Ъглова кухня с аспиратор

Corner hood kitchen

Модерни ъглови абсорбатори за кухня днес са представени в достатъчно широк обхват. Постепенно, производителите се опитват да прави подобрения не само в проектирането, но и в функционалността продукти.

Corner hood kitchen

Предния капак е задължителен елемент на всяка модерна кухня. С него се поддържа чистотата в стаята, стени, мебели и таван не унищожава мазнините и не поемат миризми.

Corner hood kitchen

Характеристики и предимства

Обзаведена кухня, много хора се опитват да поставят на предния капак в централната част на слушалките над печката. Това решение се отнася до традиционните варианти, но съвременните дизайнери предлагат много интересни идеи, които ще ви спестят пространство в стаята.

Разглеждах модерен интериор на кухня, можете да видите, че предния капак често се установява в ъгъла. Заслужава да се отбележи, че това изглежда доста стилно.

Corner hood kitchen

Подобни идеи за поставяне на функционални модели, производителите залагат на нови решения — създаване на ъглови абсорбатори. В крайна сметка, тези системи са предназначени за малки и компактни ястия. Тези възможности вече са успели да спечелят популярност сред купувачите.

Corner hood kitchen

Това се дължи на наличието на следните предимства:

    монтаж на ъглови абсорбатори позволява да се спести пространство в стаята; Инсталацията не отнема много време, производителите предлагат широка гама; качествени модели бързо изчистване на въздуха и да се отървете от излишните изпаряване.

Corner hood kitchen

Що се отнася до управление на системата не са трудност. Модели има сензорен екран и клавиатура. Много варианти са снабдени със системи за дистанционно управление.

При избора на дизайн трябва да се грижи за това, готварска печка, също е вид на ъглите. Това ще ви позволи да спестите още повече място и направи кухнята малко оригиналност. Ъгловите плочи и екстрактът изглежда доста интересно и модерно.

Corner hood kitchen

Системата за класификация

Ъглови кухненски абсорбатори се различават не само дизайна, но и функционални показатели. Разликата между системите може да бъде в изпълнение и режима на работа. Отличителни характеристики на дизайна също е във форма и размер.

Corner hood kitchen

Що се отнася до режима, съществуват два основни вида: рециркуляционные уреди и система от въздуховоди. В първия случай функционалност е насочена към вътрешната част на стаята. Въздухът постоянно циркулира в кухнята, почистването се извършва с помощта на специална въглероден филтър, вграден в основата на капака. Този елемент се премахва неприятните миризми и замърсявания.

Corner hood kitchen

Като за системи с воздуховодом, те работят не само вътре, но и отвън. Като цяло, тези модели са с по-широки функционални възможности в сравнение с предишните видове. Миризми и примеси излизат на улицата, благодарение на работата на системата.

Corner hood kitchen

Специално внимание трябва да се обърне формата на устройството. Съвременните производители предлагат на купувачите два вида проекти: куполна модел автомобил, който има Т-образна форма. Ъглова разлика между тези екстракти е наличието на страничните стени. Купола на модели на базата на тези елементи. В Т-образни варианта, повърхността е напълно отворена.

Corner hood kitchen Corner hood kitchen

Още една разлика между моделите е размерът. По принцип, за модерна кухня, с помощта на система с ширина от 50 до 100 см за сметка на това, че ъгълът на плочи имат съответните им показатели.

Corner hood kitchen

Дизайна на устройството

Един от важните критерии при избора на ъгъл на чертежа дизайн на структура. Огромен избор ви дава възможност да закупите модел е в съответствие с интериора на кухнята. Най-популярни сред купувачите са чертеж в класически дизайн. Те добре се съчетават с цялостната ситуация, е сбито, но красиво изпълнение. Остава класиката винаги е на мода, и затова се радва на голямо търсене.

Corner hood kitchen

Интересен и оригинален съвременен стил хай-тек. Ъглови абсорбатори са ясни, чисти и бизнес интериорен дизайн. Модели на гладка повърхност, няма да има излишни декоративни елементи. Системата е най-стилен и модерен, отлично ще допълни интериора.

Corner hood kitchen

Специално внимание трябва да се обърне на този стил, като Прованс. Днес районът е много популярен сред хората. Комфорт, уют, домашна атмосфера — всичко това са отличителни черти на стила. Ъгъл на капака в тази версия изглежда красиво и подредено. Дизайн в светли цветове често се допълват с различни декоративни компоненти.

Corner hood kitchen

Доста често може да се намерят варианти и комбинации. Ъглов дизайн на абсорбатори съчетава в себе си няколко дестинации, които изглеждат много интересно.

Corner hood kitchen

Заслужава да се отбележи, че при избора искате да разгледате само тези модели, които се монтират в ъгъл. Често за декорация на тази част от помещението хората се опитват да използват стандартен фигура, която е неправилно. В този случай има нарушение на сигурността, което допълнително може да доведе до неприятности.

Corner hood kitchen

Как да изберете: основни критерии

Избор на ъглови абсорбатори трябва да се обърне внимание на няколко важни характеристики. Първият и основен критерий е с мощност модели. На капака трябва да съответства на размера кухня. Колкото повече площ, толкова по-мощен трябва да бъде система. По принцип, специалистите препоръчват да изберете качулки „с резерви“. Това се дължи на факта, че по време на работа на двигателя не ще перегружаться, като по този начин увеличава срока им на служба.

Corner hood kitchen

Следващият фактор е нивото на шума. Той не трябва да надвишава допустимите граници, които са подходящи за човешкото ухо. Оптимален вариант не повече марки от 60 децибела.

Corner hood kitchen Corner hood kitchen

Важно е, че материал на предния капак. Камерата може да бъде украсена с керамични, стъклени или дървени подове. Всичко зависи от това какъв стил се използва в интериора Худ.

Corner hood kitchen

Популярни модели

Как да изберете качулки за кухня, трябва да се обърне внимание на производители и модели, които вече са показали себе си като лидери. Добър вариант за декорация на помещения в класически стил ще устройство на Dark CR 118 Анголо. Ширина дизайн 100 виж предимство на този модел е наличието на комбинирана операция. Обзавеждане се основава на един цилиндър, е добра производителност.

Corner hood kitchen

За кухня, декорирани в съвременен стил, с удобна система за Елика Хидра ІХ Ф-100. Конструкцията на Корпуса е направен от неръждаема стомана, устойчиви на корозия и повреди. Ширина на този модел е 100 мл. система е оборудвана с кнопочным на горивото, на базата има специален филтър тавота. Благодарение на това, аспиратор е в състояние да работи в режим на разряд.

Corner hood kitchen

Още един интересен модел на задържани лаконичном стил — Эликор Гора 90. Ширина на системата е 90 см, производителност на абсорбатори — 650мЗ в час. Системата е оборудвана с механичен контрол. Основното предимство на този добив ъгъл е с ниско ниво на шума.

Corner hood kitchen