Кухня-всекидневна дизайн на стая с площ 12 квадратни метра. м

Няколко апартамента са различни по богатство, тъй като голяма кухня. В повечето случаи, това е привилегия на частните собствеността къща. Районът, в който може да спести на всеки милиметър-това е мечта на много хора, тъй като това може да така да организираме помещения, така, че не само изглежда красиво, но са практични, функционални и удобни.

Но дори наличието на достатъчно обща кухня, не можем да се отпуснете. Ако ремонт и дизайн на кухня слайд, като е сигурен, че големи площи от достатъчно за всеки каприз, крайният резултат може да бъде незадоволително. Прекалената мебели и уреди ще изглежда „работи“, ако в апартамента живее човек, лишен от чувство за вкус и стил. И обратното, помещението, в което ще бъде най-малко мебели, ще предизвика неприятни емоции. Винаги трябва да се придържаме към „златната среда“.

Характеристики на дизайна

Кухнята е голяма по размер, има много предимства, особено ако това е еднопространствена всекидневна с кухня 12 кв. метра. В дизайна на този помещения са изключени някакви ограничения в избора на цветове, можете да инсталирате колкото си искате, от мебелите, да поставите на битова техника с различни размери. Освен това, собствениците могат да избират различни стилови направления. Аз искам да поставя маса в средата, моля. Достъп ще бъде отворен от всички страни.

В просторната кухня можете да приложите оригиналност не само за декориране на фасади шкафове, но и на стената, на тавана, се прилага техника за прожектиране, за да раздели в различно количество ниши.

загрузка...

Помисли очертава стая

Подбор и разпределение на мебели под влиянието на специална форма на помещението. Брой врати и прозорци, на разположение на кухня по отношение на другите стаи също играе важна роля.

Може би най-удобното разположение на кухня-това е правоъгълник. В проекта за бъдещия интериор трябва да бъде предоставена, без изключение, всички дреболии, които влияят върху функционалността на кухнята. Зониране и интериор ще зависи от това, че собствениците на апартамента или къщата, която искате да видите в кухнята.

Стандартният вариант е на разположение на кухненско слушалка във формата на буквата „Г“. Брой секции, предвидени в нея, ще зависи от броя на членовете на семейството, наличието на домашни животни и броя на кухненски съдове и прибори.

В един свободен ъгъл в кухнята, поставени дивана и кресла. Предимства на мека мебел и обособена кухненска част, е като ниша, в която можете удобно да скрием разни неща (тенджери, дребни домакински уреди, например, миксер, пасатор и т.н.).

Домакинята по време на готвене не е скучно, като забавление, може да се установи в кухнята, телевизора и дори аквариум.

Също така е много удобно за специалисти в областта на дизайна се нарича размер на кухня 12 м2. Можете да направите тези номера:

    Кухненски кът задаване на буква „П“, кът за хранене по средата. Устройство за осветяване може да бъде построен в центъра на кухнята, точно над масата. Разтегателен да се постави до прозореца, обаче, да виси на прозореца тюл съкратен или дори да се откажат от нея, като се избира щори.

Разширена кухня по-изискана модел за дизайн на кухнята. Трябва да се излезе с дизайн, който да се разшири визуално пространството и да изпълня неговата светлина. Най-успешните проекти за дизайн на кухня:

    Инсталирането на голям брой осветителни тела. Допълнително осветление трябва да бъде навсякъде — полилей виси над работната зона, осветление, маса за хранене, шкафове, горни шкафове по-добре да забравите, на свободните стените висят картини или монтаж; да използват ярки цветове и ярки детайли без тормоз на последните. На нивото На очите и тавана не трябва да има тъмни ленти и подобни акценти; кухненска престилка могат да бъдат изработени от стъкло, огледало или плочки, изработени от такива материали, които визуално правят помещението по-дълбоко, за да се разшири пространството, с диагонална полагане на плочки и подови настилки; стил минимализъм включва използването само на най-необходимите си вещи и стоки, но също така води до освобождаване на излишните места.

Примери за най-добрите интериори

Кухня 12 м2 — мечтата на повечето домакини, но и на дизайнерите. Такива размерите на помещенията са подходящи за всеки стил на интериора. Това може да бъде класика, ретро, барок, кънтри, етно, прованс, таванско помещение, арт нуво, минимализъм, а защото

Изборът на стил зависи от вкуса и предпочитанията на собственика на имота, както и нейните финансови нужди. Например, класическата са необходими големи инвестиции, за разлика от стила кънтри, който разчита повече на използването на не много скъпи акценти. Също така може да се предотврати смесването на стилове, но трябва да знаете, че може да има дисонанс между стаите. Стил кухня трябва да се припокриват с интериора на другите стаи на къщата.

Стил барок е синоним на лукс и богатство. И това не е изненадващо, елегантен, шик и изискан кухня в този стил ще задоволи дори най-претенциозните эстетов. Този стил е подходящ за хора от по-възрастното поколение, които ценят всичко натурално и естествено, това има и дървени мебели и мраморни са ръчно изработени. Обичам лепнину, декоративна мазилка, и огромни кристални полилеи. Съвременните устройства, например, качулки, сигурно прикрито елементи слушалки.

Ретро стил е страхотно. Той със сигурност ще изненада гостите и домакините помещения със своята уникалност. Функция на това направление е използването на възстановени старинни предмети, антични изкуствен метод. За украса на кухненски интериор могат да бъдат дървени дъски, кутии за бижута, украсени метод на декупажа, възли покривки за маса, възглавници и множество красиви старинни украшения.

Стил шебби шик представлява продължение на бароковия стил. Това също е присъщо на използването на лепнины, украса, дребни цветя, обикновена пастелни цветове. В модерната кухня отговори по стил, можете да закупите нов комплект, оформена под по-стари времена, или да го украсяват себе си. Проект на такава кухня включва използването на столове с мека мебел.

Селски дух и използването на прости неща – всичко това говори за стил кънтри. Кухня в тази посока трябва да бъдат опростени от гледна точка на интериора. Широкото използване на дърво от кухненски шкафове и декорация в рамки по стените.

Феновете на груби форми и обичам стил loft. Той веднага се разпознава благодарение на голи тухлени стени, дървени греди и железни предмети. Кухня в този стил, можете да сложите двигател от машина, тя ще изпълнява функцията на опора за маса, и полилей направи със собствените си ръце, висящи от него на верига от велосипед. Този стил е създадена за креативни хора, които не се притесняват да изразят себе си и не се страхуват да не бъдат разбрани. Няма никакви ограничения, всичко е в ръцете на един човек.

Какъвто и стил, нито е избран проект, който не е създаден, ако включите въображението на макс, всяка идея ще оправдае желание, особено ако има място за работа, кухня 12 кв. м – най-подходящото поле за реализация на най-смелите идеи.