Голяма ваза в интериорния дизайн: форма, попълване и 80 луксозни идеи за дома

Подови ваза – идеен и стилна мебел

Голяма ваза в съвременен интериор, а не реликва от древността. Както е известно, мода върви в кръг, и неговите депутати за пореден път даде живот на открито красавици. Някой ще каже, че можеше и без тях, и да се направи, и ние ще ви отговорим: „не!“ Защото нищо не е в състояние да създадат уют или да се постави акцент върху характеристиките на избрания стил, тъй като голяма ваза.

Червената ваза може да се превърне в цветен акцент в домашния интериор в стил минимализъм

Бяла сълза форма ваза е един от основните в интериор на всяко помещение

Стандартно решение: комбиниране на вази с различна височина и с различни растения във фоайето на дома

Видове

Вази са различни – не само е черен, бял, червен; като жените, те са разделени на видове по форми.

загрузка...

Цилиндрични вази в кухнята

Видове вази във форма:

  класически заоблен основание и дълга, тясна „врата“ приличат на идеалната жена Средновековието;

Дълга тясна в гърлото ваза – знак на класическата форма

  акрилни бои-те са дами с утяжеленным дъното и тесен провлак. Както можете да разберете от името, прилича на формата на падащите дъждовни капки;

Бял акрил ваза

  цилиндрични – те казват, това е последователна „Матрона“, която е родила много деца, има добро благосъстояние и води тиха охолен живот, и затова тя е придобила унифициран цилиндричен закръгленост;

Бяла цилиндрична ваза с вълнообразната шарка

  napoveda – мария-бабе с фигура на сноп, че е уловен в средата на лентата. Някои дизайнери наричат това „пясъчен часовник“; площ – „мина е била приятна дама, за да бъде напълно квадратна. На Кого тя трябва да се намира от душата си се възхищавал, как тази дама хубава!“.

При оформянето на интериора е много важно, тъй като много стилове съдържат строга геометрия. Но друг важен фактор е материал, от който са направени големи вази в интериора. Снимките не могат да предадат този момент, а защото се нуждаят от вашите ръце, за да докосне всеки красота или да поиска от експерти, представляващи ги в онлайн магазини.

Бяла подови ваза с цветя в коридора

Кафява ваза с бамбукови пръчки и картини в стила му на запълване кухня с всекидневна

Видове подови ВАЗИ материал:

  керамични обработен с глина, боядисани в заводите или ръчно, а вторите са оценени по-горе;

Керамична ваза на пода в апартамента, колониален стил

  стъкла им са изработени от прозрачен/цветен стъкло или кристал метод духаше желаната от вас форма, те понякога са допълнително украсени с кристали, пайети, рисунки и т.н.;

Прозрачни стъклени подови ваза в хола в стил шебби-шик

  метал, често с мед или месинг, усложнява ги, пробиване, гравиране, богато украсени монограми и необичайни картини, а също така специални и по-заможните ценители понякога те са направени от сребро и злато;

Метални подови вази

  порцелан – тънък материал, като господарите на кралските династии, особено в Китай. Това е най-крехко, но и най-ценната ваза, те често се наричат живи, защото с всяко докосване те правят невероятни звуци, докато „пеят“;

Стара Китайска порцеланова ваза във фоайето на ваканционни жилища

  камък (достатъчно е да се припомни приказки Бажова Данила-магистър) гласове вази, изваяно от камък, като в старите приказки, най-често това е мрамор или гранит, или големи залежи на евтини скъпоценни камъни, като Малахит, Оникс и др; мазилка – най-често това е импровизирана ваза, които обичат да създават новини дизайнери. Те са леки и много функционални, те не препоръчват да се излее вода, носят изключително декоративен характер, може би най-евтин от ВАЗИ.

Гипсова ваза ще добави нотка на свежест на всяко помещение

Избор вази зависи от финансовите възможности и съществуващ стил в дизайна на помещението.

Подови вази и стилове

Големи подови ваза в интериор – това не е ключът, но е много затруднен, и трябва да органично се вписват в цялостния вид на стаята.

Комбинация:

  Класически, антични, барок и рококо-това е плод на въображението на царе, и крале, и, следователно, само от порцелан. Цветови схеми могат да бъдат различни – от черно-бели нюанси в картини на сцени от царски абитуриентски или ловни сцени. Хай-тек – много необичайни метални вази са способни само на органичен вид на интериора. Дискретни форми, лъскав или матиран метал – в основата на концепцията на високите технологии.

Тъмни вази дискретни форми в апартамент в стил хай-тек

  Поп-арт и Авангард, каквото и да е, само да не е като всички, и това може да бъде мазилка „изроди“ някаква странна форма и боядисани в контрастни цветове, абстрактни „същества“ с кривата на цветно или прозрачно стъкло, „звяр“ на метала и т.н. най – важното- не е сладък, типични елементи, всичко трябва да бъде сложно и провокативна, тези вази могат дори да плаши, да отблъсне, да направи всичко, което може, за да не остане незабелязано. Минимализъм ще изглежда добре на всяка равнина по-голяма ваза, но в тази версия.

Стъклена ваза в стил минимализъм

  Арт-деко стил – този стил е известен със специална склонност към геометрията и, следователно, изискват цилиндрични, кръгли или квадратни подови форма на „дама математика“, обикновена или боядисани фигури в строга симетрия.

