Машинка за подстригване бензинов: 100 снимки, изберете най-добрите модели от реномирани производители

Отнесени са тези дни, когато тревата в градината е скосили плюе и сърпове. В замяна На ръчно труда са дошли модерни и електрически косачки и benzonase (подстригване). Ако обичайната ръчно шиш не е много затруднения при прилагането, специализирано оборудване, което се предлага сега, е много характеристики и свойства. Те трябва да се вземат предвид при покупка. В статията са описани основните параметри на бензинови подстригване със снимка.

Основните benzokot

Този тип машини, работи на бензин, произведени за домашна, така и промишлена употреба. Не може да се каже, че редовно подстригване е по-евтина цена, могат да бъдат третирани трева в задния двор.

Има няколко характеристики, които трябва да имате предвид, преди да закупят оборудване:

Ниво на растителност на сайта. Ако е малка издатина с гладка повърхност и трева за косене на трева, който е с ниска мощност на блока. За борба с плевелите трябва да се избере по-мощен модел.

загрузка...

От модели на ниска мощност за бързо прегрява двигателят. Така тези прибори не могат да се справят с по-големи площи. Те трябва да бъдат постоянно охлажда, за да се избегне тяхното повреждане.

Извита дръжка трябва да бъде избран за градини и дворове, където има отдалечени места косене. Например, пространството под храсти, дървета, градински мебели.

Тегло на продукта. Машинка за подстригване постоянно трябва да носите. Твърде тежки модели бързо да доведе до умора и умора.

Двигател две — и четырехтактные. Първият зарежда бензин и масло в определени пропорции. Тази смес се изсипва в един резервоар. Грешка в броя на налитой течност може да доведе до повреда на устройството. Четиритактов машинка за подстригване по-скъпи колега, но има два отделни резервоара за зареждане с гориво.

Режещ елемент за вдаването билки, също така има редица различия. За билки, риболов линия подходящ за testostorne на растения и храсти, трябва да изберете машинка за подстригване с метални ножове.

Са основните моменти, на които трябва да се обърне внимание не мога да дам еднозначен отговор, каква машинка за подстригване по-добре. Изборът зависи от честотата на употребата и мястото на използване на benzonase.

География на шиш, който работи на бензин

Такива модели подстригване работят за двутактови двигатели. Този метод има следните положителни характеристики:

  тя е в състояние да косиш парцел с гъши билки или изкуствено сеяных билки в 10 дка; много по-малко тегло (около 5 кг без гориво и масло); предлага се с дръжки с различни форми за работа в труднодостъпни места и сгъване на модели; ниска цена в сравнение с професионални модели, зареждане на бензин и масло се извършва в една капацитет.

Към недостатъците на устройството, за да се класират:

  бързо прегряване на двигателя (от 20 до 40 минути непрекъсната работа); ограничен контрол на достъпа; необходимостта от точна последователност на гориво за 1 литър бензин е 20 мл олио. Ако нарушите съотношение машинка за подстригване безполезни.

Професионална машинка за подстригване

Моделите са оборудвани с четырехтактным на двигателя, което позволява да се налива масло и бензин в различни резервоари. Към положителни качества и включват:

  висока производителност и надеждност; допълнителни режещи елементи, с различна дебелина на линията.

Към недостатъците може да се дължи на следните характеристики:

  тегло техника (над 5 кг без гориво); нуждата от гъвкавост и издръжливост, за да включите устройството.

Почти всички модели, независимо от нейното предназначение, оборудвани с каишки, които разпространяват товар на гърба си и не ще ръцете бързо се отегчава.

Професионална машинка за подстригване главно използва в домакинствата за сено за зимата, помощни програми за обработка на дворове и разкрасяване на тревата. Въпреки това, ако един обикновен градина имате за косене на големи площи с гъста производители предлагат възможности за подстригване, че са професионални модели.

Benzokot диапазон

Най-популярните производители, които предлагат битови и професионални benthamii включват:

  АЛ-ко; Карвър; ДДЕ; Elitech ги; Хускварна; Хютер; магистър; Патриот; RedVerg; Ставр.

Е спечелила доверието на купувачите марка: Патриот, магистър, Хутер, АЛ-Ко и Husqvarna.

Глава за подстригване – видове и приложение

Модерни модели, оборудвани с макара, на които намотано въжето. Краища, които стърчат на определено разстояние, при контакт с трева и косите си. Той не е предназначен, за да се справят с дебели стъбла на растения и клонки от храсти.

Електрически тримери, се разделят на следните видове:

  ръководство за експлоатация (на линията трябва да бъдат изведени самостоятелно); линия полуавтоматична бутон на дръжката, а самото auto (риболов линия удължава при промяна на скорост от ниска към висока).

Икономически най-ефективни и удобни за подстригване се считат за benzonase с Полу-автоматична линия за подаване.

Потребителите машинка за подстригване често си задавам друг въпрос, как да се избират и наматывать на въжето. Съществуват различни видове Кабели, но преди да купите, трябва да прочетете инструкциите. Не всеки машинка за подстригване идеални някои въдица. Всички те са различни по сечение и диаметри. За дома подстригване, обикновено се използва диаметър от 2,4 до 2,7 mm.

Раздел отговаря на кръг и перемотал. Вторият вид въжето, по-добре да не се използва. Усукана риболов линия се заби в барабана и не може да бъде изтеглен при нужда.

За далечния заброса

Преди да си купите устройство, вие трябва да знаете как да попълните корона с въдица. Той може да бъде сгъваем или рамката.

В случай че една сонда трябва да бъде отстранен от машинката и да се установи една линия. Втората макара не може да бъде изтрит. При тях има специална дупка, в която се поставя на края на шнура и обратно на часовниковата стрелка въртене на въжето навива на шпулю.

Заключение

И така, преди да купя машинка за подстригване, трябва да се вземат предвид множество фактори. Най-важният от тях-това е натоварване на машинка за подстригване. Ако потребителят ще работи на по-малки сайтове, с добре почиства трева, той може да прави с устройства с капацитет до 1 конски сили. Това е най-евтиният вариант.

В диапазона от 1 до 3 закупят техника на HP за работа в градините с различна трева и е с площ от около 10 дка.

Най-мощните тримери купя за непрекъсната работа, за косене на трева за домашни любимци и благоустройството парцели.

Снимка бензинов тример