Изкуствена камина в апартамент

Всички собственици искат да ги лично пространство, както е удобно. Обикновено комфорт е синоним на уют, топлина и лекота. Изкуствена камина – най-добрият вариант, за да се създаде тази атмосфера, защото направи истински камина в апартамента е невъзможно.

Видове

На пазара има няколко вида камини. Кой огнището, за да го купи – да реши, в зависимост от преследваната цел.

Биокамины

Този тип камина стана в последно време изключително популярни. Дизайнът му не се нуждае от камината, чрез използване на екологично чисто гориво не произвежда дим и гари, но има реален пламък, който произвежда топлина и придава комфорт и удоволствие.

Екологични камини счупи стереотипите за сложността на монтажа на камини, тъй като те могат да се инсталират във всяко помещение, в малък апартамент или голяма къща. Просто трябва да се извлекат камина от опаковки, изберете място за тях (и затвори) го там.

Такава камина украсят стаята си, за да го вземете, можете да се вкус и цвят във всеки един съществуващ стил. Камини са абсолютно безопасни, особено ако в апартамента или къщата живеят малки деца.

Имитация на камина

Осъществяване на фалшиво-камината е още една алтернатива, за да има разсадник. Такава камина изисква само едно качество рамка, комини и фурна не е необходимо. От собственик нужда само безгранична фантазия, която той може да въплъти в реалност, дори и с ръце.

загрузка...

Изкуствена камина може да се направи с гипс, дърво, метални слоеве и дори и картонени кутии. Размер на огнището зависи от неговия конструктор и където той ще бъде поставен.

Електрическа камина

Електрическа камина-това е иновация в света на технологиите. Той има редица предимства: работи от контакта, може да се затопли помещението е чудесен елемент от декора на всеки интериор, лесен за употреба и безопасен!

Такава камина може да се инсталира във всяко помещение, навсякъде и най – важното- да има достъп до ток.

Всеки производител на електрическа камина използва своя собствена версия на изкуствен пламък. Това оказва пряко влияние върху стойността на стоката:

    Червена коприна. В долната част на камината е разположен малък вентилатор и червени светлини, които създават илюзията за „движение“ на огъня. Можете да използвате пластмасови правоъгълници, боядисани в тъмно кафяв цвят, за имитация на дърво. Този тип електрически огнището е най-популярен в жилищна среда. Друг вариант-да определи рефлектор, който е поставен под изкуствена барове. Тя се върти с бавна скорост, и инсталира върху него лампа създава отблясъци на огледалото на стената на камината, така че има отблясъци на пламъците. По-сложен дизайн на съвременните модели. Отблясъци се появяват през облаците пара, и малката крушка постоянно променя нюанси на цветове. Освен това, светодиодите могат да бъдат персонализирани. Някои камини са в състояние да възпроизвежда звуци потрескивающего пламък, това създава допълнителна топлина и комфорт. Специални спирали, които са инсталирани в рамките на огнището долната или горната част се отопляват, когато се свържете камината към електрическата мрежа. Фен предпазва уреда от прегряване и помага да се даде на всички топлина в стаята. Всички съвременни устройства са с дистанционно управление, които позволяват регулиране на температурата на загряване. Ако помещението се отоплява до желаната температура, след това камина изключване. Този режим може да бъде конфигуриран, за да отговарят на вашите нужди.

Дизайнерите не се препоръчва да се инсталира електрическа камина срещу прозорец или огледало, защото това намалява ефективността на камината и смисъл да го инсталирате в залата, което намалява яркостта си.

Изкуствена камина със собствените си ръце

Производство на камина със собствените си ръце дава редица предимства: Наличност продукти, ниски цени и възможност за промяна на дизайна на вашето настроение всеки ден. Това изисква вашите усилия и време.

Най-прост материал, за да използвате е картон със своя шестка е най-бързо. Можете да използвате големи квадратни кутии под телевизора или хладилника.

Стъпките за инсталация:

На първо място трябва да се определи местоположението на огнището, подстрижете дупка и се наведете картон на нея; контур силует на огнището трябва се присъедините с лепенка или монтажни лепила, че проектът не е разнищила; цокли от полиуретан, лепило и ставите се изрязват под ъгъл от 45 градуса; на горната част на камината трябва да бъдат отрязани от полиуретан, създавайки „периферия“, добавя той; останалите интервали, за да скрие замазка, всички детайли боядисване по своему.

Интересни опции

Можете да направите камина, която ще се различава от други трикове за всички.

Например, под основата на камината могат да ненужни стъклен аквариум. На дъното трябва да се излее на малки камъчета и ги поставете горелката камината или малка свещ.

Друг вариант е лек картон дизайн, изработени във формата на буквата „П“. Те се продават във всички декоративни магазин, обикновено, в Бяло. Ако имате неограничен поток от вдъхновение, можете да си купите специална боя и боя за своя собствена камина.

Декор

Как да украсят своя камина, можете само да решите! Можете да направите рафтове за изкуствен списания ще се установят специални огледала, за да поставите различни вази, свещи и фигурки и много други. Всички ограничава само от вашето въображение и неизчерпаема енергия, желанието да се създаде уют.