Натяжной тавана на кухнята: препоръки

Всяка жена мечтае за модерна и красива кухня. Да съдейства за изпълнение на тази идея може да натяжной таван, което придава на интериора благороден и дори визуално разширява малко пространство.

Характеристики

Натяжной таван представлява специален филм или плат, най-на 2 см, понякога и до основния таван. Конструкция се монтира на профила на дограмата, направен от пластмаси, метал или алуминий. В резултат на тавана има идеално гладка и уравновесеност, като се крият всички кабели и други детайли правят стаята уютна.

Натяжной тавана има своите особености монтаж и понякога не могат да бъдат подходящи за всяка кухня. Така, ниски тавани, типични за частни домове, не се препоръчва да се допълни натяжное платно, в края на краищата, тяхната височина, още по-малко. Освен това, смяната на мебели, най-вероятно ще доведе до проектиране на механични повреди.

Оригинален таван също е важно при инсталирането. Унищожени и с цепка покривна плочки, типични за по-старите сгради, ще помогне да се увисване и намаляване на повърхността с фолио, за сметка на свободната циркулация на въздушния поток. Fabric материал по-малко податливи на въздействието на тези промени, обаче, се рискува все пак не си струва.

загрузка...

Последната точка в монтирането на теглително тавана отново се насочи към тавана. Ако я осыпающейся старата мазилка и други облицовъчни материали, нов натяжной таван ще бъде трудно да се нарече приличен.

Ако тавана и в стаята не пречи на инсталирането на устройства тавани, голям резултат от изпълнението няма да отнеме много време.

Предимства

На руския пазар окачени тавани се появява сравнително наскоро. Заради цената, наличието на картини не е имало изобщо. Днес окачен дизайн набират все по-голяма популярност във връзка с развитието на конкуренцията в отрасъла, и, като следствие, и по-голяма лоялност на цените.

Предимства на затягане тавани:

    разнообразие от форми: плоска, овална форма, извити. Възможни варианти за диференцирани тавана кухня; лесен таван почистване на филма с повечето перилни препарати, вода, пара; антибактериална импрегнацията е особено актуална, поради натрупване на кухнята от неприятни миризми, гъбични инфекции; висока скорост на монтаж; гаранционен срок на експлоатация – 12 години;

Всички предимства на този вид покритие е възможно само в случай, че качеството на картината, както и квалифицирани майстори, които произвеждат инсталацията.

Недостатъци

Окачени тавани се разделят на две големи групи:

    фолио; плат.

За всеки вид има свои собствени характеристики, понякога отрицателно. Така че, лентата тавани страх от остри предмети. Разбира се, собственикът едва ли ще се развалят дизайн, обаче, трябва да се помисли престой във вода на децата.

Друг негативен фактор за тавани филм температурни промени. В желанието си да оборудва натяжными платна кухня в селска къща без постоянно отопление, за да може да се разчита на положителен резултат, не е необходимо. Освен това възникват проблеми при избора на осветление. По-добре изберете по-голям брой и с по-малък капацитет, избягване на стопяване на филма.

Ако кухнята разполага с голяма площ, филм тавана, без шевове. Трябва да се отбележи, че драстично негативно внимание в декора на интериора, те не ще, обаче, за да реализират идеята за тавана, без шевове няма да се получи.

Субективно недостатъците може да се дължи на невъзможността за самостоятелно инсталиране, защото има перфектния размер скица на специално оборудване и умения. Обаче, от друга страна, само майстор може да гарантира добра работа.

Докосва филтър затягане на тавана, трябва да се каже, че тук можете да намерите редица недостатъци, един от които е определено ограничение в сянка. Няма плодове, умело събрани в натюрморт на тавана, тъй като това може да е проверка. Въпреки това, както твърдят майстор, тъканни тавани добре се поддават на боядисване.

Основен недостатък кърпа за кухня – само почистване на суха или влажна кърпа. На първо място в зоната на опасност ще площ на тавана, разположен над печката.

Общо и субективно недостатък е стойността на документи и материали. За мнозина той все още остава висок. Въпреки това, интериорни дизайнери не спират да спре своя избор на затягане платна, защото продължителността им на живот и нивото на приличен е на високо ниво.

Разновидности и коментари

Днес пазарът предлага множество възможности за затягане на тавана. В допълнение към материали платна се различават по външен вид. Гланц, мат и други възможности за картини ще ви помогнат да направите дизайна на кухнята интериор хармонично и индивидуален.

Филм

Мембрана кърпа е изработена от поливинилхлорид. Защо да изберете този материал? Това е уникално свойство на филма се разтягат при нагряване. Правилната температура на капитана да се постигне с помощта на топлинен пистолет. Филм платна са разделени на мат, сатиновые и гланц видове.

Което е добра окачени тавани от PVC филм? На първо място, те са в по-демократична ценова категория, в сравнение с текстильными конкуренти. Освен това, във филма може да се види не само в абсолютно всяка цветова схема, но с изготвянето на снимки, картини и други изображения. И докато филмът не е чувствителен към миризми на мазнини и мръсотия, което позволява на домакини за изпълнение в кухнята на всякакви кулинарни фантазии, без да се страхуват за състоянието на тавана. Плюс намери кърпа в кухнята – ниска пожароопасность материал висока температура започва да се стопи, но не горят.

Да Не кажа съветника за инсталиране на устройства тавани, потенциалните купувачи се ориентират в мненията на потребителите. Коментари, трябва да се каже, в изобилие в различни и противоположни гледни точки. Така, собствениците на теглително тавана филм, като каза, че всички картини принадлежат към продукти от Китай, Италия и Германия в заглавието-това е просто трик предприемчиви продавачи. Потребители казват за стабилност, което PVC фолио, ниски, обаче, при споменаването на винил тапети, пластмасови прозорци и техните опасност за организма, Вредата от тавана не изглежда толкова важно.

