Фурната Nordica – преглед на моделите

Печка на италианската фирма La Nordica може да се добави за топлина и уют на вашия дом. Модели от тази марка са изработени от чугун и стоманена ламарина в съответствие с европейските стандарти за безопасност. Стоук такива камини с помощта на дърво. От огън и летящи искри, стая ще защитава керамична, стъклена врата с автоматично заключване.

Модел

Изотта Против Интернет

Модел Изотта Против интернет тежи 210 кг и е с мощност 9 кВт. Пещ, оборудвани дымоходом. Моделът е направен от чугун и е с кутия за пепел. Повърхността на фурната е кръгов пръстен. Този модел със сигурност ще хареса на най-взискателните купувачи.

Здрави стъклени врати, за да гледате на огъня. Въздухът във фурната се загрява много бързо и веднага влиза в стаята. Моделът е с доста компактни размери и не заема много място. Дълго дърво, ще лежи в страна на вратата. Такива параметри има Изотта модел Evo.

Панорама На Фортуна

Любителите на елегантност и стил трябва да се търси в печка-камина La Nordica Фортуна Панорама. Този модел привлича вниманието на красива фурнир. Можете да изберете бял или червен. Вратата на пещта имат заоблена форма и е изработена от стъкло, което им позволява да издържат до 750 градуса. Друга особеност на тази пещ е с въртяща се основа.

Класически Музикални Камбани

Музикални камбани класически италиански фурни La Nordica е изработен от чугун, има мощност 7 кВт. Допълнителни материали, използвани в този модел е от стомана и керамика. За разлика от предишните камина, готварска печка има повече осигури продължителен и модерна форма.

загрузка...

La Nordica Супер Джуниър

Този модел чугун печката се предлага в черен и зелен. Открита камина е с обем 143 куб. м и капацитет 5 kw. Този модел е с добро съотношение между цена и качество. И ще помогне за създаване на уютен интериор на селски къщи.

Жулиета

Печка на La Nordica Giulietta с малка височина и могат да се поберат в малката всекидневна. Чугун стените на този модел се загрява, така че тя да може подгряване на студена обяд, чай. Край камината се основава на четири крака.

Николета

Елегантен и дори леко прилича на модел на La Nordica Николета. Това е традиционна италианска печка е в състояние отопление на помещението до 80 квадратни метра. Благодарение на възможността за избор на цветове (бордо, бежово, кремаво), този камини ще бъде украшение за всеки дом. Николета от дебела и чугун и е с цветна подплата.

Фиорелла

Още едно стилно решение за вашия дом — Фиорелла La Nordica. Тази фурна съчетава стомана и керамика бордо или бежов цвят. Той е подходящ за стаята всякакъв размер, поради своята компактност и прекрасно, ще стоплят и номер, и вие. Облицовка на камината, украсена с шарки, които ще добави оригиналност в интериора.

Фьямметта

От предишния модел тази фурна се отличава с липсата на модели на фурнир. Камина ще зарадва сочна кайсия цвят, бежово или светло кестеняво. Тази фурна не заема много място и е подходящ за помещения с площ не повече от 60 квадратни метра. Модел включва система за почистване на стъкло и продължително горене. Това създава допълнителен комфорт и сигурност.

Фурната Макс Панорамна

Камина La Nordica Макс съчетава в себе си отлични външни качества, над които са работили италианските дизайнери и добра възможност за отопление. Достигането на този модел, вие подчеркнете своя добър вкус и не замръзва дори и в най-студените дни. Производителите предлагат два цвята — зелено и черно.

Америка

Модел Nordica Америка се отнася до отопительно-варочных печки от ковано желязо. Той съчетава в себе си вместительную фурна и голям плот повърхността с два котлона. С печка в къщата ще согревать и да се хранят.

1XL-на фалоса

Моделът е оборудван с първична и вторична система за подаване на пресен въздух. Цвят на фурна светъл пясък. Стелаж изработен от чугун, готварска печка, керамични, тюркоаз. Модел 1XL-на фалос не само затопля помещението, но също така дава възможност да се готви в нея.

Коментари

Тези, които успяха да се запознаят лично с италианската марка La Nordica, посочи качество и надеждност на пещи. Модели на успешно съчетават в себе си добри качества отопление и модерен дизайн. Още един плюс на гориво. Може да се използва на дърва и пелети. Разход на гориво е достатъчно малък, което позволява да се спестят пари.