за малка кухня

Малка кухня – това е повод да публикувате на стената практични и висококачествени тапети, които визуално разширяват пространството – изглежда, че стените са по-широки, високи тавани. Освен това, дори и малка кухня може и трябва да бъде зонирована с помощта на стенописи, най-важното-да уютна, комфортна обстановка, където бих искал да се събират цялото семейство.

Спомнете си, че тази картина ще се превърне в основен акцент на помещението, където те са разположени, така че те в еднаква степен са в състояние да превърне ситуацията или да я развалят. Важно е да се избере конструкция в съответствие с размера и формата на кухни, както и кухня с площ по-малко от 10 квадратни метра е добър избор ще бъде или дискретен модел в меки и светли нюанси или ярки и наситени изображения на ландшафта. За съвременния минималистичен кухня скромни размери, поставянето на пана на една от стените или част от нея – най-добрата перспектива за създаване на привлекателен интериор.

Тапет с цветя – лалета, орхидеи, рози, маргаритки и други флорални мотиви, най-добре е да се поставят в трапезарията или там, където семейството е на почивка за закуска или вечеря. Удобна почивка Сряда ще бъде създаване на образи на Венеция, Париж, Ню Йорк и всяко друго контрастът на големия град или град с измерената живот: изборът зависи от дизайн на кухня За класически или „прованс“ изборът ще падне върху романтични форми, и за хай-тек и в стил „минимализъм“ добър избор ще бъде на града Нощен изглед или изглед от горе.

Тапет с участието на бамбук или камък, ще бъде еднакво просто погледнете към стената, където е зона за работа, и онази, в която има маса за хранене и удобен диван с фотьойли. В работното пространство можете да поставите стенопис в на кафе, с участието на процеса на готвене, снимки на ястия, плодове, кафе и други рисунки, които така или иначе са свързани с приготвяне на храна.

И престилка-това е практично, за да използвате фотообои с образа на нощния град, стенописи, камък, плочки или дърво, натюрморт, което ви позволява да създадете оригинални произведения; бъдете сигурни, за да защити стенопис допълнителен стъклен или пластмасов калъф – тя ще защитава повърхността от мазнини, вода и различни места.

Качество

При избора на тапети, за кухнята, друг важен фактор е качеството им, което често крайната цена на материала. Цената на стенописи зависи от следните фактори:

Размер

  . От площада на платното зависи цената му е: колкото повече, толкова по-скъпо. В строителни хипермаркети се срещат различни размери: да ги вземат, просто;-на стената в кухнята-това е да се консултирате със специалист и тапети по поръчка, направен по индивидуални размери.

Основа

  • .

Хартиени Тапети

  • – най-екологичният и евтин стойност, те се превръщат в идеален избор за спалнята или хола, но за кухня зле са подходящи. Но ако хартия стенопис е покрита със специален водоустойчив покритие, те ще станат достоен претендент за място в кухнята.

Флизелиновые

  • и други синтетични тапети са по-скъпи и имат редица предимства, сред които и висока якост и лошото усвояване на замърсяване (масло, вода); освен това, синтетични тапети са лесни за измиване, грижа за тях се свежда до минимум усилия.

Печат

  • . Печат е основният фактор, който определя цената на кухненските тапети. Най-евтиният печат

ЕКО-разтворител

  • с помощта на евтини, а понякога и токсични бои. Достоен аналог –

UV печат

  това е като мастило „запечатывается“ благодарение на ултравиолетовите лъчи в производството. Между другото, какви мастило могат да станат причина за обострившейся алергии, затова си струва предварително да попитам, имате ли алергия към бои и други строителни материали.

Марк

  • . Име на производителя може да се говори за стенопис, да вземе материален обект на желание и предпочитани сред останалата част от асортимент. Сред руските купувачи най-популярен и уважаван немски марка

Комар

  • с широка гама от модели и размери, добро качество и атрактивна цена. Европейски марки, като

Стени И Декорация

  • и

Майстор и гений AH

  по-високо търсене и не е изненадващо производителите да се развалят клиенти отлично качество и оригинален дизайн на тапети.

Качество

  • . Модерните тапети се създават с помощта на висококачествени снимки и нива на яркост, но някои модели тапети се различават от другите яркост и наситеност на цветове, изостряне.

Тапети по поръчка

  . Цената на този вид тапети се променя в зависимост от материала и размера на тапети. На масата по поръчка е да се създаде уникален интериор, важно е, че качеството на първичен изображенията трябва да бъдат с високо достъпна широкоформатен печат.

Примери за работата на дадена фирма, ще ви позволи да се оцени качеството на фотообои за кухня; Освен това, благодарение на съвременните програми могат да бъдат предварително да видите на следващата скица кухня с фотообоями.

Как да изберем

Да се определи местоположението на стенописи

  • не забравяйте, че работната зона кухня предполага наличието на влага, изпаряване, натрупвания на мазнини и други, така че на хартия и тапети икономична класа не е подходящ поради тяхната крехкост.

Флизелиновые или винил-на базата на тапети

  това е добър избор, защото те са практични и имат специална обработка, която не позволява на мазнини, и останалата част от плаката накисва в структурата, също така, тези тапети добре се поддават на влажно почистване.

Планирам да поставите тапети в кухнята

  • ? Да се грижи за допълнителна защита на повърхността на стъклото или тънък пластмасов капак, който е монтиран в горната част на работния плот и запазва модел и шарка на материала.

Безопасен материал

  това трябва да бъде направено тапети за вашата кухня. Най-защитена версия на фотообои ще бъдат тези, в които боята се нанася с ултравиолетови лъчи отверждением. Това означава, че при повишена температура и влажност на въздуха в кухнята, тапети не ще се изпари вредните емисии в атмосферата, защото в кухнята тези цифри са значително по-високи, отколкото в другите стаи.

Съвети за избор на

При ниски тавани на кухнята трябва да се дава вертикални картини фотообои визуално правят пространство по-просторна. Подходящ както за оригиналните ленти с различна ширина и цвят, има тапети с участието на високи сгради или кули, дървета.

От гледна точка на тесен кухня изглеждат просто тапети с хоризонтални пейзаж – дълъг участък на плажа или други природни парцел, важно е, че картината е била хоризонтална линия.

Не си струва да използвате фотообои на една голяма стена, често тази техника се „свива“ пространството и да го направи „плосък“. Ако кухнята е тясна стена, да го използвате като база за нанасяне на тапети с цифри.

На просторната кухня Изборът на тапети е неограничен: можете да използвате само една от стените, или перпендикулярно на стените, а понякога и оригинално решение е огледален образ на модела.

Местоположение кухненско слушалка в тъмното, или северната страна, изисква избор на светлинния панели, което ще бъде допълнително осветление в кухнята и я основи: изображение на слънцето или горещо кафе, топло портрети или изображения във формат „ретро“.

В слънчев светла кухня ще се превърне в оригинален вид тапети студени нюанси: вълните и морето, планината и града.