Каза ми: без да губи връзка с природата

Тази архитектура, която се разтваря в околния пейзаж, скрити от любопитните очи на външни хора. Тя се развива бавно и постепенно, до последния ocutefas зелени дървета. Които са станали важна част от проекта, те живеят тези, формират пространството, предпазва обитателите от слънчеви лъчи и празно любопитство. Като цяло, целият проект е опакован с много зелен.

Ако в някои проекти дизайнерите съзнателно се отказват от изобилието от зеленина, особено големите, твърдейки, че искате да запазите повече пространство, Casa аз – ярка противоположност на този подход.

Аз хотел Casa се намира на 20 минути път с кола от Сан Хосе-DOS-училищен, тази площ 1400 м2 привлича бъдещите собственици се дължи на няколко дървета, чиито клони са взаимно преплетени – символ на взаимна защита и подкрепа.

Поверителност, изобилие от зеленина

На фона На пасторални пейзажи на тропическите гори се проявява Casa – къща, чиито дизайн е на архитекти от Отт Albernaz Arquitetura се стремили максимално използване на особеностите на ландшафта, при това опитвайки се да се сведе до минимум въздействието върху околната среда.

Къщата, в която живее бездетни двойки, те са избрали това място, за да се избегне прекомерно движение, прекомерен шум и нездравословен начин на екологията на големия град. Според тях, този уединен семеен дом не само подобрява качеството на живот, но и поставя отношенията на ново ниво и обединява усилията на хората, подобряване на взаимното разбирателство.

Идеята на проекта е родена от жена, възраст собственици на домове. За тях е много важно да има постоянен контакт с растенията, така че естествените насаждения са допълнени от градината, където домакинята се грижи лично. И специално за домакин причина отделна кухня-барбекю, където той обича да готви ястия от националната кухня.

Къща около дървото

Отправна точка на проекта е дърво, което в момента продължава да расте на входа, между двата блока. В къщата са две взаимно перпендикулярни на павилиона, че граничи с гараж за две коли. Архитектите са намалили до минимум броя на празни стени, заменяйки ги с големи стъклени панели, така че почти от всяка точка на къщата с изглед към градината.

Собствениците почти винаги може да се виждат един друг, като поддържа постоянен зрителен контакт.

загрузка...

Освен това, големи стъклени панели позволяват максимално използване на естествената светлина, спестяване на електроенергия. Тази откритост почти не влияе върху неприкосновеността на личния живот на дома на собствениците на имоти, разположени на гребена на склона, така че пътят е видима само интриги фантазия фасада – две симетрични cc

На околната среда около

На покрива е изпълнена под формата на една чиния с лек наклон, които представляват многослойна структура. Външната част е termoacustica метал под кората се намира слой на стъклото, като същевременно осигурява отлична топло-и звукоизолация.

Използван интериор в рустикален стил, материали, с помощта на които собственици са свързани с лични спомени, те носят спокойствие и топлина, за да отговарят напълно на желанието на домакините да живеят в хармония и в постоянен контакт с природата.

Избор на довършителни материали в съответствие с общата концепция на къщата – практичност, топлина и визуално единство. На обществени места, доминирани от керамични украса в хола – теракот с едно докосване на облицовъчен бетон, в кухнята – теракот в ретро стил. Дървото в интериора – различни видове кедър – в кухненската зона е знак за преход между различните блокове и подчертават лекотата на покрива. В лично пространство в спалнята, за украса използвайте дървета с тъмно дърво, което да ражда спокойствие и топлина. В баните, акцентът се поставя върху стъклена плочка и цялата конструкция е много лека и функционална.