Ъглова кухня с аспиратор

Модерни ъглови абсорбатори за кухня днес са представени в достатъчно широк обхват. Постепенно, производителите се опитват да прави подобрения не само в проектирането, но и в функционалността продукти.

Предния капак е задължителен елемент на всяка модерна кухня. С него се поддържа чистотата в стаята, стени, мебели и таван не унищожава мазнините и не поемат миризми.

Характеристики и предимства

Обзаведена кухня, много хора се опитват да поставят на предния капак в централната част на слушалките над печката. Това решение се отнася до традиционните варианти, но съвременните дизайнери предлагат много интересни идеи, които ще ви спестят пространство в стаята.

Разглеждах модерен интериор на кухня, можете да видите, че предния капак често се установява в ъгъла. Заслужава да се отбележи, че това изглежда доста стилно.

Подобни идеи за поставяне на функционални модели, производителите залагат на нови решения — създаване на ъглови абсорбатори. В крайна сметка, тези системи са предназначени за малки и компактни ястия. Тези възможности вече са успели да спечелят популярност сред купувачите.

Това се дължи на наличието на следните предимства:

    монтаж на ъглови абсорбатори позволява да се спести пространство в стаята; Инсталацията не отнема много време, производителите предлагат широка гама; качествени модели бързо изчистване на въздуха и да се отървете от излишните изпаряване.

загрузка...

Що се отнася до управление на системата не са трудност. Модели има сензорен екран и клавиатура. Много варианти са снабдени със системи за дистанционно управление.

При избора на дизайн трябва да се грижи за това, готварска печка, също е вид на ъглите. Това ще ви позволи да спестите още повече място и направи кухнята малко оригиналност. Ъгловите плочи и екстрактът изглежда доста интересно и модерно.

Системата за класификация

Ъглови кухненски абсорбатори се различават не само дизайна, но и функционални показатели. Разликата между системите може да бъде в изпълнение и режима на работа. Отличителни характеристики на дизайна също е във форма и размер.

Що се отнася до режима, съществуват два основни вида: рециркуляционные уреди и система от въздуховоди. В първия случай функционалност е насочена към вътрешната част на стаята. Въздухът постоянно циркулира в кухнята, почистването се извършва с помощта на специална въглероден филтър, вграден в основата на капака. Този елемент се премахва неприятните миризми и замърсявания.

Като за системи с воздуховодом, те работят не само вътре, но и отвън. Като цяло, тези модели са с по-широки функционални възможности в сравнение с предишните видове. Миризми и примеси излизат на улицата, благодарение на работата на системата.

Специално внимание трябва да се обърне формата на устройството. Съвременните производители предлагат на купувачите два вида проекти: куполна модел автомобил, който има Т-образна форма. Ъглова разлика между тези екстракти е наличието на страничните стени. Купола на модели на базата на тези елементи. В Т-образни варианта, повърхността е напълно отворена.

Още една разлика между моделите е размерът. По принцип, за модерна кухня, с помощта на система с ширина от 50 до 100 см за сметка на това, че ъгълът на плочи имат съответните им показатели.

Дизайна на устройството

Един от важните критерии при избора на ъгъл на чертежа дизайн на структура. Огромен избор ви дава възможност да закупите модел е в съответствие с интериора на кухнята. Най-популярни сред купувачите са чертеж в класически дизайн. Те добре се съчетават с цялостната ситуация, е сбито, но красиво изпълнение. Остава класиката винаги е на мода, и затова се радва на голямо търсене.

Интересен и оригинален съвременен стил хай-тек. Ъглови абсорбатори са ясни, чисти и бизнес интериорен дизайн. Модели на гладка повърхност, няма да има излишни декоративни елементи. Системата е най-стилен и модерен, отлично ще допълни интериора.

Специално внимание трябва да се обърне на този стил, като Прованс. Днес районът е много популярен сред хората. Комфорт, уют, домашна атмосфера — всичко това са отличителни черти на стила. Ъгъл на капака в тази версия изглежда красиво и подредено. Дизайн в светли цветове често се допълват с различни декоративни компоненти.

Доста често може да се намерят варианти и комбинации. Ъглов дизайн на абсорбатори съчетава в себе си няколко дестинации, които изглеждат много интересно.

Заслужава да се отбележи, че при избора искате да разгледате само тези модели, които се монтират в ъгъл. Често за декорация на тази част от помещението хората се опитват да използват стандартен фигура, която е неправилно. В този случай има нарушение на сигурността, което допълнително може да доведе до неприятности.

Как да изберете: основни критерии

Избор на ъглови абсорбатори трябва да се обърне внимание на няколко важни характеристики. Първият и основен критерий е с мощност модели. На капака трябва да съответства на размера кухня. Колкото повече площ, толкова по-мощен трябва да бъде система. По принцип, специалистите препоръчват да изберете качулки „с резерви“. Това се дължи на факта, че по време на работа на двигателя не ще перегружаться, като по този начин увеличава срока им на служба.

Следващият фактор е нивото на шума. Той не трябва да надвишава допустимите граници, които са подходящи за човешкото ухо. Оптимален вариант не повече марки от 60 децибела.

Важно е, че материал на предния капак. Камерата може да бъде украсена с керамични, стъклени или дървени подове. Всичко зависи от това какъв стил се използва в интериора Худ.

Популярни модели

Как да изберете качулки за кухня, трябва да се обърне внимание на производители и модели, които вече са показали себе си като лидери. Добър вариант за декорация на помещения в класически стил ще устройство на Dark CR 118 Анголо. Ширина дизайн 100 виж предимство на този модел е наличието на комбинирана операция. Обзавеждане се основава на един цилиндър, е добра производителност.

За кухня, декорирани в съвременен стил, с удобна система за Елика Хидра ІХ Ф-100. Конструкцията на Корпуса е направен от неръждаема стомана, устойчиви на корозия и повреди. Ширина на този модел е 100 мл. система е оборудвана с кнопочным на горивото, на базата има специален филтър тавота. Благодарение на това, аспиратор е в състояние да работи в режим на разряд.

Още един интересен модел на задържани лаконичном стил — Эликор Гора 90. Ширина на системата е 90 см, производителност на абсорбатори — 650мЗ в час. Системата е оборудвана с механичен контрол. Основното предимство на този добив ъгъл е с ниско ниво на шума.