Симетрично разположение ВАЗИ бял цвят, с неправилна форма в интериора

  Модерен интересен стил, който съчетава модерни и старинни елементи под по-стари времена.

Съвет! В стил ар нуво изглежда страхотно стария старомоден или ваза ръчно изработени от дърво или лозя, предназначени за изкуствени цветя и декоративни композиции.

Ракита ваза в стил ар нуво

Вази и номер на

Независимо от факта, че сте прегледали форма и материалите, от вази, и да има основни познания за съществуващите съвременни стилове, има още една подробност. Това е умение да се съчетаят всички тези три неща от видове стаи.

Спалня

За спалнята е добре да изберете „дами“ със спокоен характер, защото функционалното предназначение на тази стая за релаксация. Едва ли тук ще се слее с усукана желязна дама на метал или на „звяра“ от Авангард хола. На практика сравнително спокойна спалня стилове – класически, Прованс, Скандинавски мотиви и т.н. и затова всеки „придворни дами“, „скромната пастирка“, „Vintage lady“ и универсални стъклени „неща“.

Висок прост ваза на прозореца в спалнята на една селска къща

Дневна

Тук трябва строго да се съсредоточи върху дизайна. Можете да изберете ваза в цвета на стената, което придава обем на помещението, да се създаде едно светло петно на контраст или да използвате цялата група ВАЗИ.

Съвет! Ако ви е трудно да се определи със стил, можете да използвате универсален стъклена ваза или просто класически вази.

Сребърна ваза с огледални в интериора класическа дневна

Подови порцеланова ваза с петна около камината в хола

Зала

Необичайни и красиви вази във фоайето/коридора. Меки цветове, подчертават обезопасяване на помещението, ярки цветове и причудливи форми ще покаже оригиналност вкуса на домакините.

Тъмната ваза със зелени растения в интериора на извънградски къщи

Кухня

Ваза на пода подходящо дори в кухнята, а тук да експериментирате с песни, за да поставите вази, изкуствени цветя, живи растения или декоративни плодове. Но ако интериорът е елегантен, ще бъде достатъчно, за да се сложи керамична ваза с мозайки, орнаменти или имитация на фигурата плочки.

Елегантен кристал ваза с ириси около кухненската врата извън къщата

Детска

Основните критерии са опазване на околната среда и сигурността. Не е лесно чупливи предмети или метал, на която детето може да се нарани, за да избутам. Най-добре използвайте дървени или гипсови декоративни вази със закрит лехи с растения, ако детето е достатъчно възрастен и може да се разбере, че този елемент на интериора не се ангажирам. Цветовете могат да бъдат различни – спокоен, ако към момиче в стаята в стил прованс, класически или кънтри, или по-светъл, когато пространството на стаята на момчетата в стил хай-тек или Авангард.

Няколко съвета от дизайнери

За да помогне на начинаещите декораторам водещи дизайнери дават няколко общи съвета.

Подови ваза с декоративни клонки в хола

Какво още трябва да се вземат предвид:

  ако стаята вече е украсена с множество малки детайли, или Тапети с голям брой цветове и модели, ваза-да избере един и твърда; ако вие сте избрали подови вази в цвета на тапетите, те визуално увеличаване на площта на парцела; светли обекти, по-добре изглежда в трапезарията или хола, спалнята, или на място, за да се използват по-спокоен тон, в една ваза може да се сложи и вана, керамични плочки или естествен камък.

Тъмната ваза в тон стая ще се създаде хармонична атмосфера в стаята

Голяма ваза в интериор на попълване на

Подовото ваза не трябва да са празни, и не е задължително да го поставите в зелените растения, има още интересни опции.

Големи букети от изкуствени цветя и други растителни орнаменти на цветя придават на стаята жизненост и блясък. В стъклен съд и интериора заедно с тях ще играят и в други цветове, ако те добавят разноцветни стъклени топчета или миди.

Клоните на дърветата с причудливите форми ще играе ролята на цветя в стаята

Интересно изглеждат прозрачни вази, ако сложите в тях големи свещи, и те придобиват функцията на лампа, създаване на романтична атмосфера.

Съвет! Ако решите да заложите по-голяма свещ във вазата не само като украса, но ще го запали, да се използват съдове с дебелина на топло-устойчиви стени.

Ваза в коридора често се използват като чадър.

Използването на материали вази, вместо на поставка за чадър

Прозрачни вази с цветни чадъри можете да украсите коридора

Обратно в модата тръстиките – той изглежда добре в двойка подови вази, направени от дърво или лоза, но също така могат да бъдат използвани в керамичната версия.

Ако правите порцелан за красота с кичури висеше мъниста, перли, стаята ще изглежда по-мек.

В интериорния дизайн в стил минимализъм, кънтри и Прованс изгодно изглеждат живи дърво в стъклена ваза

Когато купувате големи и скъпи подови ваза е смятан начин да се покаже богатството и значението в обществото, но тези времена са отминали. Дизайнерите дават много полезни съвети, като се фокусира не само в изключителни предмети в стила на династията Чин. В съвременния живот счупи в много стилове, които ще ви показват чудесен вкус за малко пари. Красавици с причудливи форми-това приказно пастушки, придворни дами, и почти Кралица, строга желязна дама, дами, всяка със собствен характер – ето че днес голяма ваза в интериора. Купи един от скъп порцелан или сребро и стъкло и да попълните всяка стъклени мъниста или мидени черупки – днес решава всеки собственик, идващи само от вашата фантазия.