Голямо огледало в залата: 70 разработени приложения за дизайн в интериора

Голямо огледало в класически стил за антре

Ако искате да създадете оригинален облик в дома и да впечатли посетителите, оригинално решение ще се превърне в голямо огледало в коридора. Обикновено, отразяващи повърхността на този тип изпълнява само функцията за украса, но това не означава липса на практическа стойност. Модерен дизайн на интериора, за да украсят с големи огледала, които визуално разширяват пространството и да се съобразява изцяло със собствен външен вид. Огледало за дизайн на интериора има своите тънкости, добри и лоши, така че трябва да се определи дали е целесъобразно за гарантиране на растеж продукти в коридора. Също така трябва да разберем как тези произведения са уникални за малки коридори.

Огледало в тънка рамка за просторна страната на коридора

Големи огледала, вградени в мебели за антре

Голямо огледало от серия от модули за антре

загрузка...

Класически интериор, украсен с стенно огледало в пода

Идеалното огледало за антре в етно стил

Ако решението за коридор

При въвеждането на големи огледални равнина в коридора, трябва да се помни за създаване на акцент. Това огледало има редица предимства:

  възможност за пространственото разширяване във визуален план; изпълнение на пълно отражение на човешкото тяло; способност за формиране на светла и приятна атмосфера;

Пълен-дължина огледало идеален за тесен коридор

  покриване на повърхностни дефекти (ако те има) на стените; вероятността да се подчертае общата концепция на дизайна.

Огледална повърхност тип избрани в рамките на определен стилистического посоки, затова решаваща роля придобива не само на повърхността, но и в тези рамки, в които тя е затворена.

  В класическия стил предполага наличието на строги ограничения, така че можете да направите бележки към пода или стената версия на огледални повърхности.

Класически интериор тесен коридор с голям гардероб, огледало е разделена на модули

  Ако това е стил хай-тек, ние не можем да използваме лесен, напротив – огледалната стена в духа на страната, ще бъде смел и добро решение.

Просто сравняване стил хай-тек в един малък коридор

Като се има предвид недостатъците големи автомобилът е със следните показатели огледала, има няколко основни посоки:

  липсата на интеграция на всякакви интериорни решения; сложността на експлоатация и грижа за техника; голяма наличност за най-малките деца.

Луксозно огледало издълбани в рамка от светло дърво

Ако сте решили да закупите в коридора-голямо огледало, първо да се определят предимствата и недостатъците на това решение.

Видове аксесоари

Правилното поставяне на огледала за обратно виждане осигурява на собственика на дома много приятни минути и по този начин пряко ще зависи от общия стил, осветление в стаята. Големите огледала са широко класификация:

Сложни кръгло огледало в коридора в стил ар нуво

  ръст структура; вертикална/хоризонтална; кръгли, триъгълни и нестандартни; плъзгащ/вградени елементи.

Големи външни огледала антикварни просторен коридор

Дизайнерите са разработили набор от опции за подобряване на големи антрета. Трябва да се изследват детайли на конфигурацията на коридора, за да определят избора.

Пълен-дължина на огледалото: да бъде светлина!

Ръст огледала идентични вертикална структура, и тези решения имат много положителни характеристики:

Добър пример за настройка на огледалото в коридора, на пода под лек наклон

  създава се ефект, че на тавана се издига; има възможност за гледане на фигура и огледала са компактни и могат да бъдат поставени в ъгъла.

Лоби малък размер с огледален пода в светлината рамка

Именно благодарение на тези оригинален дизайн, можете да погледнете на себе си в цял ръст, и ако се сдобие с дизайн на осветление, по отношение на значимостта на този елемент от интериора ще бъдат равни.

Съвет! Това огледало може да играе ролята на помощен елемент отлично се вписва в интериорни решения в класически тип.

Интересна идея за инсталиране на огледален пода за провеждане на своята конзола

Огледалната композиция на стената

Другото име на този дизайн – огледало-картина. Главната особеност е възможността за промяна на геометрията на коридора стаи. Ако има значителен „откъсване“ от други елементи мебели, картини може да се затвори пропастта с рафтове и чекмеджета, а също така действа и като покритие за традиционните шкаф.

