Камина за под, телевизор в хола

Кой не мечтае за уютна всекидневна с камина, просторна стая, в която се събират семейството и да се насладите на спокойна игра? Много хора искат да се наслаждават на мързелив огън и да гледате любимите си филми на широк екран на телевизора.

Комбинирайте камина и телевизор в една стая – задача не е лесна, но напълно осъществимо, които придават на дома повече уют.

От историята знаем, че огън съпътства човека от древни времена и са служили не само като „подай ръка“ в кулинарията, но и съюзник в създаването на приятна и уютна атмосфера. Днес камина е мястото да бъде в голяма къща или апартамент, е важно да изберете правилните и най-подходящия модел за вашия дом.

Какви са камини?

Условно камини могат да бъдат разделени на две широки категории:

    камина с истински жив огън; електрически модел с имитация на пламък.

За частен дом, можете да използвате всяка версия, независимо дали това е камина с жив огън дърво, газ или операционна електричество, а апартаменти само на избор на електрически нагревател, без открит пламък или възможност за ЕКО или био, където открит огън сигурно е затворен повече вратата.

Голяма открита камина с открит огън се нуждае от много място в стаята или хола, много повече, отколкото се изисква от него да бъдат електрически или био (прототип на ГАЗ). Поставете я под телевизора е невъзможно, тъй като на дим и газове ще пречат на нормалната работа на електрониката и в най-скоро време ще изведе от строя.

загрузка...

Идеален избор за всекидневната с телевизор ще камина, която лесно се намира в долната част на стената, а над него висеше телевизор с плосък екран.

Характеристики и предимства

Избор elcamino или електрически модели днес е огромен, а сред основните им предимства може да се дължи на тяхната достъпност, лесен монтаж и експлоатация, а също и високо ниво на сигурност.

Продуктът представлява леко демо версия на този огън, който всъщност инсталира в апартамента на всеки многоетажен на сградата. Горивото, което се използва, за да създадат истински пожар вътре в него — алкохолът. Биологично гориво-това не е вредно за здравето на човека и, следователно, има камина може да си позволи всеки, който мечтае за уютен дизайн и интериор предмет и необичаен нагревател.

Електрическа камина лишен от огъня и само е снимка на червен пламък, който създава „жар“ в интериора.

Био-камина или електрическа версия дава възможност за създаване на интериор мечтите си, дори в апартамент.

Инсталиране на камината в хола на апартамента зависи от нейния размер и тип: под, стени и маса.

Инсталиране на оборудване, което не е трудно, ако силата е малка, ако с вградена камина, вие трябва да се замислим за закупуване на още са на етап ремонт.

Стил камини позволява да изберат модел, който най-хармонично ще се впишат във вашия интериор.

Има модели, ретро или ултрамодерни модели на герои в стил минимализъм.

Камина затопля помещенията и действа като един вид отоплителния уред.

Модел на цената на экокамин или електрически аналози варира от няколко хиляди до няколко десетки хиляди рубли, но по-нататъшно техническо обслужване на съвременни машини ще струва много по-евтино, отколкото традиционните.

Камини в интериора

ЕКО-или био-камина или електрически модел, просто за място в интериора на всеки хол под телевизора, които създават особен комфорт по време на гледане на филм. Специалисти дадоха няколко съвета, които ще ви помогнат да се създаде прост и функционален интериор с камина:

    Има телевизор над камината, Ако моделът на камината с модерна и техника вреда – електрически, газови или фалшива модел. За интериора изглежда хармонично, трябва да изберете камина и телевизор имат приблизително еднаква широчина (може да бъде по-голям от диаметъра телевизор, камина). Камина по-добре от вътрешната страна на помещението, за да запази топлината. Местоположение на електрически камината или Биоверсити известно е огнището с телевизор на една от стените – страхотна възможност да спестите място и да се създаде уникална композиция в малка квадратура.

Идеи за интериор

Интериор на всекидневна с камина и телевизор изисква внимателен дизайн с цвят и материал на стени и камини във всяка от точките изглеждаше добре.

Мисли за стените, където ще бъдат поставени камина и телевизор, ако камината не изисква сложна инсталация, изберете модел за ремонт.

Дизайн на камината трябва да отговарят на концепцията за стаи: ако всекидневна е направена в класически стил и камина трябва да бъде достатъчно добър за нея, и най-подходящи материали ще бъдат завършени с мрамор и камък.

За да създадете интериор в стил арт нуво или друга посока означава избор на такива материали, като керамика или метал за декорация или хола стена с камина.

Не позволявайте на място да бъде – да вземе по-малки елементи за интериора, като например рамки за картини, вази или статуи и да ги поставите в камина или около нея, които ще направят интериора още по-удобно.

Структура на класическия интериор

За създаване на интериор с камина традиционно се използват натурални материали: дърво, памук, мрамор, камък, кожа и други, защото те са само в комбинация със строги форми и помежду си. Камина и мебели в класиката, като правило, массивны и изискват голямо пространство, или дневната. Препоръчва се използването на материали килими и други тъкани неброских нюанси, но и богата дълбочина на цвета. Използването на винтажной мебели, за да създадете романтичен интериор „класически“, или добавите нещо от колекцията на „нова класика“ за перфектната дневна.

В интериора Прованс

Един от най-романтичните и еко-стилове в интериора Прованс, който е дошъл до нас от френската провинция. Прованс предполага използването само на естествени материали: дърво, камък и тъкани, и ви позволява да създадете един вид Европейски „селски“ стил. Камина в хола, в стил „прованс“ традиционно бял цвят, изработен от камък и е с масов характер. В такъв интериор подходящи голяма камина с циментова замазка, а на върха е лесен за инсталиране на съвременната апартамент, за да изкарват прехраната си Эзе повече функционалност.

Съвременните

Модерен стил дневната Дизайн, лишен от излишни и ненужни подробности; камина в хола в стил „ар нуво“ или „минимализъм“ ще се превърне в чудесно допълнение и трябва да отговарят: да бъде кратко, в мярката на строг, не са излишни детайли като корнизи или плътен дебелото черво. Изглежда страхотно електрически или газов камина в интериора е изцяло облицована в дърво от различни породи, и независимо от това, дали пространството ще бъдат изградени в цвят или не.

Камина в малката всекидневна

В градски апартаменти имат едва достатъчно място за мебели, но камина е реалистично благодарение на тези съвети:

    Общият цвят на стените може да бъде лек за това, за да се разшири визуално пространството. Изключи използването на ярки цветни тапети и предпочитат елегантни нюанси, като бяло, бежово, кремаво, лавандула и други неутрални. В малък апартамент изглеждат добре модерен дизайн, които позволяват да се използват гланцови повърхности и стъклени мебели, който не притиска пространство и визуално да обогатяват. Не украшайте на стената по периметъра, тъй като не скрадывают пространство и създаване на перфектен интериор. Поставете дивана на половина или на английски метра от камина и телевизия, в свободно пространство, а отзад, ако е възможно, инсталирайте тесен скрин или бюро. Изберете за апартамент с камина под телевизора в съответствие с размери на стаите: ако в дневната си струва голям, или твърде голям, спри избор на по-големите модели на ако, напротив, номер скромен, да отдават предпочитание на компактните модели или електрическа камина.