Много се отнасят към филма е положително, радвам прекрасен външен вид и леко почистване. Преди няколко години, за да донесе на любовници удоволствие. Докато други се забелязват след дълъг период на експлоатация звук памук за проекти или отворени прозорци. Всичко е въпрос на качке филм.

Забележки при инсталиране и остър мирис. Някои го смятат за няколко седмици, други се чувстват на втория ден. За някой химически мирис се превръща в разочарование, обаче, в повечето случаи дори няма да забележите, докато се наслаждавате на една конструкция над главата си.

Предимства на притежателите на филма тавана включват в себе си множество снимки. Така че, синьо небе с облаци над главата си в малък апартамент впечатлява оригиналност и природно спокойствие. Популярни и изображения на плодове, които изглеждат особено апетитно и вкусно в кухнята.

За да обобщим многостранна коментари от фолио PVC и присъствие на тавана, може да се каже, че на тавана падна в любов с техните собственици. Въпреки това, всяка от тях посочва, че има по-качествени и атрактивни материали за съвременния интериор.

Плат

Тъканни окачени тавани – основният конкурент на модели на филма. Тяхната характеристика разлика – по-високата цена, но, според експерти, това не е маркетингов ход, а наистина качествен материал, който не може да струва евтино.

Предимства на филтър тавани:

    инсталация в неотопляеми помещения; безпроблемно, благодарение на ширината на роли, достигащи 5 метра; якост превъзхожда PVC фолио 15-20 пъти; не се събират статичен заряд; няма мирис; не са напукани и не губят приличен вид с течение на времето.

Предимства на тъканта на тавана, много, обаче не е в това, че много приписват на това продавачите на даден продукт. По този начин, вие не трябва да се вземат тъканни тавани, екологично чист продукт. Състав полиестер, напоена полиуретаном. Друго погрешно схващане е лесно почистване. Въевшиеся петна, е много трудно да се премахне, особено ако от тавана капе мръсна вода.

Мнения от собственици на тъканта на тавана отново да се стигне до общ знаменател само по отношение на красотата и естетиката на този вид. Останалите коментари не са на привърженици и противници на този декор в интериора.

Доволните потребители вярват в красотата и стила на тавана. Както твърдят мнозина, изглежда тъканни тапети, измазана, тъй като това е тавана. Домакинята експериментират и почистване на тавани на кухнята, с помощта на байпасного инструкция за експлоатация, почистване на решение и гъба. Но все пак не си струва риска.

На базата На отрицателни отзиви за неприятни ситуации инцидента. Така че, в случай на наводняване на съседите отгоре, част от тавана се срути, защото закрепване на тъканта не е в състояние да издържат на големи количества вода. Други се оплакват от миризмата, причинени от тежки алергии. Експертите също така посочват, че текстилен таван, за кухнята, това не е най-подходящият вариант.

Сатен

Сатиновый таван – намира се на кръстопътя на гланцова и матова филм платно. Тя също е изработена от поливинилхлорид, обаче, има в арсенала си уникални нетиране, за които той е получил това име.

Сатен плат отразява светлината от осветителните тела, но това не се отразява на мебели. Освен това, през деня и вечерните часове може да се помисли за различни тонове. Някои от седеф прави картини от значение за класически стилове.

Какво казват за сатиновый таван хората гледат над главата си всеки ден? На първо място, при сравнение с гланцово тавана, за да се отбележи кадифена текстура сатен. Въпреки това, много хора смятат, че ефектът не се вижда на тавана, но дори и без това, картината изглежда страхотно. Различни цветове с контрастни осветление и комфорт сатен, платно и покори всеки потребител.

Недостатъци сатиновый таван съвпадат с филма. Още си спомням миризмата и опазването на околната среда, и без памук, за да отворите Windows не е завършена.

Мат

Мат тавани се отнасят към категорията на Филма. Техните интересна особеност е появата на бели и изключително елегантен таван. Фолио PVC този тип не отразява светлината брой в изпълнението си изпълнен с истомой и комфорт.

Притежателите на мат таван, обаче сме сигурни в своята неустоима, тъй като много хора ще се съгласят, кухня ще бъде по-лесен вариант. Реши този проблем, чрез увеличаване на броя крушки.

Гланцирана

Разглеждане на лъскава тъкан над главата си, вие сами можете да видите, мебели и осветление. Невероятно гладка повърхност с уникалната способност да се увеличи пространството днес е актуален както никога.

Мнения домакини тук са единодушни. Кухня с по тавана стават по-светли и просторни. Освен това, филмът лесно почистване на замърсяването.

Какво да изберем

Кухня с индивидуални параметри приемам тавани избират за конкретния случай. Единственият общ съвет е приоритет тавани от филма на плат, защото чистота на храната е много важно за домакинята.

В зависимост от размера на кухнята трябва да се избират различни подвидове. Така, една малка площ ще се увеличи светли и лъскава тъкан. Ами ако интериора допълват тапети с вертикални модел, например ивици.

Голяма кухня с много пространство за въображението на дизайнерите. Подходящи в този случай ще се мат и гланц, и сатиновые тавани. Ние не трябва да забравяме за собственост на мат тъканите абсорбират светлината, не му дава. Правилното осветление играе важна роля. За голяма кухня често избират и фотопринт ще оживи всеки контекст.

Въпреки всички проблеми и недостатъци на затягане на тавана, те остават един от най-важните видове монтаж на таван за покритие. Предимство тук, за да променят големи и малки недостатъци, превръщайки всяка кухня в предмет на гордост на собственика си.