Малка ъглова кухня с барна

Предимства

Ъглова кухня с барна може да се превърне в истинско спасение и ще се превърне в пространство за приготвяне на храни в нещо специално. В тази кухня може да се сгуша с идването на кафе с приятели. Плюс, барът може да се превърне в място за закуски или дори напълно да замени кухненската маса.

Основните предимства на ъглова кухня, включват следното:

Мебели в тази кухня е много компактен, което позволява да се освободи повече място, отколкото един обикновен оформление. В тази кухня За приготвяне на храна се превръща в приятно и удобно. Всички кухненски предмети и уреди са поставени осигури максимално удобство при приготвяне на храна. Ъгъл на тази на кухнята е от огромно значение. Той лесно може да бъде мивка за кухня или не – печка и фурна. Малка кухня с барна кухня с много висящи шкафове, което дава възможност за компактно поставите всички необходими кухненски принадлежности. За по-голяма икономия на пространство, можете да си купите малки столове за бар, които могат лесно да се скрие под него.

Модни тенденции

За създаване на привлекателен външен вид на кухнята, не е необходимо само, за да определят избора на мебели и битова техника. Това е много важно, че всички предмети се придържа към определен стил.

Класически стил.

    Класически стил се различава симметричностью форми и присъствие на елегантност. Първоначално, трябва да се определи цвета и дизайна на кухнята. Най-често срещаните цветове в класически стил-това е бял, кафяв и млечни продукти. При желание, в интериора, можете да направите ярък акцент под формата на текстилни щори.

Класически стил-дървени мебели от ковано желязо дръжки. Вие трябва да помните това правило и да се придържаме към нея при избора на слушалки.

загрузка...

В такава кухня ще бъде много удобно да се готви и просто да прекарва време с приятели.

Стил „Кънтри“.

    Основната характеристика на този стил е лесна. Кънтри музиката е израз на селски стил. Кухнята е направено в тази посока, това ще бъде изключително важно в селска къща. Отличителна черта на кухня и стилизирани стил кънтри е използването на естествени материали. Дърво, плочки и камък украсяват кухнята и ще я чувство на единение с природата.

За стила кънтри преобладаващи цветове са зелено, кафяво, синьо и бежово.

Стил „Хай-Тек“.

    Стил хай-тек предлага на собствениците на малка ъглова кухня с барна, за да направите голямо количество ултрамодерен електрически уреди. Този стил е характерен за скованост и хромирани отделни части. Стил хай-тек предлага опростен дизайн и в същото време удобство и комфорт при използване.

В интериора трябва да има метални части и стъкло. Ето защо за малка ъглова кухня идеалното допълнение може да бъде бар от стъкло. Освен външната привлекателност, такива подробности, визуално „загубени“ в пространството направят кухня изглежда по-голяма.

Като основни цвята в стил хай-тек, използвани в сиво и метални нюанси. Но за да придадат на интериора на „екстри“ може да се използват детайли в такива цветове като зелено, червено, жълто и други ярки нюанси.

Бар

Бар, както е споменато по-рано, е истинска благодат за малка кухня. Става въпрос за една и съща малък багажник, като в кухнята, влакчета, която заема половината от пространството в кухнята ще изглежда неуместно, а за уюта в тази стая могат да се забрави. Затова е толкова важно да се спазва баланс между красота, комфорт и функционалност за кухня.

За малка кухня, се предлагат два варианта за настаняване бар багажник:

Ъгъл на острова, не вертикално.

    В този вариант означава, че работната зона ще започне от ъгъла и да се движат плавно на квадрат. За малка кухня е най-удобното настаняване. Такава позиция не може напълно да замести кухненската маса. Липсата на вертикална поставка не се отрази на привлекателността на интериора. Напротив, тя ви позволява да поставите няколко стенни лампи.

Щанд с вертикална опора.

    Този вариант често могат да се срещнат в обичайния декорация на апартаменти. Монтируйте скоба за вертикална подкрепа помага за създаване на уютен интериор за малка кухня. В горната част могат да се разположат компактно прожектори, като придава на помещението необходима е светлина. В допълнение към атрактивен външен вид вертикални опори има предимство – може да се инсталира на един малък рафт или държачи за чаши.