Ъглова кухня примери Кабинета gezinaбыл

Ъглов модул на кухнята е един от най-функционалните видове, и го определи правилния размер за определен тип хранене може да реши проблема със съхранението на кухненски прибори и разположението на зони за готвене. Става в тази статия ще отидат за горни и долни ъглови модули за кухня, защото всяка от тях носи различна смысловую и функционално натоварване и има възможности за инсталиране.

Ако кухня дизайн предвижда наличието на ъглови структури, модели на развитие на бъдещето хранене започва с поставянето на Долен кухненски шкаф и в горната част на модула, независимо от други мобилни слушалки. Между другото, изграждане и инсталиране на кухня започва с една и съща ъглова маса – огледално отражение един на друг.

Характеристики на ъглови модули

  Правоъгълен дизайн ви позволяват да участва в „труд“ с кухненски кът, от една страна е безсмислено, а от друга – много важно, особено в една малка квадратура. Традиционно, малки дизайнери кухня опитате, е препоръчително да се използва всеки сантиметър от пространството, използвайте ъглите в този случай – единственото вярно решение.

загрузка...

В ъглови шкафове на най-високо ниво в зависимост от конфигурацията им са поставени кухня, посуда, храна и дори малки уреди. Долните модули ъглови природата често се използват за битови нужди, но и най-опитните майстори го правят недостъпно място в нишата за уреди като миялна машина или пералня.

  Външно, ъглови модули, чисти, с достатъчно вътрешно пространство, за да запълни който е по силата на всеки собственик.

  Ъглов гардероб позволява ефективно използване на ъгъл и запишете на покупка на две шкафчета с правоъгълна форма.

  Дизайнерски ъглов шкаф (горен или долен) са толкова изпипана, че позволява да отворите всеки модул с просто движение на ръката.

Избор на размер

За създаване на индивидуален скица кухня, или си слушалките, се вземат предвид размерите на помещението, разположението на модулите, така че при разработката на бъдещи модели – проблемът е чисто индивидуална.

Помислете съвети на експерти, за да определят размера на ъглов модул в кухнята горни и долни шкафове:

  Оптимален избор на дълбочина на монтираните на кабинета ще бъде размерът на 30-35 см, тази цифра не се отразява на ширината и височината на конструкцията и позволява да го комбинирате с док-модули с различни размери.

  Обикновено в долния десен ъгъл на модула е на мивката, така че към избора на размер (ширина шкаф особено) се свежда до това, че на размерите на мивки „включени“ в килера. Съответно, широчина на шкафа трябва да бъде по-голяма от ширината мивки (5-8 см).

  Горния модул е предназначен за ястия в традиционните формати, като ъглови кухни, когато отдолу – измиване. Уверете се, че отвори вратата на килера и да не пречи на отварянето или затварянето на един приятел.

  Вътрешният съдържанието на ъглови модули – въпросът е чисто индивидуален; за да направите долен шкаф по-функционални, а след това изберете лека денивелация, трапецовидна форма, между другото, на най-горния рафт в формат „trapeze“ също е по-функционални, но и за съхранение на съдовете едва ли е подходящ.

  Стандартни размери на монтираните ъглов модул се определя от размера на 600×600 мм, дълбочина на шкафа-често не надвишава 300 mm. Долен ъглов модул е с еднаква широчина 600 mm, а височината му е различно и често 750 мм.

  Размери всякакви проекти ъгъл поотделно, а след това те се отчитат в съответствие с вида на кухня и размери на бъдещето слушалки. Готови слушалки имат стандартни размери ширина 450 мм 500 мм 600 мм, 700 мм и 900 мм, като в същото време, като кухненски мебели по поръчка се изпълнява в съответствие с оригинален размер.

  При избора на размерите на горната и подови шкафове следвайте огледало – широчина на двете кутии трябва да бъдат еднакви на външен вид е елегантен и при условие, че пространството кухня дава възможност за създаване на подобен комплект.

По-долу

Долния модул се използва, както следва:

  Той определя мивката в кухнята, така че по-ниско пространство подобен дизайн често се използва само за съхранение на кофи за боклук и други предмети от бита. Фактът, че основно място в долния шкаф държи телефона, оставяйки малко място за въображението.

  Функционален шкаф с чекмеджета – чудесен вариант, но скъп. Шкаф-trapeze подходящ за съхранение на кухненските прибори и подправки, чрез попълване на плъзгаща се конструкция с вместительными рафтове. Най-лесният вариант ще бъде разположен в трапецовидна кабинет прости кутии.

  Като алтернатива, използвайте ъгъла на долната модул ще бъдат в тясна съдомиялна или перална машина.

  В ъгловото пространство модул може да настроите готвенето повърхност; Този метод е подходящ за големи кухни, тъй като жилищата не е напълно рационален и „краде“ много място в кухнята.

Топ

Традиционно, на най-горния модул се извършва в огледалото за намаляване на техните размери са идентични и почти винаги 600×600 мм-това е стандартна ширина и височина на конструкцията. Десен ъгъл на в горния десен ъгъл на кабинета по традиция в контакт с прилежаща към страничната стена на гардероба, така че при изготвянето на дизайн-проект си струва да се грижи лесно отваряне и затваряне на вратите на шкафа.

В по-горните шкафче обикновено се намира прибори (ако то е разположено над мивката), има случаи на употребата му като хранилище за продукти и подправки.

Видове

Има два вида ъглови модули: пряка (90 градуса спая), или стандартни и trapeze с фуга 45 градуса.

Външен ъглов шкаф свързва със съседните пример за директен преглед на модул; алтернатива на него може да се превърне в конструкция „хармоника“, когато визуално два шкафове са едно. Стандартен размер на плота е на 600×600 мм, но има и модели с размер 600х420 mm.

Вторият тип е долния или горния ъгъл на модула е трапециевидная с прави или извити фасади. Най-често срещаният размер на фасадата на трапец и с ширина 400 mm, за да го направи по-малко вероятно, по-малко губят функционалността на Кабинета. Основното предимство на този модул за формата на трапец е способността му дори при условие, че по-голямата част от вътрешния пълнеж на тръбопроводи. Като алтернатива можете да използвате прибиращи дизайн и кутии – изборът зависи от желанието и възможностите на клиента.

Разпределение кухня изисква внимателно обмисляне и консултации от опитни специалисти, не се скъпя за създаване на индивидуален дизайнерски проект на бъдещата кухня, за да се гарантира неговата максимална функционалност. Правоъгълен дизайн подови и стенни шкафове ще е изгодно да използвате пространството за кухня и да го използвате, че със сигурност ще оценят любовница.

Поръчка на кухненско слушалки с ъглови модули ви позволяват да направите кухнята си мечти сте професионалисти, нека майстор за монтаж на кухня, за слушалки изглеждаше повече, и в съответствие с одобрените проекти. Не се скъпя в работата на съветника, в замяна на които можете да получите функционален „работна“ кухня с ъглова конструкция, която при сглобяване понякога е капризна.