Огледален фасадата на шкафа-купе в коридора ще замени отделен аксесоар

Актуалността на тези картини се увеличава в тесен коридор, тъй като може да се разшири пространството, почти се е удвоил. За определяне на тъкани множество методи:

Удобен и практичен прикачени файлове огледало в пода

  традиционен стенен монтаж, с вградени в мебели от общ тип; изпълнението на закрепване към вратата.

Красива антре с огледални стени и голямо огледало пред него в дървена рамка

Големи огледала в коридора на стената, обзаведени в такъв план, дава възможност на собствениците да прекарват безброй експерименти не само с елементи на стени и таван проекти. За да ефектът е по-ярки, самолетът трябва да бъде открит и не загроможденным.

Огледален гардероб цялата височина на тавана

Основните предимства на огледални панели

  Възможност за мащабно разширяване на коридора. Осигурява перфектен вид. Предоставяне на скрити отделения. Повишена функционалност.

Многофункционален големи огледала, приложено към стената в коридора

На други видове продукти за антре

Големи огледала в размер на значителни различия в рамките на триизмерни характеристики, форми и с общо предназначение. Вертикални решения и панели на стената представляват само върха на айсберга, но всъщност има много други видове огледално-рефлексни модели.

Луксозен салон в традиционен стил ще допълни голямо огледало в ярки, контрастиращи рамката и табуретка

  Хоризонтални решения разполагат с голям размер, но не са свързани със структурата на растежа. Тези модели се различават по това, че се разтяга по протежение на стената и се простират коридор, леко „увиснали“ покривна конструкция. Притежават свойства на универсалност, тези продукти могат лесно да се вписват във всякакви интериорни решения.

Хоризонтално огледало в черна рамка ще Добави в залата

  Стенни елементи са монтирани директно на стената и може да бъде оформена, но има възможности и за минимализъм. Такива проекти може да се приложи рафтове или чертежи на различни видове.

Стенно огледало в коридора с огледални рамка

  Подова огледало в широк елементи на рамката се предположи стойка, която позволява на ъгъл на наклон. Тези продукти са подходящи само за коридори, големи размери, тъй като заемат много място и почти не функционира.

Подова огледало на резбовани рамки с ефект на состаривания в стил прованс

  Решение нетиповых конфигурации: някои статии от дизайнери предлагат смели отказ от типичните форми, защото в интериора в този случай, кръгла, триъгълна изделия и огледала с овална форма.

Овална стенно огледало в светъл коридор, еклектичен стил

  Кръгли форми се считат за подходящи в много стилистични решения, като можете да компетентно и хармонично разпределя положителна енергия. Благодарение на тази конфигурация, може с лекота да се въплъщават в себе си хармонията и съвършенството линии и чистотата прави дизайн на оригинала.

Голямо кръгло огледало в скандинавски интериора на коридора

Дизайн, антре с голям огледало-това е най-доброто решение за всеки, който иска да създаде практично, привлекателна картина.

Ярък аксесоар за светло входно антре с подова огледало

Голямо огледало в коридора: тънкостите и нюансите на инсталация

Преди да инсталирате огледала трябва да се обърне внимание на няколко точки:

  стил на интериора; функционалност; – автомобилът е със следните показатели на помещенията; характеристики на местоположението на самолета.

Бяла коридор в селска къща с голямо огледало на пода

Съвет! Специалисти в областта на психологията не се препоръчва да се използва в интериора на голям брой отразяващи плоскости, тъй като това може да дезориентира човек в космоса.

Пречка стенно огледало, който допълва всеки интериор

Ако искате, можете да поставите огледални композиция, която включва в себе си закачалки, столове и голям гардероб с огледало в коридора, рафтове. Задължително условие е, че тази конструкция трябва точно да се мотае да предостави достоверна информация за неговия външен вид. Ако Се съмнявате, че може да се справи с тази задача сами, свържете се с експерти в областта на проектиране и монтаж.

Красиви старинни огледала задаване на пода